Отговори
# 195
Old is gold е любим рефрен и на моя мъж...

Анджели, как не те е срам да ми пъхаш под носа виртуално суши, яз умирам за истинско, сигурно ще го сънувам тая вечер....

Чочосан, японския кът в Кю Гардънс е не по-голям от една средно голяма стая, състои се от нещо като беседка, не знам как е японския термин, инче градините са най-якия парк/ботаническа градина, които съм виждала, невероятни са, отдели си цял един дени си напълни раницата с храна, че много се огладнява там. Има и китайска пагода, но най - интересното за мен е павилиона на палмите, все едно си в джунгла.

Сега се сещам, че и аз имам сблъсък с японския език, това беше когато тренирах джудо, трябваше да знаем някои раборти на японски Хе, хе, хе, преставяте ли си ме мен лахмаджуна, как тръшкам противниците си наляво и на дясно, жалко че няма емотиконче джудист....

Аз пък мислех, че ладу означава 'сладко' , защото има един сладкиш ладу пити - сладки питки, И аз не харесвам пакистанските сладки, в повече ми идват захарта и сиропите, освен една халва хапши халуа, която е разкош, аз съм писала за нея в първа тема

# 196
  • София
 newsm51 Благодаря за топлото посрещане!

Old is gold - ей това най ме изкефи. Ми то значи много злато по мене бе. Mr. Green Как свикнахте с източната кухня момичета, аз веднъж излъгах мАжо да ме заведе на индииски ресторант и си останах гладна. Ма то много люто, много нещо, ужасТ просто. MarinaZh къде точно на Ботев е ресторанта за който пишеш напред,  да се опитам пак да вербувам съпружеското тяло и някоя манджичка да препоръчате Laughing

# 197
Той вече не е на "Ботев", а тук, тук още един индийски ресторант и още един, и още един. В последния имало и готварски курсове. А как свикнах да ям люто, аз изобщо не бях опитвала люто, но покрай мъжа ми пробвах и някак ми хареса, люто е, но приятно люто и много ароматно. После съм яла промишлени количества от манговата туршия, дори той не може да изяде толкова много.
Още един любим израз на мъжа ми: "ценен/скъп като стар ориз".

# 198
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
летящият лахмаджун - Hugсъжалявам,неЗнаех ,че така Ще ти подейства.  bouquet
А За лютите манджи,аЗ си ям от малка люто и ако не са сложили хапвам си пресни чуШлета ако има или ако не мариновани.Отваря ми апетита.
А пакистанските сладки ги обожавам и най много обичам сон халуа.Ето да ви почерпя виЗуално или сонпапади

# 199
Е Маринче, аз не мога да ям хич люто, а с една мангова туршия толкова ми се смяха  Embarassed. Обожавам манго и отивам в един от афган магазинчета да купувам заръчаните подправки и питам дали вече има манго, но от това жълтото то ми е любимо. Момъка каза не, но имаме мангова туршия и се смее. И аз хоп хванах се мислех,че е нещо сладичко и си купих. До тогава не бях и чувала за мангова туршия- и Масуд не обича люто и не сме купували Laughing И така щастливо се прибирам в къщи и първата работа е да отворя туршийката. Странен мирис и цвят, но си казвам сигурно защото е туршия и хайде голямата лъжица. Оооооо пожар  Joy Joy. Моя се прибира от работа и като му казах какво съм купила и как сам си хапнала падна да се смее.
Еййй Анджели изглеждат много вкусни. Дайте една рецепта насам. Обичам всичко сладко, сиропирано, шоколадово.... Не съм засичала магазин за пакистански сладкиши тук,но редовно си посещавам един турски магазин за сладки- ммм баклавичка,а  после се чудя на цифрите на кантара  newsm78.
Очаквам баща ми днес да пристигне- стискайте палци да няма пак вулканични облаци, че 3 от летищата в континенталната част пак са ги затворили  Sad
Прегръдки на всички

# 200
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
mama-magi мога да ти пратя в Дания предполагам няма да е скъп колета.Ако искаШ прати ми адреса ти на лични и Ще ти пратя.Германия-Дания не е много далече.

# 201
хахахах АНДЖЕЛИТО ми влезна в кръвната група със сон халва,но само да е от МУЛТАН и да не на ХАФИЗ,дугите не ги признавам,както и мултанското хъни манго е най-доброто и сладко,аз ачарманговата трушия не долюбвам,да си го кажа направо смърди ми ужасно,не съм я и пробвала при този мирис,люто не ям,леко пикантно може но да не се прекалява,иначе отказвам да се храня,веднъж бях на гости у едни приятели и те много люто готвят и аз катокажами люто ми е те само отговарят ми не е люто не се излагай , и аз така ли,добре  дойде мойто време седнали сме на масата карти да играеме и аз тактично се измъкнах и отидох в кухнята и побарах тенджерата която беше на котлона и аз като взех буркана с лютия червен пипер и бам 4 големи супени лъжици вътре и си мислех ха нека сега ви видя как ще го ядете,но за мое разочарование,намериха манджата за прекрасна,препотиха се неколко пъти но се изяде,хахахахаха,аз сиотмъщава понякога с такива мизериики,просто обичам да се забавлявам,но скришом си се хилих като се препотяваха,хайде отивам малко навън дакупя минерална вода,за КЮ ГАРДЕН незнам за ядене ама със сигурност ще заредя камерата че снимки ще ме чакат да правя,лек ден до после   bouquet

# 202
А, точно за ачар казвах аз, като бременна със сина ми изядох промишлени количества, така вкусно ми миришеше... Само цвета и един жълт, жълт, до каквото се докосне, после едва го измивам. И установих, че много върви с мусака  Laughing

# 203
Е момичета да се похваля баща ми е вече тук  newsm44. Снощи малчо беше пред заспиване докато се приберем, но стоически издържа до 1 ч. Мнооого съм щастлива, не се бяхме виждали с тате от година и половина и много, много ми липсваше. Днес сме си в къщи цял ден и си бърборим,но от утре ако е хубаво времето започваме разходките.
Целувки на всички и до скоро

# 204
Ко става ся, всички се изпокрихте, вулкана ли ви разболя, що ли...хората се оплакват от неразположения приписвани на Облака, на мен нищо ми няма, даже вчера градинарствах, времето е супер. В тази връзка, ако Чочосан е успяла да посети Кю Гардънс вчера  или днес би трябвало да си е прекарала чудесно.

Мама-маги, колко време ще ви гостува бащати? Приятно прекарване с него!

Делта, трупаш отсъствия.

Марина, аз не сядам на масата без свеж кориандър. Едно време и на мен ми миришеше гадно, напомняше ми на едни смърдящи плевели, но сега просто не мога без него...

Нямам вдъхновение нещо...освен ако Чочо не се появи и ме вдъхнови да се разфилософствам по някоя тема.

Хайде лека нощ

# 205
Мама Маги, радвам се за вас, и нашият дядо сега е тук, но него не сме виждали само 4 месеца, а вие... Радостта ви е двойна.
Делти май е забягнала към Одрин, пошпионирах я в последните публикации  Embarassed
На мен кориандъра ми мирише на босилек. По принцип харесвам миризмата на босилека, но не и да го ям.

# 206
  • София

Днес закуската е от мен Simple Smile Мама-маги, чудесно е да бъдеш с близките си! Наслаждавайте  се на времето си заедно.

# 207
хелоу и от мен ,аз напълно разочарованазащото никой не откликна на моите позиви за разходки,имам един приятел пакистанец тук в Лондон ,обаче той беше рожденник преди два дена,и нямахме възможност да посетиме КЮ ГАРДЕН,но пък за сметка на това бях на барбекю парти и си прекарахме много добре,за другата седмица сме го замислили да се разтъпчеме,защото иначе голяма скука,сега отивам да папкам,апк ще пиша ,но на философска тема,лека вечер

# 208
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУ  newsm68 newsm68 newsm68
ЛЮ Hug
Върнах се снощи, затова си ми писала отцъствия smile3503 Ама на дойдох си и пак шЪ ви дУсаждааааам, пааааак newsm47
Хайде да уважите комшийския бюрек- или така наречената къпана баница и айранчето им. Там се подвизавах, по форумски срещи. Дай Боже един ден се видя и със вас така и да ви се радвам. Вместо да спя, аз се събудих още във 5.30 сутрента. Все още ме държат емоциите които изпитах там със момичетата.

# 209
Браво на теб! Чак в Турция на форумска среща, това се казва сериозен човек  Hug

Общи условия

Активация на акаунт