Отговори
# 210
Здравейте момичета,аз не съм писала дълго време,но си ви чета.
Хайде един въпрос,има ли сред омъжените дами за пакистанци на някой от тях супругът му да е получил бг гражданство или да му предстой такава стъпка.Питам,защото,едно от условията е да се откаже от досегашното си гражданство.
Поздрави на всички и прегръдки на бебоците.

# 211
  • Varna
МАРИНЧЕЕЕЕЕ Hug
Аз, тука може да се маймуня, Wink обаче съм наистина много, много сериозен човек.

# 212
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Привет пакитки, аз да се обадя , че съм жива поне. Чета ви най-редовно, но ме болят очите и главата като се заседя пред компа, та ще пиша по-рядко. Много целувки за вас и дечицата Hug
Делте   bouquet

# 213
Здавейте персийските принцеси в шалвар-камизи   bouquet

Следите ли случая със Сания Мирза и Ш.Малик?

какво мислите за така оформилата се по боливудски индо-пакист. истинска история?

# 214
ЕЛИНОРИЧ ти питаш за българско гражданство да така е трябва да се откаже от предишното гражданство и това става в посолството преди тази работа се вършеше от посолството в Румъния,трябва да върнеш там паспорта в посолството и те ти после трябва да ти изпратят документ,който те ще получат от Пакистан,но за този документ много ще чакаш ,затова по-добре гледай да намериш връзка в Пакистан,иначе може и 2 месеца да изкараш ипак да не го получиш бързо.точно с този документ е голямо размотаване,иначе после е по-лесно тук в БГ,после пак ще пиша,чао за сега

# 215
а да и да не забравя трябва да провериш дали документа който ще получиш е подпечатан от посолството,защото иначе няма да го легализират в София

# 216
Ами те се ожениха тези двамата - Мирза и Малик. Предния ден четохме с мъжа ми в неговия вестник - jang.com.pk
За гражданство не знам нищо, мъжът ми е с постоянно, не иска да се отказва от своето гражданство. То като си помисли човек, какво ли ще спечели от българското...

# 217
Здравейте момичета,как сте?
Марина,най-вече ,ако има бг гражданство може да пътува безвизаво в ЕС,мисля,че това е най-голямото предимство.Иначе,съпругът ми също е с постоянно пребиваване,но ние  имаме право да кандидастваме следващата година,но ще видим(обичаме много да пътуваме,това е друга причина).
Поздрави на всички пакитки,целувки на бг-пакистанските дечица.

# 218
привет мривет

търся състрадателни души , на които да похленча....знам че вие сте такива...

В момента се разиграва 'любимия' ми пакистански сценарий , чакам гости, които съобщиха че ще идват едва преди 2 часа....а днес деня ми беше запълнен, час при джипито, детска градина на баткото (днес му е първи ден, та трябваше да стоя с него)...в къщи купища дрехи свалени от простора чакащи сгъване и подреждане, в кухнята на пода някой разлял нещо, стъпал върху него и направил кални стъпки навсякъде, не съм сготвила..ееееееее, и гости отгоре на всичко......изпрахосмуках нашата стая и другото не ме интересува..............а и гостенаката за първи път ще я виждам (булката на един приятел на мъжа ми), добре беше да е представително у нас, ама да са се обадили по рано.................

имам зъбобол, миналия петък ми анулираха часа при зъбаря защото той, (тя в моя случай) не можала да се върне от някъде си заради вулкана...

изприщена ми е ръката защото реших да проверя едно растение в градината дали не е коприва, и го сграбчих с цяла длан....Коприва беше...

Срещали ли сте днес по-нещастен човек от мен?

# 219
  • Varna
ЛЮ Hug
Да знаеш, че си рИвала на моето рамо първУ. Мамка му ядосах се за гоститУ ти. Хем вече знам, че там при вас и по точно при твоя съпруг, може да дойдат непоканени и във полунощ. Ама се ядосах заради тебе. А иначе и екшъни си имала доста newsm78 Направо си голям Калитко днеска. Да не съм ти на мястото, че и копривата за кЪв..... я пипна бе момичееееей. Ама и ти си едно детЕЕЕЕ Hug Кажи как се държа големия бате във градината??? Дано да не е ревало малчото много, че то си е як стрес за тях. Аз бягах от яслата, да бе бягах. Незнам как го помня това. Помня, че даваха и един розов крем, който го давах на едно детенце до мене, щото аз бях едно злоядУУУ. Сега искам такъв крем, ама няма. Спмням си как насила му го давах и беснеех, че ми отказва Joy И после избягаФ. Голямо впечатление ще мие направило това, защото как може да помня такива неща. Питах после нашите и те казаха, че не съм санувала това си е било истина. Палавница от едно време- срааааам Embarassed
Надявам се гостито ти не е тръгнало да прави проверка на останалите ти стаи #Cussing out

# 220
Лю, не мога да ти помогна, но искрено ти съчувствам  Hug и продължавам да се възмущавам на неканени гости, освен ако не са ми толкова близки, че да не ме е срам от тях заради разхвърляни солети и играчки по пода, пръсти по телевизора, купчина изпрани дрехи и т.н. Не ходя неканена на гости и съм дала да се разбере, че и не посрещам такива. Но и не се смятам за лоша заради това.
И как е малкия батко след първия ден в градината?

# 221
Здравейте пакитки.Да се разпиша и аз че май ще ям бои.
Минала седмица ми правиха ултразвук на жлъчката -имам камъни.Поне сега имам обяснение за жестоките болки.Сега ще видим как и с какво ще ги лекуваме.

Моят пакитко го повишиха -вече е началник смяна-ще има малко повече парички в края на месеца.

Другата новина е че се местим.След 8 години живеене по дупки,общи къщи и т.н най накрая се местим в чисто нов апартамент-едностаеен е но ни устройва.Има голям хол малка кухня в единия ъгъл.и на 2 етаж -голяма спалня с баня и тоалетна.А и градинка имаме -най накрая мога да си купя барбекю Simple Smile) Като се наместим ще направя снимки и ще ги пусна.Сега си мисля -холут е огромен-дайте идеи как да го оформя на кътове-имам 2 кожени дивана,имам бюро за компа и маса с 4 стола.идеи приемам всякакви:)

# 222
ЛЮ  Hug някой път е така цял ден е на карък,за утре всичкоще е добре,ДЕЛТИЧКЕ днес ходих до един турки магазин тук и си купих турски локум и се сетих за теб ,че и ти като мен обичаш Турция,аз пък честно казано не ми пука дали някой е подредил или не,не сме отишли или някой е дошъл за да ми гледа дрехите,аз много мразя  така да се обсъждат хората,защото винаги се случва човек да не е изряден на всеки се случва така че на мен лично не ми пука Laughing.лека вечер
   bouquet

# 223
Ох, днес много работа свърших, много нещо...изцедена съм, ама викам да се отчета

Та значи мърморенето ми за неканените гости беше съвсем формално, колкото да не си наруша принципа да мрънкам и недоволствам...Та булката на нашия приятел пакитко е полякиня и аз отдавна исках да се запозная с нея, внезапното и идване не ме стресира чак толкоз много защото знам че европеец не би очаквал да му напълниш стомаха, особено ако не те е предупредил с време....тя е много културно и образовано момиче, че и красиво, но за съжаление семейството и и създава големи проблеми задето се е омъжила за 'афганистанец-терорист', разбирай пащун от Пакистан, който е кротък като овчица.

Относно детската градина, то е плей група, 3 часа сутрин или следобед по избор, но учителките нещо не ми харесаха, някакви вяли и апатични. По принцип родителите седят с децата докато детето свикне и е готово да остане самичко, но днес той беше постоянно залепен за мен, а учителките не направиха и най малко усилие да му предизвикат интереса. Просто не му обърнаха никакво внимание и той през цялото време си игра с мен. Ми то така и сто пъти да ида да седя там той няма да свикне с други хора...имаше едно друго дете, и то за първи ден, майка му реши че вече е свикнал и хукна по магазините, а то се разплака по едно време и почна вика 'мама, мама' а учителките го вързаха в количката му и просто го зарязаха...по едно време беше сам самичко в помещението и си плачеше...еми аз не мога да го оставям сам при такова положение, ще ходя може би по 2 пъти седмично с него просто да си поиграе....а за общуване с деца и създаване на други социални навици ще мислим други вариянти....

Панда, честито повишение и нов дом, това последното ми е голяма мъка, и аз имам крещяща нужда от това нещо, но няма изгледи  Cry

И аз хапвам локум в момента, отчитам се на любителките на турските удоволствия, хайде лека нощ

# 224
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Привет пакитки!!!
Панда, честито повишение на любимия и честит нов дом! Много да сте щастливи в него и да го напълните с дечица!!!

Летяща, мърмори си спокойно- това ти е едно от най-чаровните качества  Hug. Ама кава е тази плей група, като учителките не се занимават с децата  newsm78. То ако ти трябва да си играеш сама с детето, защо изобщо ще го водиш на детска градина?

Аз да ви се оплача и на вас - Онзи ден като имаше силен вятър ми се напрашиха очите и май ми се нарани едното око- та сега съм на капки и мехлеми. И не мога много да стоя пред компа.

На всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт