Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 64-та тема

• 106 240
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Чудесни неща сте сътворили момичета,желая ви прекрасни празнични мигове и весело настроение

# 301
sisi_fashion много са ти хубави яйчицата  Hug С какво си ги направила толкова лъскави и какви бои използва доста са ти наситени цветовете?
Sneji яйцата ги помазах с тампон напоен с олио, но когато са вече изсъхнали напълно след боядисването. А боята е CAPTAIN'S, не знам дали я има в БГ  newsm78.
П.П: и аз си откраднах рецептата на Пина за домашната паста  Crazy

# 302
  • град-държава
Всички сте нашерили страхотни яйца   bouquet
Пожелавам на всички весели празници!

...и се записвам  с моите яйца за Великден,едни нещастни ореховки  Mr. Green и целувки,които станаха по -сполучливи...козунаците утре ще ги правя...Лек и хубав ден на всички!  bouquet

# 303
Момичета, страхотни яйца и козунаци сте направили!  И другите неща, които сте сготвили, също са прекрасни!  bouquet

Моля да ми отговорите на следните два въпроса:

1. за козунаците: тези от вас, които вече са ги направили, как ще ги съхранявате до неделя?
2. за агнешкото: понеже нямам опит с него  Rolling Eyes, искам да направя агнешко на порции с картофи във фурната. Как да стане това? Колко горе долу да му отделя като време? Вярвам, че и Пепчо ще се намеси!  bouquet

Предварително благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet

# 304
  • София
Козунака във фолио и във фризера,после като се извади е все едно току  Simple Smileщо опечен.... Simple Smile

# 305
Аз направих пробен козунак, но го изядохме. УТре ще правя друг, да е пресен. Иначе във фризера наистина се запазва и после е като току що изпечен. Аз във фризера и хляб си съхранявам.

# 306
Ягодка ,ако е младо агънцето/20-25кг/ нарязваш на порции правиш си смес/каша от червен пипер,черен пипер,джоджан,вегета,чубрица,магданоз/ако харесваш и друга подправка може да сложиш и от нея/,малко брашно ,сухите съставки ги объркваш и добавяш малко вода за да стане на гъста каша.Всяко парче месо го потапяш хубаво в тази кашичка и нареждаш в тавичка/ако ти остане кашичка може да я изсипеш отгоре/,сипваш вода ,слагаш алуминиево фолио и мяташ в загрята фурна поне 2ч.-2:30ч..Същото време се отнася и ако е в пещ.В пеща едновренно може да се сложат и дроб сърмата и агнето ,като дроб сърмата се вади по рано... Peace
За козунака ,като изсъхне имам и кученца ,които също биха искали да си хапнат от него... Joy

# 307
Привет и то мен в най-вкусната тема на света Hug
Всички ви е обхванал такъв ентусиазъм,моя се изпари и ще пропусна да меся козунаци май тази година Rolling Eyes
Marieta,твоя козунак с боровинки изглежда зашеметяващо  bouquetи аз се нареждам за рецептата,макар и да не съм сигурна,че сега е момента в който ще я изпълня Embarassed
Nordina,поздравления за наградата,ти си я заслужаваш  bouquet
Tannita,искам да си грабна от твоите кифлички Heart Eyes
леля Ог, ти си знаеш ама и аз да ти кажа,всичко което правиш е като картина,яйцата са ти много красиви Heart Eyes
meridit,твоя втори опит е все едно цял живот козунаци си правила Crazyпрекрасни са  bouquet
Labrex,твоите курабийки ме върнаха в детството ми Heart Eyesбаба ми ги правеше такива леко подутички,ох гарбвам си през монитора купата и бягам Mr. Green

И да не е спам един панадолко от мен,Селмаза теб  bouquetобожавам го този кекс Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пожелавам ви весели празници,любов и разбирателство за вас и всички които обичате. Hug

# 308
Козунака ми е по рецепта на Венета. На 5та страница в нейните рецепти, че нямам време да търся сега. Този с шоколадовата плънка беше по-вкусен от този със сладкото  Wink.

# 309
2. за агнешкото: понеже нямам опит с него  Rolling Eyes, искам да направя агнешко на порции с картофи във фурната. Как да стане това? Колко горе долу да му отделя като време? Вярвам, че и Пепчо ще се намеси!  bouquet

тук съм за последно днес  Wink

Както merydit ти е казала за намазване с тази смес може.
На мен повече ми харесва като е  суха сместа - червен пипер, черен, сол, подправки на вкус - слагам джоджен и малко мащерка, брашно -  виж тук последните две рецепти - бутче и задушено,   ако искаш печено - като бутчето, сложи и картофки нарязани. Там си пише за времето за печене според "възрастта" на месото.   Ако слагаш и картофи, не слагай бирата.
Но ако е само месо - няма по-вкусно от печеното агнешко с малко бира вътре.  Не е много, ще се изпари, не се притеснявай, че детето (баткото де) ще яде.
И задължително под фолио печи.

А колко време - можеш да си го направиш с подправките ден по-рано, после само да сложиш да се пече с течностите, така става най-ароматно.   Hug  

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 12:58 от пеп-4o

# 310
мм, Marieta, Меридит, Пепчо, хиляди, хиляди благодарности за отговорите!  http://yoocards.com/data/media/26/flower140.jpg

Толкова се радвам, че ви има!  Hug  Hug Hug Весели празници! newsm51

# 311
Днешните ми козунаци. Simple SmileДано този път остане нещо.
http://picasaweb.google.bg/lh/photo/pPPDClYaZaqRKGj9dj_yCw?feat=directlink

# 312

krea1, чудесни козунаци!  bouquet Харесвам ги точно такива на вид, непрепечени.  Heart Eyes

Орехови и кокосови масленки.

# 313
labrex благодаря !  bouquet
Надявам се тези да ги опазя до неделя.  Mr. Green

# 314
  • София
labrex благодаря !  bouquet
Надявам се тези да ги опазя до неделя.  Mr. Green

smile3508  Много сори ама не остана,пу за мене тоя а ти върви си меси нов  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт