Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 64-та тема

• 105 487
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Цитат
Мммм,тези са само за мен ,Може ли рецептата
И аз се присъединявам към молбата за тази рецепта на мъфините с овес. трици.

mari_eta , може ли рецептата за тези дребни сладки "цветя" с майонеза.

# 571
Цитат
Мммм,тези са само за мен ,Може ли рецептата
И аз се присъединявам към молбата за тази рецепта на мъфините с овес. трици.

И аз на опашката за мъфините. Grinning А докато еликсирчето я напише, предлагам КЕКС/КЕКСЧЕТА ОТ ОВЕСЕНИ ЯДКИ БЕЗ БРАШНО, също много меки, сочни и вкусни. И полезни! Peace

# 572
Лабрекс,предложението ти е чудесно,аз може да заменя захарта с мед или течен подсладител,за да е съвсем диетично.Мазнина няма да ползвам,формата ми е силиконова.
Видях ,че си превела рецептата на хляба,благодаря ти,отивам да я копирам заедно с тази на мъфините и картофките.

Пеп-4о,Val,mery_poppins1 ,Лабрекс,рецептата е дюканска,не съм точно на този режим,но реших да пробвам какво се получи,пък то взе че ми хареса.Ще си копирам поста от мъфинената тема:

3 яйца,200 гр. извара,щипка сол,щипка черен пипер,щипка сминдух/може шарена сол/,1 кафена лъжичка бакпулвер и овесени трици на око/приблизително 6-7 суп. лъжици/,докато стане смес като за мъфини.Разбърках с миксера и напълних 6 гнезда.Изпичат се по-бавно от другите мъфини,проверявай с клечица.Формата ми е силиконова и не съм ползвала никаква мазнина.
На сутринта още си бяха мекички.
Изварата може да се замени със сирене или сирене-крема.
Ако вместо мерудии и сол се сложи подсладител стават сладки и диетични кексчета.

Ще пробвам и дюканския хляб да видим как ще е на вкус.

Мариета,с тази корона подозирам раздразни много народ тук,дето се опитваме да свалим някое друго кило.Отново е станала разкошна.

Денерис,напиши рецептата на този сладкиш с козунака,че все пропускам да си го запиша като го направи някой. Praynig

Хубав и вкусен уикенд,момичета! Hug

# 573
  • Словения
Здравейте Simple Smile
Ето, че и аз сефтосах бутчетата "Сигнал" на Аелис - всъщност направих смесени порции със крилца и бутчета и станаха страхотни. Аелис, благодаря за рецептата   bouquet
В соса пък добавих и заквасена сметана, а майонезата я намалих до минимум, за да е по-лекичко, а за гарнитура - зеленчуци на пара. Сосчето пасва идеално и на зеленчуците Wink

От вчера пък прекрасното мързеливо хачапури на Лабрекс с тараторче

# 574
  • ГОре на черешата...

mari_eta , може ли рецептата за тези дребни сладки "цветя" с майонеза.[/color]

Заповядай: Бисквити с майонеза "Цветя" - както вече писах - съвсем лесни и непретенциозни маслени бисквитки за следобедното кафе Peace.

Мариета,с тази корона подозирам раздразни много народ тук,дето се опитваме да свалим някое друго кило.Отново е станала разкошна.

Спокойно, и аз не съм я опитала - занесох си я на голямото дете, дето е на гости на село, няма я вече предполагам Laughing...

# 575

Спокойно, и аз не съм я опитала - занесох си я на голямото дете, дето е на гости на село, няма я вече предполагам Laughing...
Това е друга работа вече,тъй де,успокоително е,че не стърже само моя тумбак. Mr. Green  bouquet
Да са ти живи и здрави и двете дечица,все вкусни питки да им правиш!

# 576
Да се запиша и аз Simple Smile
Гевречета на Лабрекс (много благодаря за рецептата)   bouquet невероятни Simple Smile

и мъфини с боровинково сладко,кокос и шоколад Simple Smile

# 577
  • Русе/София
Привет.От мен едни шницелиПриятен ден и спокоен уикенд ви желая

# 578
mari_eta , ако искаш да ти дам от моите  Laughing имам още два стари козунака във фризера  Laughing

PURE ELIXIR , разтопяваш карамел на дъното на тава. Нареждаш стар козунак, нарязан на дебели филии. Отгоре заливаш със смес за крем-карамел / аз я направих с по-малко яйца - 1л.мляко, с 6 яйца и 6л.захар и ванилия/. Пече се на 180гр. на водна баня.

И аз съм примамена от мъфините с овесени ядки. Хвана ме яд, че сега пека едни с ябълки.

# 579
големи красоти тука,голяма работа,както винаги сте страхотни  bouquet

и май ще правя и аз гевреците на Лабрекс,че вече луднах като гледам вашите.. Crazy

от мене  малко неща от последната седмица-яйцата ми и козунака за Великден,бонбони Рафаело/малко неоформени Mr. Green/ и Хляб с майонеза Peace

# 580
PURE ELIXIR , mari_eta , благодаря ви за рецептите   bouquet
*denitsa*, ако обичаш дай и ти едно линкче за тези невероятно изглеждащи гевречета  Crazy
Аз направих руския кулич със стафиди на Лабрекс и стана невероятен  Crazy Crazy Crazy /само направих малко изменение и сложих маргарин и масло поравно/.

# 581
Аз направих руския кулич със стафиди на Лабрекс и стана невероятен  Crazy Crazy Crazy /само направих малко изменение и сложих маргарин и масло поравно/.[/b][/color]

mery_poppins1 , направо думи не намирам да ти ги нахваля, страхотни са станали.  chef  bouquet И вкусът явно ти е допаднал, на мен много, много ми харесаха! Ето ти и гевречетата, за хубавите куличики заслужаваш още две-три рецепти да ти издиря на гевреци!  bouquet

*denitsa*, супер са ти станали гевречетата! Heart Eyes  bouquet

# 582
  • София
айде да ви почерпя с парче кекс.Пазарих се с домашните за мене баница с праз,за тях един кекс с много орехи  Mr. Green  Ама не мога да вмъкна снимка  Embarassed пак нещо не правя като хората
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 16:36 от didolinaa

# 583

*denitsa*, супер са ти станали гевречетата! Heart Eyes  bouquet
Супер бяха дааа ,2 часа след като ги направих и вече ги нямаше  Mr. Green  Hug
meri_poppins1 Лабрекс вече ти е дала рецептата,направи ги няма да сбъркаш  Peace

# 584
PURE ELIXIR еми разкандардисахте ме,сега ще ида до магазина за майонеза и ако не станеее вие ще я ядете  Whistling.
Много мЪ уплаши шЪ знаИш. hahaha
Плашиш кучето с кокъл,скъпа!  bouquet
Аз разреждах майонезата с вода и заливах отгоре,ставаше много вкусно и не беше тежък и накъртящ вкуса.Пиша в минало време,защото наистина много отдавна не съм я правила така.Сега съм си префасонирала по мой вкус рецептата за баница на Морена и правя все нея.

Денерис,  bouquet за рецептичката,записах я.

Общи условия

Активация на акаунт