Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 64-та тема

• 105 460
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Аз направих руския кулич със стафиди на Лабрекс и стана невероятен  Crazy Crazy Crazy /само направих малко изменение и сложих маргарин и масло поравно/.[/b][/color]

mery_poppins1 , направо думи не намирам да ти ги нахваля, страхотни са станали.  chef  bouquet И вкусът явно ти е допаднал, на мен много, много ми харесаха! Ето ти и гевречетата, за хубавите куличики заслужаваш още две-три рецепти да ти издиря на гевреци!  bouquet
Hug Hug Hug
Лабрекс, много ми допаднаха и излапах три  Blush,ама не е хубаво толкова да ми допадат Mr. Green
Непременно ще направя гевречетата и ще рискувам с килограмите  Blush

# 586
Лабрекс,може ли картофките за които те питах да ги пека заедно с златното пиле

# 587
  • София
От мен едни бързи следобедни Тарталетки с мюсли и манго  

# 588
Един прекрасен руски кулич ще ме отведе според мен отново в кухнята,а гевречетата и мъфинките ще ме поставят пред дилемата кое по напред да приготвя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Цеце,тарталетките са чудни  Hug
За днес......
Пилешки хапки с бира

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 22:12 от nordina

# 589
Цецето,много сочни изглеждат тарталетките!   bouquet Дали стават и с друг плод ,освен манго?

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 19:22 от Селма

# 590
  • град-държава
Записвам се за днес с едни пълнени патладжани и бързи содени питки със зехтин и мащерка по основна рецепта на esy   bouquet ...сега се връщам да ви разгледам,че цяла тема съм изтървала...Лека и хубава вечер пожелавам на всички ви   bouquet

# 591
Добър вечер.
nahodkata много пухкав хляб с майонеза, може ли рецептата?
Цецето апетитни тарталетки, присъединявам се към питането на Селма!
Nordina много вкусно изглеждат хапките Simple Smile
От ен тази вечер  Хлебен пудинг с три вида сирена

# 592
Лабрекс,може ли картофките за които те питах да ги пека заедно с златното пиле

Уф, като не помня за кои беше newsm78, пусто ЕГН...............тук са нарязаните цели картофки, а тук, при златното пиле, тези, които правя с него. Дано съм уцелила поне с едните!  bouquet

# 593
  • София
Селма, тарталетките ги правя с круши по принцип, но днес ми се намираше 1 манго и реших да го оползотворя. Даже и мюсли нямах и сложих само овесени ядки, но пак си станаха вкусни. Но с мюсли са къде-къде по-хубави. Ето така изглежда оригиналът:

Иначе са хиперлесни и бързи. Забърква се блат от равни части брашно, мюсли и краве масло  + 2-3 лъжици захар. Разстила се на дъното на формичките, върху него се редят нарязани плодове и се заливат със смес от 1 малка заквасена сметана+3 жълтъка+ 3 лъжици захар. Пекат се на 200 гр.

# 594
Цецето, Hug  bouquet

# 595
  Набързо ви прегледах че съм на диета Mr. Green Много красоти пак!Нямате спирка!Поне 1 месец няма да ви следя...

Дес, много интересно си я оформила питката!Дано ти е харесала и на вкус.  bouquet Стори ми се че и тавата ти е като моята червена на Тефал Simple Smile

# 596
# 597
Здравейте кулинарки. Аз се позагубих малко, но си идвах до Бг за десетина дена и после ме хвана многото работа и все не успявам да се добера до компа.

Цеци, харесах си твоите тарталети. Утре ще ги спретна  Hug
Не можах да ви разглеам изцяло, понеже вие сте творили и творили, но като имам време ще го направя. За да не е гол запис, ще пусна малко снимки на сладките, които пригортвях преди да тръгна за БГ.

Ето и козунаците у нас

Лека и спокойна вечер на всички.

# 598
златно пиле и картофките на Лабрекс,и торта за рождения ден на дъщеря ми утре
-torta mimi
-torta mimi
-зелена салата
-златно пиле и целите картофки на лабрекс

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 23:04 от ditsan

# 599
  • София
Здравейте, момичета!

Напоследък съм съвсем 'по допирателната' с готвенето.

От снощи запечени пилешки рула с рикотта, маслини и домати.

Приятно изкарване на почивните дни от мен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт