Отговори
# 255
Тумхари , значи няма да издържиш до след 4ти юли, когато става по-спокойно на работата ти?...Ами щом така си решила...нали знаеш една врата като се затвори, друга се отваря....ще си намериш по-добра работа, или още по-добре ще станеш майка и хич няма да ти е до никаква работа.

Историята с унгарката...ами аз съм разказвала преди как попаднах в Лондон без дори да имам връзка с най-добрата ми приятелка (телефона и беше развален тогава) та срам не срам се обадих на англичанката която ми беше писала поканата (бегла позната на същата приятелка) да дойде и да ме вземе от летището ...Тя много 'услужливо' дойде, на път за вкъщи ми дръпна един кръстосан разпит кво съм, що съм, и като разбра че съм учителка очите и светнаха и каза, ами идеално тъкмо ще учиш децата ми (4 на брой), а и едното има дислексия. Казах и , ами аз съм учителка в средно училище, а не начално, не съм учила педагогика за малки деца камо ли с дислексия. Но тази подла жена си беше наумила вече нещо. Като отидохме у тях нейната оперка , въпросната Виктория Торочик беше поканила майка си и баща си на гости, на другия ден пред всичкия този народ англичанката обяви, че АЗ вече ще съм новата детегледачка на децата и, а на Вики прав и път. Излезе като че ли е било уговорено предварително, а аз наистина я помолих да ме посрещне защото имах вече билет, а изгубих връзка с приятелката си и щях да съм на улицата. Сигурно си представяте унгарските  мама и тати с каква омраза ме загледаха, а и децата се стресираха защото много бяха свикнали с Вики. Направо сякаш гръм ме удари, не можах да повярвам че това се случва, привиках Вики настрани и едва ли не аз почнах да и искам обяснения кво става, защото за мен беше шок, за първи ден в англия и такива интриги...Тя ми каза не се притеснявай, аз познавам добре тази жена, от толкова време работя при нея, много е подла и напълно ти вярвам на това което ми казваш, и без това се чудех дали да  напускам а тя ми реши въпроса...поне и разреши да остане там докато си намери нова работа, и след като намери МИ ЗАБРАНИ да контактувам с нея повече. Срещахме се тайно по парковете, звъняхме по обяви и търсехме и на нея, и на мене по-хубава работа. Това беше преди 13 години, изгубих връзка с Вики, но винаги ще я помня, колко човешки постъпи след като оня шемет така ме злепостави, а можеше да постъпи по съвсем друг начин пред вид ситуацията.....

Относно политиката аз съм от малцинството което НЕ харесва Обама, не го харесвам заради ония дълбоки резки от двете страни на устата му, които загатват за нещо много порочно в характера му (колкото и старателно да го грумват за пред камерите).  Mr. Green Да, именно заради тези дълбоки резки не ми е симпатичен, а не заради личността му, или политиката му, защото какъв е като личност никога няма да узнаем, а политиката му ни най малко не зависи от самия него, а от управляващите в сянка, които са финансирали кампанията му, изградили харизматичния му образ, и които той трябва да слушка.,. Понеже тези злодеи малко се пооляха по времето на Буш, и рейтинга на Америка достигна нечувани дъна....беше закономерно  следващия президент да води много популистка политика, той ТРЯБВАШЕ да бъде харесван...независимо дали беше Обама, или някой друг, отдавна беше решено той да е спечели симпатиите на...света. А най-добре да е черен, та хората да си възвърнат вярата в американската демокрация.Ако ОБамчо не се ръкува с някой евреин това не е негова лична приумица, плод на личните му убеждения, или благородния му милозлив характер. Напротив, цял тим от политици, дипломати, психолози, манипулатори са решили, че точно в този момент е необходимо да не се ръкува, иииииии популисткия жест постига целта си поне едно 99%.

В голямата политика нещата не стават така, този е добър, онзи е лош, онзи е симпатяга.....много по заплетено е и много мръсно. Аз лично познавах жената (еврейката, да уточня), която пишеше речите на американския посланик в Лондон...Споделяла ми е, че тя решава какъв нюанс ще имат речите му,  тя ги прави политически котектни (или некоректни, според случая), демек нищо, нищичко, не зависи от самия посланик, от неговия характер, той може да е велика личност, може да е отвратително леке, това е без абсолютно никакво значение....други решават по какъв начин той ще преставя Америка...а какво остава за президента...А пък факта, че две трети от американските президенти са родственици помежду си, плюс сродени с кралски фамилии от Европа ме кара да вярвам безрезервно в американската демокрация.  Praynig

Понеже в нашата темичка имаме и бангла оттенък, се сетих да ви споделя нещо. Плей групата на нашия батко е организирана от една Асоциация на жените от Бангладеш. Децата обаче са всякакви, приемът не е ограничен само до бенгалчета (би било дискриминация) и принципно няма нищо специфично за тая култура, като всички други плейгрупи са, но учителките са бенгалки, освен тях всеки ден има и родителки на доброволни начала, та онази, апатичната която така ме отчая  първия ден, се оказа родителка, която доброволства по няколко часа на седмица....Ние вече с ревове се прибираме, харесва му на човека, не иска да си тръгва

Какво става, много отсъствия , Наистина много ми липсват Тес, Мактуб, Чочосан, Панда, Рени...и всички други, които пишеха редовно...дори и тези които повече четат не съм засичала скоро...Хайде пакитките, не издавайте фронта така

За 2012 не вярвам, че ще свърши света, защото не вярвам, че някой може да предскаже това с тоност...но ме плашат нещата, които хората сами ще си направят съвсем скоро, напоследък много често сънувам че е започнала война, снощи пак сънувах бомби, прекъснати комуникации и ужасно чуство на безисходица и безпомощност.

утре май не трябва да пиша, че тази вечер преизпълних нормата
Лека нощ

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 02:59 от летящият лахмаджун

# 256
  • Varna
ШАХЗАДИ Hug
За непоисканото добро- мила аз като правя услуга за мене не е услуга а приятелско протегната лапичка и не искам някой да ме потупва по рамото. Не искам хвалби. Но ти не ме познаваш и не може да го знаеш. Аз ти казах, че съм направила това добро, но на хората въпреки всичко, пак им се вижда малко и обвиняват. Не искам  да ми се кланят и да ми целуват подметките. Направила съм го от сърце и от душа. Но да ме обиждат, при положение, че само аз съм помогнала във точния момент, хайде холан. Не съм била длъжна но съм го направила. Това е непоисканото добро- да направиш това, но въпреки това да недоволстват въпреки това. И съм го направила, защото аз съм имала много пъти нужда  от такава приятелска лапичка, виждала съм, че могат да ми помогнат а не са искали. А там за тихата обич която трябва да им я дам, хайде молА, няма да им дам и омраза дори. Давам им безразличието си. Мила, разбира се че давам и забравям. Ти на кого го казваш това, на някое момиченце което сега вижда света или на стар човек като мене Simple Smile
А шефа ти ега ти мръсника. Алверчето хубаво се е махнала newsm10
Ай, сЯ ще работиш на такъв егоцентрик. Щях да напиша нещо ама щях да изям някой бан. Подписал бил договор със дявола. Ми нека бе. Тия мазни пържоли знаЙш ли как ще му излязат през носа. Да яде, той май за това живее само.
ЛЮ Hug
Сега прочетох за Вики. Страхотно момиче, дано да е щастлива. А оная англичанка, голяма подлярка.  #Cussing out Отивам да чИтЪ за политиката какво си писала. Хич мЪ няма със тази политика, може би защото много големи мръсници има там newsm78 и се нервя и нямам сили да чета и да ги слушам .
Лю, и аз сънувах вчера едни земетресения едни чудеса. И това чувство на бещомостност, за което и ти си писала. Моето може да е от притеснение за едни хора за които научих снощи много лоша новина. Слънчевия сплит ми е свит, не е истина чак. Не ми се яде, пия само кафе. Ще ви пиша когато съм сигурна за ситуацията. За сега научавам само мъгливи съобщения. Дано само не е истина това което научих.
За 2012 хич и не мисля. Каквото е писано ще стане.

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 14:07 от DELTA_DELTA

# 257
Абе, како Делто! Simple Smile Как шъ съ наричаш стара, мааа? Simple Smile Я виж к'во готино и младо гадже си, я недей така! Знам, че си човек с голяма душа и сърце-то си личи, нали ти казах, че още в началото си те разбрах аз, че си земна и любвеобвилна! Никой не ти го оспорва това. Може би исках друго да кажа, ама не сме се разбрали. Както и да е, като си дойда след два месеца ще се доуточняваме на някое капанче край морето...  newsm24

Лю, не знаех, че се интересуваш от френология. Аз също преди четох книги по Петър Дънов, ама така и не мога да запомня, аджаба кои черти на лицето какво означават. Че то не бяха измервания, не бяха чудеса. Бях млада, интересувах се от какво ли не. Сега гледам на всеки човек по съвсем различен начин. Всеки си има + и -, ама въпреки всичко всеки е еднакво ценен. Пак давам пример с моя шеф, сори, ако натрапвам с него. Може какъвто и да е, колкото и да не мога да го понасям за някои работи (всъщност за повечето неща де), но все пак плати ми образованието, мъкни ме по конференции в други щати, позволява ми да си вземам дълги отпуски и да се прибирам всяко лято до България за по месец и т.н., въпреки че в трудовия ми договор изрично пише, че не мога да ползвам повече от 2 седмици отпуска на веднъж. Ако работех на друго място, нямаше да се ползвам с такива бонификации. В същото време той е изненадващо интелигентен, познава добре историята и географията на света и когато говорим за всичко друго, освен за работа, смятам, че е приятен събеседник. Та в тази връзка, нищо не е черно или бяло, а смесица и от двете-сиреч сиво. Само че аз сега искам шарено и весело, и лятно, и красиво и сивото не ме устройва. Най-щастлива се чувствам в България и нямам търпение да се прибера!

За политиката значи: Simple Smile Много добре знам, че речите на президенти и политици се пишат от професионалисти, които притежават качеството да манипулират аудиенциите си с настроения и идеи, но въпреки всичко, всеки лидер си има своя утенък и индивидуалност, независимо дали е в положителна или отрицателна светлина (а може би и двете), като например цар Самуил, Акбар Велики, Наполеон, Чърчил и т.н. Всеки оставя нещо в историята, с което да бъде запомнен.
Обама не е любимият ми президент, защото е модерно и защото разни момиченца пускат флиртаджийски клипчета в youtube. Гласувах за него, защото той ме вдъхновява. Защото напук на цялата пумия в Америка, той има дързостта да застане срещу несправедливостта и да направи това, което е по силите му. Не го идеализирам. Напротив, наясно съм, че политиката е мръсна игра and you gotta do what you gotta do.
Но ако има някой скептично настроен към Обама, както беше и Зак в самото начало, мога само да кажа: дайте му шанс на момчето.

Лютеничке, мъчно ми стана за унгарката, а не знам как аз щях да се чувствам, ако бях на твое място. Иначе историята беше много интересна.

Делтичке, молим се това, което си научила за своите познати да е само слух и да не бъде потвърдено. Дано всичко бъде наред и всички да са живи и здрави.

Тес, Мактуб, Марина, Панде, Анджели-айде бе! Къде си виете байряците нейде другаде и тук се отбивайте все пак! Липсвате ми, бе хора. Как ще дочакам до срещата?  Confused

# 258
На село сме  Hug И тук е шарено и зелено, зелено... И ние с нетърпение чакаме морето...

# 259
  • Varna
ШАХЗАДИ Hug
Ей, виж аз недоволствах от шефа ти, че бил егоцентрик, ама виж той на това отгоре излезе, че и много е дал за тебе. Е сага, напраУ си пиша двойкааа, двойкааа със минус, че и два даже.
Бях обещала да кажа за какво вчера и предната вечер ми беше страшно кофти.
Та на моя близка мъжО и се обажда, че вече са минали оня Аденски залив и тя спокойна. Но след час научава, че кораба е пленен. Няма никаква информация, истина ли е,. Ни по телевизия, ни във Интернет се пише нещо, нито фирмата към която е съпругът и знае нещо а фирмата е германска, не е някоя измислена. Само пишеше за едни руснаци които успели да отбият атаката на оноя мУмУни. Много лично приемам такива неща, ама много. На хората нещастията ги чувствам много силно, незнам така защо. Та късно вечерта се обади аверката и каза, че е имало нападение на кораба. Момчетата са овързали оня ми ти огромен кораб със бодлива тел и са приготвили шланговете да ги отблъскват със вода. Въпреки всичко ония са се качили на тоя овързан със бодлива тел кораб. Както знаете въоръжени, моряците разполагат само със тия шлангове - маркучи със вода за да се отбраняват. Оръжие на тях им е забранено. В тоя момент наблизо е имало и военен кораб и е успял да им помогне. В същия момент и руснаци са били нападнати. При тях капитана предварително е казал да има вода и храна във машината и да се крие там целия екипаж при евентуално нападание и да се заключи цялата надстройка. Там ония маймуни нищо не са успели да направят защото надстнойката е от желязо и не може да се разбие лесно желязна врата и филистрините са яки, направени са така да устояват на тонове вода при ураган. А и да разбият някой филинстрин, те не могат да управляват кораб. Та докато се щурали ония пирати, се появил военен кораб и ги подпукал. Имало убити пирати, уловени пирати. Като видели кораба хвърляли оръжието във морето, за да казват, че са рибари. КВи рибари на тоя кораб бе и моряците на самия кораб скрити. Няма да се крият от рибари я. Сега разпитват тия хванатите. И те така. Да не съм на мястото на семействата на тези моряци които са във плен. Не деля на българи и други. Просто ги разбирам. Щом и мъжът ми който е стар морски вълк последния път се прибра със два херпеса от напрежение и кръвоизлив във очите, това може да ви обясни това онова.
Отдавна съм сигурна, че това положение там във оня залив е угодно някому.
Хайде сега един Пакистански обяд- незнам какво е, видях, че е пакистански и ви го поднасям Wink

# 260
Добро утрооооо

ох как ми се прияде тоя кебааб

Делта, много ядове с тоз аденски залив беее. Аз чух преди няколко дни, по-точн мъжо четеше нещо, но не обърнах внимание...май за руския кораб беше.

Ами и аз като теб мисля, че лесно би могъл да се обезопаси залива, но тези от които зависи това или не ги интересува какво става, или имат интерес да става точно така.

Сомалийците пък твърдят, че не си получават данъците от кораби, които преминават през техни води, дали е вярн това?

Марина, ще се спукам от завист, еййй,и аз искам села и морета....ама едно време като ги имах в изобилие не ги оценявах  Sad

Тумхари   Hug Hug Hug

Сега писах малко на тъгъдък, че задължения ме чакат, айде по-късно още

редактирам. Делта изглежда че това за данъците съм си го измислила аз....питах мъжа ми да потвърдя, че май често сънувам и фантазирам. Той ми каза че покрай бреговете на Сомалия се изхвърлят ядрени отпадъци и разни други боклуци, които им унищожават всчичката риба, а на сомалийците това им е основната прехрана. Абе каквато и да е приината, със сигурност тези интриги стават с благословията на някои важни чичковци

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 13:04 от летящият лахмаджун

# 261
  • Varna
Точно Лю, на ония големите чичковци!!!
Иначе всеки си плаща като се минават каналите като Суец или Панама.
Виж като минаваш Суец, въпреки, че плащат яка валута, египетските пилоти и придружаващите ги натрапници последния път от мъжът ми са взели 39 мастер бокса цигари. Иначе правят големи мръсотии- например да ти нахедрят кораба и да има щета, като обвинят капитана за това и става още по мръсна работата. Това ти го казвам от личен опит на Бате. Опитал да види какво ще стане. Те затова на Суец, моряците му казват Малборо канал, защото масритата искат само Малрборо цигарки.  Но и правят и други гадории, та мъжът ми винаги ми казва като се връща- Коевааа, твоите хора пак ме ядосаха, пааааак. Много му е търпелив душичката, но щом и него го нервят, представи си за малко по големите нерваци. За толкова години само едно полотче-египтянче се е държало възпитано и не е бил нагъл. Та мъжО каза, ей на това момче му дадох от моята дажба шоколад, че ме питаше като малко дете може ли да си вземе от хладилника, а и му напомнял за нашият син. То момчето, цигари не е искало никакви, не е бил нагляр. Просто някои хора незнаят какви хора стоят пред тях и как със държанието си правят лоша услуга на страната си. Та тези цигари тия пилоти и придружаващите ги натрапници на които работата им не е на борда продават тия цигари. Голям бизнес е това, защото може да си представиш колко много кораби минават през този канал. Всичко е от беднотия казва мъжът ми, но там е и голяма наглост и нахалство. Болно ми беше като го каза преди аз да видя. Ами прав излезе за най-голямо мое съжаления.
На Панама ченъл няма такова нещо. Всичко си е много културно и възпитано. Та навсякъде се плаща де, където е взето решение, никой не може да преминава без да плаща. А там за боклука, много мръснишко наистина. Ама и правителството на Сомалия ще играе със големите чичковци, иначе как ще хвърлят боклука под носа им. newsm78
Хайде по едно каЙве, че аз станах във 6 сутрита, след това към 7 пак заспах ама ми е едно такова заспалУУУ

# 262
То в Сомалия има ли въобще правителство? Подкупят някой племенин лидер и той им дава да фърлят боклука. Май  са си на воюващи племена, по едно време тъй нареченото правителство управляваше от Кения (по съображения за безопасност). Наскоро пък се отцепи една територия и се образува нова държава Сомалиленд, в която няма уж боеве, баткуту разказвал ли ти е за таз малка държавица. Много ми е интересен региона, но скоро не съм следила какво става, жалко че във форума няма сомалийска тема щех да съм първа кокона там...Нещо много се отдалечихме от Пакистан...

А сега ще отида и ще си пийна истинско кафе, не виртуално, че сутринта не можах да сваря.

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 17:45 от летящият лахмаджун

# 263
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте на всички пакитки  Hug
Съжалявам,че неможах да ви пиШа,но толкожа много Задачки имам,че не ми остава много време За компа.С наШите гости пакистанци ни е много натоварено,а и сега трябва да им помогнем да си уредят документи да останат За постоянно в Европа.Ужасссс.Не ми се мисли оЩе колко време Ще останат при нас  #CrazyЩе ми се да бяха ме вzели на работа някаде и да не се Занимавам с тях,но май Ще трябва оЩе да потърпя оЩе малко.Но стига съм се оплаквала.
Сега отивам да ви чета,че много сте иЗписали.До после.
На всички целувки и прегръдки.

# 264
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Забравих да ви почерпя с неЩо диетично и подходяЩо За пролетта.

# 265
Изпих кайвето и дойдох пак да ви се радвам

Анджели, мерси за диетичната порцийка, точно от каквото имам нужда.

Да ви кажа, това с родата/гостите е едно от най неприятните неща когато свържеш живота си с човек от подбна култура...Общо взето винаги трябва да си нащрек за изненади....все някой ще реши да ти се тупне, да помагаж за покани, документи и т.н....Не че ги виня, всекиму се иска да живее добре, и аз едно време как си мечтаех да се измъкна от мизерията и пробвах навсякъде за визи....На мъж ми един брат и една сестра получиха визи за Великобритания много трудно (отказ, обжалване, много чакане) и отидоха в Лондон, седяха 5 месеца, НЕ ИМ ХАРЕСА, и се прибраха обратно. Това се случи докато АЗ БЯХ в Пакистан за мое огромно щастие, ако си бяхме тук, или бяха решили да остават, леле мале, не знам какво ми се пишеше.

Анджели, изпрати ги на някой парк, или да си търсят работа, а ти идвай по-често да си хортуваш с нас.

Последен въпрос за Сомалия и прекратявам офф топика. Преди 10 ина години излезе филм Black Hawk Down, интересува ме как е преведен на български, ако някой знае, моля. За неуспешната военна операция на САЩ в Могадишу (при която и доста пакистански войници е имало там умиротворителни и са избити), ставаше въпрос за свалениете амер. хеликоптери Black hawks.  До после   bouquet

# 266
  • Varna
ЛЮ,
Бате не е ходил във Сомалия.  Бях го питала дали не е ходил и аз съм забравила, а той почна да танцува със радостна усмивка около мене. Викам му - Ко ти стана бе човетк? А той- танцувам от радост бе жИна, че съм нямал щастието да се разправям и със сомалийци.
Права си, там са си на племена.
Стига сИга за Сомалия.
Много ви съчувствам за роднините момичета. Щях да давам пример със нашите роднини, които на времето идваха на вълни на вълни от други градове, за лятото. Майка ми ни пращаше да спим по съседите за да има място за тях, а те със баща ми се навираха във една малка кухничка, че ние във това живеехме- стая и кухня. Ама на хората не им пукаше. Обаче при вас още по кофти, щото при вас със месеци продължава гостуването и то става като домуване, май newsm78
АНЖЕЛИ Hug
Дано си търпелива мила. И да ти имам търпилото Hug И ти пожелавам да те вземат някъде на работа, че там ще ти е по спокойно newsm10 babydust7

# 267
Много гадно това с гостуването наистина. Анджели, опитай се да поговориш с мъжа си. Моят за такива работи иначе ме слуша и не ми мъкне хора. Може, но само с покана, и то само за вечеря или обяд, или каквато там е "програмата", както обичат да казват те. Много ми е смешна тази дума "програмата", която я използват, когато имат предвид гости.

За Сомалия нямам много какво да кажа, понеже не съм запозната много-много. Само на Делтето хората да са добре, а и не само те, всички моряци в океаните. Аз не мога едно да разбера: как може да не им позволяват да носят оръжие със себе си за самозащита? Какво е това нещо, като знаят колко е опасно в нея огромна тъмна бездна... 

Аз днес съм в много скапано настроение. Нали от шефа се оплаквам все, че точно днес реши да ми прави годишната оценка. Изслушах го аз. И хубави работи ми каза, и критики. Повиши ми заплатата дори (невиждано чудо в тази криза), а аз какво? В края на разговора му сервирах, че ще напускам. Човекът не може да се освести още. Какво ли не ми наговори да си променя решението, да остана. Даде ми време да си помисля. Даже като приятел седна и да ми дава съвети какво да правя и т.н. Много ми е гадно. От толкова време исках да напусна, с такова желание очаквах него ден, в който ще си връча оставката, а сега, когато този ден дойде, никак не е приятно това чувство. Но стига за мен. Ей сега отивам да си избивам депресиите с 3-те дружки и 2 маргарити. Никак не обичам да пия алкохол, но в момента знам, че само това може да ми помогне!

Иначе вижте на какво попаднах. Тъй като Сеф ми е приятел (нали беше участник в предаването, което правихме със Зак в България през 2008-ма) и имам достъп до стената му във Фейсбук, че ето какво си краднах от там, за да ви го пусна:

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/260783236-Nikol … tarsi_talant.html

Хайде лека и наздраве от мен!

# 268
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУУу newsm68

ШАХЗАДИ Hug
Какво стана във края на краищата, напусна ли бе Душе? Докато те четях и на мене ми стана много кофтарско. Мене шефа ти можеше и да ме разколебае за напускането при това положение, но ти го познаваш най-добре.
Моите хора както казваш ти, са добре мила. То всички наши моряци са си моЙте Ора, но като си лягам всяка вечер си имам аз една моя си молитвичка, която казвам за всички които са по моретата. Много преди да се появят тия сомалийските аз се моля, че времето във моретата от десетина години е много, много лошо. Та затова се моля за всички, няма значение българи или не. Те океаните и моретата не подбират кой какъв е. Само знам а и съм изпитала какво е да си безсилен, да се чувстваш по малък и от прашинка когато си там във оная огромна вода. Това съм го и изпитала не по време на ураган, а ей, така когато съм излязла ва вънка да се радвам на слънцето или на лунната пътека. Възхита и страх едновременно изпитвам. А като е било ураган, е тогава, не мога просто да опиша какво чувствам. Не искам и да описвам.....
Да бе този пакистанец голям симпатяга, много му се радваме у нас Grinning
Шахзади, омота ли главата накрая със двете маргарити!!! Кажи на шефа си да те пусне за 2 месеце платена отпуска да си дойдеш Wink Пък тука ще си мислиш на още по голямо спокойствие без разни маргарити. Може някоя ракия да му льоснеш Wink

# 269
Делта молитви всяка нощ реди
за моряците изпаднали в беди.

Марина със свойте ангелчета две
ту е на село, ту на море.

Чочосан света обиколи
и накрая съвсем се покри.

Анджели от гостите си пати
не се знае кога ще ги изпрати.

Мактуб от Пакистан успя да избяга
щастлива е сега при своя симпатяга.

Тесс с науките се бори
няма време с нас да си говори.

Тумхари, принцесата на Зак
на шефа най-накрая тропна с крак.

Рени с по-добрата си полвинка
в България живеят си дваминка.

Панда вкусно къри майстори
рядко се сеща темата да провери.

Мама-маги с датския труден се бори,
ядосва се на зимата, че се повтори.

Water Lily напоследък си кротува,
на проклет арабин горката робува.

Миражът, бивша вещица зловеща
с пакитките вече се не среща.

Ta-ra новата ни членка
на Ориента е върла  фенка.

Имаме и няколко мълчаливи моми
Елионорич, Вятър, Бейбли.

Лахмаджунът планираше днес цветя да сади
но дъжд заваля и седна рими той  да реди.

Ако някой забравил е в поемата да спомене
не се сърдете, то е от напредналото ЕГН!

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 23:41 от летящият лахмаджун

Общи условия

Активация на акаунт