Отговори
# 180
Добра вечер мами Simple Smile. Нещо ме е хванало притеснението и не ми се пише много. Наближава ми датата за операцията, а и баща ми откога го чакам и сега тези отменени полети   Cry. А и тъпото време днес е като есен или по точно зима. Навън е 3 градуса, цял ден вали и е едно мрачно и потискащо.
Радвам се,че всички сте добре. Анджели все хубави неща си сервирала гледам- аз сам по сладките неща. То и килцата съм качила, но нещо в последно време само сладко ми се хапва. Да са живи и здрави и двете бебки и хубави имена сте им избрали  Wink.
Целувки на всички

# 181
Мама Маги, нали ти беше писала за фигурки от солено тесто, и ние си правихме плодчета и зеленчуци, а виж сега какво открих, това ще е следващото, само да събера бурканчета. Тъкмо занимавка за лошото време.
Тесс, къде се губиш?

# 182
  • София
Здравейте на всички!
Търся някаква информация за вулкана в Исландия и изведнъж тема за Пакистан #Crazy Нерде Ямбол, нерде Стамбол, както казваше баба ми Wink
Отне ми малко повече време да ви изчета назад и мога само да ви поздравя. Незнам аз дали бих имала сила да мина през  толкова чудеса и да опазя любовта си.
 А причината да кацна във вашата тема е, че източната култура ме привлича като магнит. На CHOCHO SAN съм фен newsm10 не само, че е с пакистанска кръв, ами е живяла и в Япония, която е следващата любима дестинация, защото хлапето учи японски. Виждам, че не обичата натрапници, но аз само ще ви чета и ще мечтая Laughing Ако някой не е гледал филма на Каран Джохар много е изпуснал. Там е засегната точно темата за расизма към мюсюлманите.
http://www.youtube.com/watch?v=QT6DObQCX2w&NR=1
  bouquet  bouquet  bouquet

# 183
  • Varna
ta-ra wavey  welcome
Обичаме приятели, натрапниците кой ли ги обича smile3521
Така, че бъди Добре дошла, дали си натрапник, ще се види по нататъка, но поне за сега аз специално не виждам нищо такова.
Разполагай се на някое миндерче и може да си споделяш със нас, да се смееш, да се пооплачеш, ей такива неща. И разбира се да слушаж във захлас момичетата които са свързани със Пакистан. Е аз казвам,че съм им фенка, а не натрапница, а те засега си ме търпят. Докога ли newsm78 то ще си проличи Joy И аз съм от феновете на Източната култура и затова съм сред тях Grinning
Хайде народе да виЙ сладкУ

# 184
Добре дошла, Та-ра! Натрапници сигурно и ти не обичаш, пък и едва ли се определяш като такава. Аз съжалявам, че само заради един определен случай, в темата се създаде впечатлението, че сме недружелюбни. Но ти ще се увериш, че не сме такива, Делта ни знае  Wink А Чочосан наистина е едно страхотно момиче, не знам точно на колко години е, но за щастие, няма нищо общо с днешното чалга-поколение, ще ме извините за израза.
Хубав ден! Тук е изгряло слънце от рано...

# 185
Добро утро  newsm51. Днес макар и пак мрачно и готово да завали съм в добро настроение. Разбрах че полетите са възстановени и очаквам баща ми с нетърпение утре  newsm44. И детенце също.
Маринче и ние ги гледахме тези фигурки, но ще се занимаваме май уикенда с тях. Много му е интересно на Ники да ги прави и най-вече да ги оцветява, само дето е нетърпелив докато съхнат във фурната. Wink
Та-ра и аз не съм свързана с Пакистан, но момичетата са много мили и ме приеха по комшийски в темата им. Simple Smile
Я сега кажете някой пакистански сладкиш да се пробвам по късно.
Хайде до скоро ние ще потегляме към занималнята. Детето вече си е обуло и обувките,а майка му се мотае  Joy.
 Hug и усмихнат ден!

# 186
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте, пакитките...
Жива съм, почти здрава и на линия hahaha

ta-ra , добре си дошла ! Ние тук сме добрички, не смятаме пишещите за натрапници  Peace. Но не знам защо напоследък нещо всички сме много докачливи и някои пишещи тук се обиждат бързо. Иначе и аз , така погледнато съм "натрапник", ама по ми харесва, като Делта, да се смятам за "фен"  Mr. Green.

Мама маги, радвам се за баща ти, с този облак съвсем се объркаха полетите из Европа. Иначе за операцията- имаш много положителна енергия от нас и няма страшно- ще мине и замине  Hug

Аз , понеже си имам проблеми с очите, нама да пиша много, но ще ви наглеждам.
Много  Heart Eyes на дечицата и вас!

# 187
Добро утро,  

Включвам се замо да приверствам та-ра. Аз не съм от най ранобудните, и тъкмо се измъкнах от леглото, още не съм била в банята, тъй че по-къно пак...

Та-ра, добре дошла, ние се радваме да има повече списващи, че темичката ни понякога много опустява.... Ставали са недоразумения  тук и аз съжалявам за тези, които си тръгнаха...надявам се и да пишеш, не само да четеш

Да ви кажа какво сънувах...че пак пътешестваме семейно, и мъжо ми купил едно златно синджирче, а на някаква митница го оглеждаха половин час и казаха Защо изнасяте злато, повикаха агент от службите да ни разследва, а той като ни видя паспортите и взе да се хили, казва : Хи хи хи, България и Пакистан, това е опасна комбинация.....от моите сънища сериал може да се направи, все такива ги сънувам

# 188
Аз влизам да се похваля или да се оплача не знам кое от двете- при нас вали сняг  Sad. Сутринта заваля дъжд, а от преди 10 мин гледам как тихичко се сипе снежец. Ужассс. Аз вчера прибрах зимните дрехи и обувки и гордо извадих пролетно- летните, но уви... Май тук няма да имаме скоро лято. Липсва ми слънцетооооо   Nature Sunny  grinning039

# 189
 хубав ден момичета:)  bouquet
наскоро ме черпиха с някакъв индийски сладкиш ( мисля се казваше ладу- Heart Eyes) та, ако някой има рецептата?

аз да се оплача страдам от нитратите в зеленчука по пазара  и ето една тема по въпроса

http://www.aktivnipotrebiteli.bg/?p=717

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 13:20 от Вятър

# 190
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Добър ден на всички,виждам че сте се раЗписали,а имаме и нова в темата  welcome на ta-ra и да ти споделя че всички тук в темата са много мили и дружелубни.
Вятър аЗ страдам съЩо от нитратите и страШни болки в корема,но съм им намерила цаката в салтите от марули и краставици слагам иЗвара или кисело мляко.Не ги усеЩам много тия нитрати.
mama-magi и при нас в Германия паднаха сноЩи температурите до минус 1 градус ужас а днес доста студено почти 9 градуса е слава богу нямаме сняг вече чакаме  newsm08 слънце.
alvera  newsm17 fingerscrossed fingerscrossed Ще стискам и на краката и да но всичко да мине добре.
Всички които пропускам Hug Hug Hug и ви каня на обяд със суШи да ви сладко.

# 191
Тара, добре дошла! Много сме си добрички даже, така че не се притеснявай и започвай да пишеш!   bouquet
Маринка, тук съм, чета ви /по диагонал, но все пак чета/, ама пак са ме метнали едни проблеми и ангажименти  ooooh! , дори не ми се говори. Уж чета за изпити, и дори за фейса не ми остава време и желание Laughing .
Виждам, че всички сте добре и това много ме радва. Радвам се и че Шахзади пак се появи и че Мактубчето намира време да пише  Hug .
Много целувки на дечицата, а на вас  Hug

# 192
май аз не съм писала отдавна в темата срам и позор за мене защото ви подканвам а мен самата някой път много ме домързява,ТА–РА добре дошла,надявам се да не ни забравиш ,вписвай се тук сме събрани много философи на клона Laughing така че все нещо ще измъдриме заедно,относно Япония,за всички които не са били там препоръчвам да отидат и видят ако имат възможност,иначе сега съм запланувала да отида в KEW GARDENS в Лондонското графство,защото там има японски кът  http://www.kew.org/visit-kew-gardens/visit-information/kew-explorer/index.htm ама да видя кой прекрасен ден ще е,че сама не ми се ходи,не мога да направя фотосесийка самичка,пък и насладата е по-голяма ако не си сам .Мойта светла личност е на 30 години,направих през януари ,дърта съм си аз вече.както се казва OLD IS GOLD сама да си вдигна акцизите.
АНДЖЕЛИ ти с тези привлекателни картинки подбуждаш глада в мен,но наистина много са хубави мерси  bouquet
ВЯТЪР за пакистанския сладкиш,ладу е много популярен,но аз не го харесвам,има два вида халва както вече обсъдихме преди които харесвам,но пакистанските сладки като цяло са ми много тежки ,адски много са сиропирани,а аз от мои приятели съм чувала че в Пакистан обичат да си гризкат захарна тръстика,аз никога не съм пробвала,някоя от вас момичета като сте били в Пакистан дали сте пробвали
ДЕЛТИЧКЕ  Hug ама да не се притесняваш и тука по BBC само това се въртеше че летищата затворени ау прах ау ужас ,но това е медийна паника и както каза ЛЕТЯЩАТА ДЕВОЙКА много много не бива да се връзваме,че те обичат да преувеличават,но нали и на тях това им е работата  Laughing
МАРИНКЕтова е добре че твоя принц обича да спортува и е спечелил купи браво Peace
МАМА МАГИ честит пореден  сняг иуспех с операцията,незнам сложна ли или какво но ти пожелавам да е успешна и скоростно възстановяване   bouquet
АЛВЕРЧЕ ходи ли на доктор за твоя проблем с очите,не се запускай обърни внимание на време  Heart Eyes
и  на ТЕСС успехи в ученето   bouquet
за всички много  Hug   Laughing   bouquet

# 193
"Old is gold" е любима фраза на мъжа ми  Mr. Green В началото бях му споменала за теб и той каза, че няма начин да не познава баща ти, но може и да не го познава. Ти сигурно си първото дете, родено от такъв брак - между българка и пакистанец. После вече е едно момиче на наши познати, след това е другото им момиче и нашите големи деца - на мъжа ми и брат му /те са по на 16-17/. Може да се каже, че си от нашето поколение, а аз къде те пратих в чалга-поколението, голям срам, извинявай  Embarassed Смея да кажа, че ние поне сме образовани и грамотни, а днешните едва прочитат задължителната литература в училище. Аз много пъти им давам на нашите деца мъжа ми за пример - чужденец е, а много рядко се случва на някоя по-сложна дума да направи правописна грешка.
Аз обожавам пакистанските сладки /и не само  Mr. Green/
Хубава вечер! И романтична  Wink  Mr. Green

# 194
  • Varna
И аз да се включа за старото Joy Във една друга тема едно от момичетата каза една Иракска пословица- Възрастната жена била като Кашан килим. А както знаете те са най- скъпите килими. Тогава много се смях, ама на себе си, защото си го пляснах това Кашан килим, в смисъл избъзиках себе си, че съм толкова скъпа Joy  Еq то това ми остана, да си вдигам акциите от време на време със Кашан килимите а сега и със важето Old is gold smile3503

Общи условия

Активация на акаунт