Отговори
# 225
  • Varna
А, ЛЮ,
да ти кажа, ти пак много миролюбиво мърмориш. Как може такава безотговорност към децата бе. Ми тя Алверчика правилно ти е казала. За какво им плащаш, да си почесват незнам какво си и да клюкарстват, а децата да се оправят сами, при положение, че даже са още и бебета. Сви ми се душичката, като прочетох, как са завързали детенцето във количката и са го оставили. Това жени ли са, кВо са #Cussing out #2gunfire
Поне пък гостито са ти били Убави Ора. И ти пожелавам скоро къщичка като Пандината newsm10
ПАНДЕ Hug Много смях и песни да се чуват във новият ти дом thumbsup ЧЕСТИТОООООО!!!

# 226
  • София
Честито и от мен Панда! Да напълните къщата със щастие и много дечица!
ЛЮ, а аз си мислех, че само в нашето царство има такива безотговорни учителки  #2gunfire направо ми идва  #Cussing out По-добре намери някое друго място за малчо.
Маринче, трябва да предадеш и на мен някой урок на тема как да се отървем от неканени гости  Mr. Green Онзи ден една комшиика нахлу в къщи и чак се скара на мъжа ми че е по гащи   Laughing

# 227
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Хей пакитки, къде сте?
Само чакате времето да се пооправи и зарязвате компютрите...
Дано само всичко при всички да е наред Praynig
Приятен уикенд   bouquet

# 228
ето темата пакизлезна във ваканция хахахахах,ЛЮ да ти кажа и аз като ходих тук в нърсъри имаше плей дей и някой от родителите или пък роднина да отиде с детето и да остане колкото време иска ми аз рядко виждах МИС да си играе с някой тя по-скоро бистреше клюките с родителите,което ми се видя смешно,каква беше целта незнам на заниятието,след като на нас ни е по-добре двамата да се разходиме в парка тук до нас има страхотен парк голям с езеро,а в детската градина аз незнам какво правят,да бяха организирали някакви състезания,занимания а то единственото което имаше беше едно девойче ,което им рисуваше лицата,и дизайна разбира се беше за момиченца  пеперуда -момче пират или някакви несмислени кръгове,като пеперудите  варираха в най-различни цветове съответно с цвета на дрехата,когато отидох там МИС  ни сложи на една маса с едни пластмасови шаблони с букви,очерта една с нас и за 2 часа и половина това беше всичко което направи за нашата двойка,като и веднъж дойде и ми каза ми ако искате  може и да си тръгнете не е задължително да стоите и то 20 мин преди времето да свърши,така че тук май това е практика,незнам аз нямам подходящото образование да критикувам тъй като тук май са други критериите за възпитание,другото което ми е направило  впечетление родителите също рядко се занимават да обясняват ако реват или правят нещо лошо само отстраняват детето и ако реве за глупости го утешават  и съответно му се купува всичко само и само да млъкне,това нещо и в България съм го забелязала,но честно докато бях в Япония незнам дали ще ми повярвате аз никога не видях някое дете да се тръшка в магазин или навън и да реве,никога не видях,като там ходех почти всеки ден по магазини и молове то  винаги има нещо ново да се види,наистина двете крайности сега като се замисля
хайде ставам сега ,пак ще   пиша,на всички много поздрави и целувки    bouquet

# 229
Здравейте  Hug. При нас е официален почивен ден всичко е затворено, а и вали цял ден, та сме си вкъщи и сега се наканих да пиша. При нас нищо ново. Малкия ходи на занималнята, после игра с дядо. Много му се радваме и тримата  Wink. Разхождаме дядо насам натам, аз ходя и на училище и на физиотерапевт и нямам много свободно време напоследък.
Отказах операцията на пръста ми дето ви се бях оплакала. Всичко много добре гледаха ме 3 ма доктори и като ми казаха, че ще ми слагат протеза,която трябва да се сменя на 5- 6 години и отказах. Не мога да го преживея да ми бъркат по пръста всяка петилетка  Laughing. Грешката е била в първата ми лична лекарка, ако е била съвестна да си ми оправили пръста и ръката веднага, а то след 7 месеца лоша работа. Сега се опитват поне да ми раздвижат добре ръката и ще свиквам да не си ползвам пръста.
Лю и тук искат детето като почва градина да стоиш с него 2-3 седмици. За мен това е много тъпо, защото детето се разконцентрира- все гледа да не те изпусне от поглед. При нас в занималнята оставах само 3 дни, защото има езикова бариера и докато се отпусне. Но Никола свикна много бързо, а и вече беше научил основните думи за храна , вода тоалетна и не се притеснявах  много за него. А и имаме опит от Бг ясла и градина.
Чочосан и аз не съм видяла дете тук да се тръшка в магазин, но в повечето случаи като кажат искам това и им се купува, за да нямат главоболия родителите Laughing. Е при нас не е така ние говорим и обясняваме, а и не мисля, че като купиш всичко което детето моментно е поискало ще е щастливо.
На Панда честито ново жилище ! Да сте много щастливи в него.
На всички спокойни почивни дни  Hug

# 230
привет и от мен на всички! Hug Hug как сте момичета?аз отдавна не съм писала но редовно ви чета.На всички имали повод за празнуване честито и от мен.При мен нищо ново от работа вкъщи и пак така.Мъжът ходи на курсове по български и за сега доста добре се справя другата седмица ще има пробен тест ще видим как ще се справи учи заедно с един мъж от Кипър. Simple Smile Лю и аз си мислех че там детските градини са на ниво а то какво се оказва еми че то по добре да си стои детето в къщи отколкото някъде където няма да му обърнат никакво внимание.Гледам обсъждате неканените гости добре,че никога нямам неканени гости че ако така някой ми дойде а не е за мене даже майка ми не ми идва неканена камо ли някой друг.Но пък и тук нямаме много приятели че да идват неканени може би ако имахме щях да мисля по друг начин.Мама Маги много лошо така за твоят пръст ама като за съжаление попадаме някой път на несъвестни доктори които кой знай как са си искарали дипломата.Аз сега отивам да готвя леща с ориз и после пак сам тук.поздрави на всички от мен.

# 231
Здравейте,

казвате форумките са във ваканция затова не пишат...дано да е така при вас, аз пък не пиша защото съм ужасно заета....Къщната работа край нямаааа  (колко ми беше смешно едно време като слушах бабите да се вайкат така...) Отгоре на всичко градинарствам, трябва да я приведа в ред тази градина, колкото и голямо предизвикателство да представлява.

Днес ми пломбираха три зъба, вече и на един преден ми откриха дупка....нямам непипнат зъб, а мъжът ми ме дразни, че не е влизал в зъболекарски кабинет през животта си..

С детската градина като че ли потръгнаха нещата....учителките се сменят, другите дни имаше учителки, които се занимаваха с децата, а на третия ден го оставих сам, първо се скрих и го наблюдавах известно време, добре си играеше , после се засилихпо магазините чуствайки се като 'бял човек' не знам след колко време...

Да ви кажа мързеливи, оттегчени и безсъвестни хора има навсякъде, просто на запад нещата се правят по-практично и по-организирано, това в никакъв случай не прави  отделния индивид по-добър, просто се изпълняват добре обмислени инструкции, и на повърхността работата изглежда 'професионална', но като задълбаеш...и тук проблеми колкото щеш.....Англичанките например често са брутални, говорят по телефона с най-мазния възможен глас, но в момента в който клиентът затвори,  със съвсем друг глас изсъскват едно 'bitch' ili 'idiot', но важното че клиентът остава доволен де....най-любезно са го препратили да звъни в n-ти пореден отдел....тук повечето компании нямат офиси където да срещнеш същество от плът и кръв, ами нещата се оправят чрез писма, или по телефона и много служители се възползват добре от тая анонимност....толкова пъти са ме изкарвали извън нерви...

Сега гледам моята беборана, има телосложение на борец на суму...толкова го обичам това телосложение, но при бебчетата само

хайде лека нощ

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 01:24 от летящият лахмаджун

# 232
Здравейте и от мен на бързичко!

Мама Маги, много съжалявам за пръстчето ти, чак мен ме заболява, като си помисля само. Дано да заздравее някак, че да не ти пречи и да можеш пак да си го ползваш след време.

Пандичке, честито ви апартаментче! И на нас ни е хубаво да сме си самостоятелно, че по толкова квартири из къщолята на други хора, направо се измъчих и аз колко години, но сега си имаме хубаво жилище и то с прекрасна гледка. Ще ми е страшно мъчно след един месец, като ще трябва да си издаваме апартамента, защото се прибирам в България за няколко месеца и Зак няма да може да плаща сам толкова висок наем. Cry

Рени, къде учи български твоят мъж, и аз да запиша моя, че баба ми онзи ден му вика по телефона как искала да си говори с него, а той не знаел достатъчно думи... Той, разбира се, обвини мен, че аз не съм го била учила, а тя преди дори да съм дала обяснение, веднага каза: "Ам'чи тя кат' няма времи, ти си купи един речник бе!" Много се смях се нея, голяма сладурана е мойта бабичка и много си я обичам!

Аз и аз доста поизпатих, правиха ми операция миналата седмица-разбиваха ми камъни в бъбрека, затова много съчувствам на Алверчето, Пандичка, Мама Маги и Лю, сиреч тези с болежките и които ходят по лекари и зъболекари. Като се събудих от упойката беше най-ужасното нещо-не можех да задържам никаква храна и 2 нощи ходих в спешното отделение да спя на системи. Дали от толкоз време под наркоза, не знам, ама хич ма няма и мен вечи...  Crazy

Делтеййй, и Тескеййй, идвам си във Варна в началото на юли, а и другите, които ще са в района, дайте да спретнем среща, бе съфорумки! Марина, ти кога ще идваш на море? Лю, надявам се и ти да имаш възможност да дойдеш това лято, че ти си като главатарката на бандата и без теб няма да е същото!:))

Между другото, искам да се запиша на дебелариум, някой има ли информация по този въпрос?

Предварително благодаря!

# 233
  • Varna
Момичета newsm68
МАМА МАГИ Hug
Дано ти помогнат за пръста, от сърце ти го пожелавам. Имам такъв случай пред очите си- снахичката, съпругата на брат ми. Да сЪ пУФаля, аз бях причината да и спасят вторият пръст. Другия, не можаха заради скопосния лекар- хайде няма да говоря, че след толкова години още ми иде да стрелям #2gunfire Не и го рязаха, но неможе да работи със него и и пречи. Мацко, моят син няма да може да дойде да учи есентЪ. Нашите тука на две инстанции му объркват документите и накрая даже не са ги изпратили на време и днеска разбрахме, че изтърва срока. Аз от вчера това го заподозрях и за първи път съм вдигнала кръвно. А днеска напраУ мЪ убихЪ. От безсилие съм се просълзявала 2 или 3 пъти, днеска беше поредния път. А за сина да не казвам как беше, че на него все така му върви, милият. Винаги съм му давала кураж, тоя път направо гледах като изхумена и ни вопъл, ни стон. Както и да е може да е за добро, си казвам за пореден път. Какъв му беше тоя късмет, все така да му се получава със документи. Къде са спали тия джуфки, къде са си бъркали- във носовете ли, на други места ли незнам, но това са много важни неща а те са се почесвали.....хайде да спирам, че набирам #2gunfire
ШАХЗАДИ Hug
Тука съм, няма да мърдам никаде. Нали ти казах, че съм мУмЪ англичанка. Когато си дойдеш, плясни един телефон и може да се виждаме не само веднъж, а колкото си искаш. Шъ хайтосФамИ да видиш аз какъв съм както ме нарече една аверка от един друг форум като Унгарски кон- демек така препускам. Да видиш ти тогава Афет Делтата- това пък от друга съфорумка- Афет- стихия. Дано ти държат краката, че наистина препускам, ама обИщавам шЪ съм по кротка.  Душе и аз имам един два малки диаманта във бъбрека, ама моите на такова място, че ако ми ги разбиват и трябва да ги изхвърлям щяло да стане още по кофти, защото може някое от разбитите камИчета да ми запуши каналчето а то било много тясно. Направо съм голям Калитко и аз- да съм си жива и здрава Joy
ЛЮ Hug
БравУс, че има и свестни учителки. Ще си по спокойничка. И шЪ шетъш кО да праЙш, нали сме мами. А и като искаме да ни е хубаво и уютно около нас Wink А ти и градинката почна да гледаш. Аз тъкмо си мисля, че вече е време да си купя цветя за балкона. Пръстта вече е по саксиите. Май ще изтипосам мушкато, защото останалите цветя все ми се разболяват. Оказа се, че тези които са на перваза на прозореца и не ги вее ветрец, не ги пръска дъжд прихващат тези гадорийки за които май ви бях писала. А при мене саксиите са на перваза на прозореца а не висят от балкона. Затова на комшийките ми които гледат цветя, нямат такива проблеми като моите. Ща не ща ще слагам мушкатото. А така обичам жълти китки на балкона, така обичааам.....
ЧОЧОСАНЧО Hug
Ти ще идваш ли към Варна???
На останалите от бандата, много, много гушки Hug

# 234
Здравейте пакитки мои!!!!! Много ми липсвате! Ама пусто нямам време дори да чета, само поглеждам от време на време. Минах 2 изпита вече, но още няма резултати, писала съм иначе, та дано да съм ги взела  Praynig . Имам още 3  Sad . Ремонта ми е почти наполовина и много ме радва това, което виждам. Само дето сесия + ремонт не е най-добрата комбинация  Wink . Като прибавим все още болна майка, и 3-ти бронхит за мене тази година .... Незнам какво ми става на дробовете, хем не пуша вече, явно ще трябва да се ходи на Сандански  Laughing
Шахзади, чакам те с нетърпение!!!  Hug А твоят младеж няма ли да идва, че ще го оставяш самичък там? И Маринка ще е по това време във Варна, мисля че от 7 до 14 юли каза, така че ще се съберем тайфата  smile3508
Много целувки и гушки на дечицата, особено на най-малките Анджи, Икра и Анита  Hug

# 235
Мда, от седми до четиринадесети юли сме на Св.Константин, само не знам къде ще предложите срещата, че моята малка шишана много повръща като се вози в лек автомобил.
Аз чета редовно, но сега да не изброявам поименно, че ще пропусна някой. Чувствайте се поздравени, който има повод и радостни емоции, радвала съм се с вас. Другите, които са имали някакви проблемчета, гушвам ви!

# 236
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте пакитки!!!

tumhari_shahzadi , много болка си изживяла, мила, добре, че е минала операцията и дано нямаш вече такива проблеми  Praynig
Аз като бях бременна последния път, едни песачинки решили да излизат, такива болки бяха...Помислих, че правя спонтанен аборт и само се молих да ми се запази бебчето. А сега нещо се опитва да ме боли зъб. Ама и това ще мине. Simple Smile

Мама маги, лошото е, че заради некадърни доктори си патят невинните болни. Дано и при теб се оправят нещата  Praynig

Делте, ето- и вие си хабите нервите заради нячие безхаберие. Но пък наистина може да е за добро- може пък да му се отвори по-добра възможност на момченцето ти и да си каже"добре, че ми объркаха документите " само горе главата !

Рени, стискам палци на твоето момче, кога  му е предварителния тест?

Тес,, браво и на теб   bouquet 3 изпита само са ти останали- ще го вземеш, няма начин  Hug

Май ще се оформите чудесна групичка , а ние само ще четем и ще ви завиждаме най-благородно  Heart Eyes

Мактуб, добре ли сте ?

Лю, Панда, Вятър, Чочо сан, Марина, Анджели,    bouquet  bouquet  bouquet

# 237
  • Varna
АЛВЕРЧЕ Hug  bouquet

# 238
  • София
Здравейте и от мен  Hug
ДЕЛТА, има някакви агенции, които подготвят и изпращат документите и са доста наясно. Аман от малоумници и тъпанари! Много съжалявам, че така се е получило със сина ти.
ШАХЗАДИ дано вече всичко е наред и занапред от камъните ти пожелавам само диаманти Laughing
ЧОЧО САН понякога имам чувството, че японците са на някакво друго, по-високо ниво.
РЕНИ и ТЕС, стискам палци и да се похвалите.
При мен положението е шарено-ходя и аз като ЛЮ на зъболекар, че доста се бях позанемарила и сега ми излиза праз носа. Започнахме ремонт и типично по български майстора ни върза, та след като викахме , викахме неволята си плюхме на ръчичките и сваляме тапети ooooh! И за капак се опитвам да накарам начинаещия пубертет да седне да учи за матурите, което на фона на прекрасното време навън трудно ми се отдава  #Crazy
Поздрави на всички и прегръдки  Heart Eyes

# 239
Ха и аз сега да пиша в тъмни доби ама нещо не мога да спя днес  Sad.
Делтичке много съжалявам, че така се е получило с документите  Sad  Hug . Не се ядосвай, може да е за добро. Аз си мислех, че ще ни посетиш като дойде синчето, но това не ти пречи да заповядаш и без причина  Wink. Чувствайте се поканени, който има път насам.
И аз искам на море в Бг! Но няма да ме огрее това лято  Sad. А тук се очертава лятото  да забрави да дойде. Все още е доста студеничко- миналата година по това време ходехме по жилетчици, а сега има дни в които си слагам шал и ръкавици  newsm78. Хубава компанийка ще се оформи като гледам- само хубави емоции ви пожелавам от сега и да пуснете по някоя снимка за нас, които ще сме само мислено на плажа  Wink
Момичета кажете някоя хубава книжка. Нещо не попадам в последно време на добри книги,а ми се чете нещо- само да  не е учебника по датски  Laughing. От една седмица ходя с нежелание на училище, една даскалка имаме по заместване- много груба и зла жена. Аз никога не се изказвам така крайно, ама тя наистина има един зъл поглед и едно подигравателно говори... Като не и харесва да работи това,защо го е избрала? Още първия час взе да се изказва отвратително за момичетата от изтока, а те двете милите едни кротички... Идваше ми да и запратя тухлата- учебник по главата. Много зли хора има брей.
Хайде да ви пожелая успешен ден и да се поровя още малко в нета докато всички още спинкат сладко.
 Hug на всички!

Общи условия

Активация на акаунт