Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 64-та тема

• 105 459
  • 739
  •   1
Отговори
# 600

ditsan, да ти е жива и здрава дъщеричката!  bouquet Много нежна тортичка си направила, как ги изрисува тия хубави цветенца отгоре?

tracy_t , вюбих се в мини козуначетата, страхотни сладурковци! Heart Eyes  bouquet

nordina, извадих бирата и сега се чудя дали ще ми върви, като гледам пилешките хапки? newsm78 Или ще замязам на  Grinning

Цецето , много привлекателни тия тарталетки жълтурчета! Heart Eyes  bouquet

Днес се загледах в красотите на vesi_nn и Medora , разбира се и на другите момичета, но основно на двечките,  и ме прихвана някакъв вирус. Предупреждавам: внимавайте, заразни са!  bouquet

В резултат сандвиче с пернато

и салатки.

# 601
  • забравих си мисълта...
Labrex,    bouquet разкошен сандвич! Изглежда ще трябва да се откажа от темата за известно време, че наистина е заразна, a идва лято...

# 602
Labrex,    bouquet разкошен сандвич! Изглежда ще трябва да се откажа от темата за известно време, че наистина е заразна, a идва лято...

Venetta, много заразна, ама толкова, че чак не мога да се откажа. Ако успееш, издай секрета!  bouquet

# 603
Добър вечер Hug

Красоти,вкусотий........да се чудиш какво първо да гледаш Whistling

Дитсан,ЧРД на дъщеричката ти.Да ти е здравичка и щастлива,мого весела и обичана.  bouquetТортата е великолепна Hug

Лабрекс,какви са тези красоти,не ви ли беше жал да ги хапнете?Аз бих си ги закачила в рамка на стената. Grinning Peace

От мен една торта,направена от остатъците от козунак,млечно-яйчен крем,банани и орехи.Утре ще си пътуваме за Сандански и най-после след цяла седмица,ще си гушна мишлето,та за изненада направих тортата,пък и оползотворих купищата козунак Peace

# 604
  • забравих си мисълта...
Ditsan,  Hug честит рожден ден на дъщеричката. Родена е на най-хубавия ден от годината Wink

# 605
  • София
 bdbaloni  Ditsan да ти е жива и здрава малката и много да те радва,най вече да те слуша  Hug а ако остане парче торта може ли едно и насам  Peace

# 606
  • En un lugar de La Mancha...
Venetta, честит рожден ден и на теб   bouquet Wink. И да се възползвам от повода да благодаря за чудесната рецепта за козунак,  която  ползвах тази година  Hug.

# 607
   Венетта,честит рожден ден,мила!
   Бъди много здрава,щастлива и винаги усмихната!И все така да ни радваш със чудесните си рецепти и вкусотии!
  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 608
ditsan,Честит рожден ден на твоята дъщеричка!Да е жива и здрава и да ти носи много радост!  newsm59 newsm67 Tada
Тортата е страхотна! Hug

# 609
Венета, честит рожден ден   bouquet

Мъфинки с ябълки и орехи:

# 610
Ихааааааа,тук днес много рожденници Hug

Венетка,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!Желая ти много,много здраве,успехи във всички сфери и още мнооооооооого години да ни съветваш по въпросите с кулинарните изкушения.Весело изкарване на празника и нямам търпение да видя как ще изглежда трапезата Heart Eyes

# 611
Лабрекс,благодаря за милите думи.
Ади ,благодаря ти.
Венета, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ да си жива здрава и много щастлива.  bouquet
Дидолина благодаря ти за пожеланието ,а ако остане с най-голямо удоволствие.

# 612
Венета, Честит Рожден Ден! 
От сърце ти желая да си здрава, обичана и много щастлива! Поздрави цялото семейство от нас и весело изкарване на този прекрасен празничен ден!
(ако знаеш колко дълго гледах щрудела с извара!!! Четох, преглъщах... Но накрая се победих и реших да направя с изварата чушки бюрек на  фурна. Лигите ми изтекоха, страхотна рецепта! Като свърши диетата, ще пробвам!)
ditsan, да ти е жива и здрава дъщеричката! Весело и безгрижно детство и желая! Много хубава торта!

Дес, 3xi, благодаря за похвалите!  Hug
Дес, наистина разкошна питка!
merydit, Кашарел, Venetta, как  ще се откажете от темата не знам! И ние сме на диета, но аз непрекъснато надничам тук, да видя кой какво е показал. Пристрастих се напълно към красотите тук! За всички кулинарки   bouquet Страхотни сте!
vanillla, много вкусен медовик! От един блат ли го направи?
estelliana, разкошни кифлички!
Lina dm, чудесни неща си приготвила!
megans, как си успяла да наготвиш толкова неща при липса на вода?!?!
mari_eta, разкошна корона! И сладките са много хубави!
*denitsa*, гевречетата са станали жестоки!
Цецето, и по твоите тарталетки бая въздишки хвърлих! Записвам си ги и тях на опашката. Само един път да свърши диетата и... ще видите на какво ще се направя  hahaha
ahasver, моля те дай рецепта за содените питки! Много добре изглеждат!
Трейси, много красиви сладки и вкусни козуначета! Не се губи за толкова време, не ни лишавай от вкусните си снимки!  Hug
labrex, сандвичът ти е страхотен! Както и всички останали твои рецепти, които се развяват под носа ми и ме примамват да готвя и да ям. Обаче.... не може!
***Ади***, много вкусно изглежда тази торта! Майка правеше една шахматна с такъв крем, разкош направо!

Ето и от мен една супа топчета с картофче в нея:

Прекрасен ден на всички!

# 613
  • ГОре на черешата...
Венета, честит рожден ден  bouquet! Преди всичко - здраве! После - много щастие, любов и късмет!

Дитсан, да ти е жива и здрава дъщеричката и само радост да ви носи  bouquet!

Лабрекс, чудесни сандвичи и салатки Peace.

Леля Ог, вкусна супичка Grinning! И да ви кажа момичета - диетите и вкусната храна не са несъвместими, от опит говоря Wink.

Вечерята ни:

# 614
Влизам само да честитя ...Венета ,честит рожден ден!Да си жива ,здрава и много обичана жена!

Честито и на дъщеричката на Дитсън!Да ти е жива и здрава и много щастлива! newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт