Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 64-та тема

• 106 239
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
покажи етикета или опаковката да се види фирмата

# 361
Здравейте кулинарки! Невероятни сте! Аз непрекъснато Ви чета и се уча от вас на много неща, все още не смея да снимам Embarassed
Пожелавам на всички Ви весели празници!

# 362
dimana27 мерси.
плънката е:
запържвам 1 връзка лапад и една връзка кислец. добавям 3 яйца и малко сирене. добавям 2-3 с.л. кисело мляко и щипка сода.
Като навия корите слагам малко масълце и заливам цялата баница с кисело мляко и содичка. Пека и става като с домашни кори.
Надявам се да ти хареса! newsm03

# 363
съжелявам но я изхвърлих, но беше българска  Embarassed ooooh!

# 364
Ето и моите неща от днес:

# 365
Цитат
mila_go някаква нова боя е. супер лесна за боядисване с металик ефект.

Казва се: Боя за яйца в капсули " Илиана", 6 цвята.

Страхотни козунаци сте сътворили момичета, а и толкова други вкусотии.  smile3501

# 366
Тая тема е голямо удоволствие, вървиш по постовете и всеки ти разкрива страхотни красоти и вкусотии! Поздравления за всички момичета, личи си, че всичко е правено с много желание и любов!  bouquet  chef

Яйчицата,

мини козуначета

и мекички от козуначеното тесто, не пропускам да си изпържа няколко! Heart Eyes Grinning

# 367
Поздравления на всички! Невероятни сте! Просто нямам думи, от вас черпя вдъхновение.

Да се запиша в темата с неща от миналата седмица и с първите ми козуначени опити.

Весел празник на всички!

# 368
Агнешко с лапад и ориз

Хлебчета

Първите ми козунаци в живота  Party

Козунак с шоколад и лешници.

Изпечен вече:

Козунак без никаква плънка:

Козунаци с локум, лешници, мармалад:

# 369
Поздравления за всички,много красота в домовете ви Heart Eyes

Ето и моите курабии:

Яйцата

# 370
Лабрекс,как ги направи така яйцата ShockedСтрахотни са Heart Eyes

# 371
Лабрекс,как ги направи така яйцата ShockedСтрахотни са Heart Eyes

=***Ади*** , много лесно, с парцалчета Grinning, наистина стават ефектни. Ето тук писах, да не пиша пак същото.   bouquet

# 372
Илрай_78,благодаря за линка с рецептата,записах си я,много интересно предложение!Аз обичам да ползвам мъфинените форми не само за класически мъфини.А твоето предложение е хубав вариант за нещо вкусно и бързо за приготвяне.    bouquet
Меганс,много хубави питка и козунаци! Peace
Крейзи,и твоите козунаци за много апетитни! Peace
mari_eta,огромен труд си положила днес,толкова много красиви козунаци,че и торта,браво!
Лабрекс,тези малките козуначета големи сладури,от преди са ми хванали окото и ще ги пробвам и аз!Този път слага ли им нещо вътре?     bouquet

Днес всички месят козунаци,а нашите вече се изядоха даже Embarassed,та за утре-купешки,че нямам вече мерак още 5 часа да им се посвещавам.За това днес едни бързи кифлички на Мах-мама,оформени като гевречета,тутманичета и кифлички със сирене и мерудии.Сложих и 2-3 лъж. грис,станаха душички.

# 373
Лабрекс,тези малките козуначета големи сладури,от преди са ми хванали окото и ще ги пробвам и аз!Този път слага ли им нещо вътре?   bouquet

PURE ELIXIR, сложих локумчета във всяко топченце, но по принципа на Мърфи нещо не ми се получиха, както си мислех. Преди дни, дето ги правих, бяха по-сполучливи. Малко ги жарнах, нали няма кой да виси на компютъра и да зяпа красоти, като че ли и не втасаха много добре.....Абе, не са от най-лошите, но се надявах на по-хубави.  Peace Много вкусни завъртянки! Heart Eyes  bouquet

# 374
Neli4ka, alximika, Кремче Ванилия, kotekiti,сърдечни благодарност за поздравленията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А в темата ухае прекрасно.Козунаци ...от хубави по-хубави и едни шарени яйчица.....видно е Великден иде!Поздравления за всички неуморни кулинарки.Няма значение как изглеждат,важно е да е направено със желание и обич.......и да е вкусно. Simple Smile
Labrex,   , разкошни курабийки Heart Eyes Heart Eyes
ahasver,страхотни сладки Heart Eyes
Tannita,апетитни кифлички Hug
И аз приключих с козунаците.Единия вече изчезна.
Светли и весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт