Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 64-та тема

• 106 239
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Momi4eta, izvinete me za latinizata, no tuk kiriliza niamam. Iskam da vi pozdravia s praznika, makar i malko kasno!
Tolkova vkusno e tuk i zialata familia e pred monitora. 4uvam mliaskane zad men, a pora4kite valiat - zapo4vame s buter-bani4kite na Pep-4o i preminavame kam vkusotiite na Lelia Og, Krasi.mira, Nordina, Selma, Aelis, Labrex...  ooooh!
     Ne vi pokazvam ni6to, 4e sme zabravili kabela za prehvarliane na snimkite  Joy Joy Joy no kato se priberem v BG - obe6tavam  Laughing
     Za dnes tolkova otivame na basein s temperatura na vodata 36 gradusa.  Grinning
     Tova e za Pep-4o ot familiata  Hug

# 496
моми4ета страхотни неща сте показали  Hug

# 497
  • При елфите ...
Моят обяд  Mr. Green следпразнично!

# 498
Диди,привет,липсваше в темата!
рер-40,чудесни са  бутер -охлювите,а за тортата да не говорим! Crazy
Харесах си гювечетата на Нордина,салатата-кошница на Лабрекс,десертите с козунак на Танита и 3хi (при нас не остана козунак,всичко свърши много бързо...),Асялейн,разкошен е кулича и на Роца бриоша в български прочит също....и да ви кажа, толкова се радвам като прочетох колко много момичета са правили козунак за първи път,Поздравления  bouquet
Леля Ог,наистина някой път трябва да ни пишеш как ги правиш еднакви сладките- и глазура и украса отгоре, всичко изглежда супер!  chef
Val,благодаря ти за похвалата и оценката за яйцата,много ме зарадва! Heart Eyes

снощи направих един изостанал пълнозърнест хляб на солен пудинг с кашкавал и пармезан по тази рецепта,идеална -  много вкусно стана и си оползотворих продуктите екстра Blush

# 499
Хайде да покажа нещо и аз, че имам не показвана снимка на сладкиш с бяла халва, който правих сигурно преди месец. Ето го:

Великденските ми яйца:

Един от козунаците:

Миналия петък имахме гости за обяд и ето някои неща от тогава -

Питка, тестото е на Макс мама. Стана страхотна:

Паея и кърначета на скара и двете неща приготвени от мъжа ми:

Стъргана салата. Сложих каквото имах на фантазия. Добре се получи, гостите бяха впечатлени

Сладиша с майонеза. Отново прекрасен. Всички ядоха по две парчета:

# 500
Може ли рецептата за сладкиша с бяла халва

# 501
Aredhel, ама как ти завидях за слънчевия обяд! Embarassed Heart Eyes Всичките му съставки са ми любими!  bouquet

Vivian*, страхотни вкусотии, от първата до последната! Heart Eyes  bouquet

didibu , и твойто нежно пудингче изглежда ммм Heart Eyes  bouquet

Диди , наред му е всичко на твоя приятел, като писано великденско яйце си го гледам! Grinning

Днес пробвах една рецепта за здравословно хлебче - без мая, яйца и мазнина, с малко овесени ядки. Много вкусно се получи! Heart Eyes

И печени картофки, също вкусотийка.  Peace

# 502
labrex, може ли рецептата за здравословното хлебче, звучи ми интересно и полезно  bowuu

# 503
labrex, може ли рецептата за здравословното хлебче, звучи ми интересно и полезно  bowuu

vanillla, освен това и много лесно се прави - с миксера. Peace Е, и на ръка мисля, че ще стане. За пръв път го правя, сега ще преведа рецептата и ще сложа линк.   bouquet

Ето рецептата, написах я: хляб без мая, яйца и мазнина. За пръв път го правя, и понеже не намерих в какво, пекох го в една тенджера. Все си мисля, че и без капак трябва да стане, писах на авторката на рецептата, ще видим какво ще ми отговори. Но хлебчето определено ми хареса.  Peace

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 15:54 от labrex

# 504
# 505
Момичета, както винаги ужасно вкусно е при вас. Пускам на бързо и отивам да чета назад.
Великденските ми яйца:

И снощната вечеря - картофена запеканка и златисти крилца:

# 506
labrex, може ли рецептата за здравословното хлебче, звучи ми интересно и полезно  bowuu

vanillla, освен това и много лесно се прави - с миксера. Peace Е, и на ръка мисля, че ще стане. За пръв път го правя, сега ще преведа рецептата и ще сложа линк.  bouquet

Направо тръпна в очакване значи, лесните и вкусни рецепти са ми фаворит  Mr. Green

# 507
  • сред люляците

vanillla, освен това и много лесно се прави - с миксера. Peace Е, и на ръка мисля, че ще стане. За пръв път го правя, сега ще преведа рецептата и ще сложа линк.  bouquet

Направо тръпна в очакване значи, лесните и вкусни рецепти са ми фаворит  Mr. Green

И аз на опашката Simple Smile

# 508
Мая, нямам точна рецепта. Понеже имах останала бяла халва от Заговезни, я сложих на котлона с 2 с.л маргарин, разтопих я, та чак се карамелизира. Стана хубав сладък крем за заливка на сладкиш.
Основата е по тази рецепта:

Лесен кекс

1/2 ч.ч. олио
1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.л. сода
1 яйце
1 и 1/2 ч.ч. брашно
1 ч.ч. захар
2 с.л какао.

Опечения кекс, залях с разтопената халва. Хубав десерт се получи.

Лабрекс, много вкусно изглежда хлебчето и картофките  Peace

Алиса, хвърли едно крилце насам  Heart Eyes

# 509
vanillla,  ilrai78, сложих линк в горния пост, но ето и тук, може да не го видите - хляб без мая, яйца и мазнина.
Момичета, погледнете и в източника, под рецептата съм го посочила, ще видите как изглеждат и другите хлебчета. Има едни много хубаво бухнали! Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт