Отговори
# 315
А вместо да завиждаш, доведи семейството насам, знаеш ли колко добре ще се отрази едно море на децата? Ти от кой край на Бг си, че толкова завиждаш и хем за море, хем за планина  Mr. Green

# 316
Добро утро   bouquet. Как сте момичета?
Алверче да знаеш как благородно ти завиждам на гледката и от балкона ви и как всеки ден си виждаш красоти  Hug.
Анжели мила ти още ли си с гости. Някои хора нямат срам нито тактичност. И на мен една случка тука ми се случи с една неканена гостенка. Абе ужас. Вече се зарекох,че няма да съм такава Майка Тереза никога повече. От това да направиш добро после те мислят за ненормален. Братовчедка ми от БГ, която страшно обичам и много се уважаваме ми звани преди 2 седмици да ме попита дали може да ми даде тел на нейна позната, която че идвала в Дания при приятеля си. Той работел, осигурил и работа и на нея и така. Казах и защо не, може да се видим на кафе и сладки раздумки някоя неделя. Пратила ми и сладички бг вафлички по нея. Ами на чаках се нали съм много лакома  за Моренки Laughing. Не се обади жената и си казах,че веднага е започнала работа и я е завъртяла вихрушката. Миналия петък сутрин си поглеждам телефона, че го бях оставила да се зарежда в другата стая и виждам 20 неприети повиквания  #Crazy между 23,30 и 1 ч. Все от един номер. Панирах се какво ли е станало с някой от малкото ми приятели тук. Взех да звъня- никой. След малко ми се обажда таз госпожа- "здравей ами да пием кафе ако искаш. Аз съм на една гара- 45 мин от мен, но не мога да се оправям, ако искаш ела тук. " Казах и,че имаме среща в детската градина на детето и след това ще отидем. След час пристигам на гарата и щях да припадна- тя с куфарите ми се усмихва отсреща. Започна аз така пристигнах снощи, но на приятеля ми в квартирата не разрешават жени  newsm78. Звънях ти снощи да дойдеш да ме вземеш  newsm78. Само за тая вечер, че утре ще се местим в нова квартира, а в понеделник съм на работа. Казах и, че не мога да взема така решение без да говоря с приятеля ми. Ама то един студ беше и малкия мамо искам си у нас. Почудих се драснах един смс на Масуд,че ще имаме гостенка за 1 вечер и към къщи.  Баща ми и Никола спаха в хола- детето на матрак на земята,а дядо му се кълчи на дивана,ама нали е за 1 нощ. В събота си стана мацката, наспала се чудесно и духна уж за квартира, прибира се към 18 ч. Ние цял ден в къщи затворени, за да я чакаме, че и телефона не си беше взела, за да не ни чака тя пред вратата. Няма квартира, но се разходили с приятеля и по крайбрежието, хапнали на плажа и не е гладна. Но ако мога да и дам друга карта за транспорта- аз и дадох карта за 10 пътувания като тръгна сутринта- че като се разхождали я изхарчили  #Crazy. Масуд ходи да и купи друга карта за следващия ден на разходка. Пак така в неделя. И все едни различни версии ни разказва. Аз побеснях, защото тя си има братовчедка тук, която я познавам. Той си има братовчед от 5 год тук и двама приятели, а аз съм и никаква буквално я виждам за 1 път и аз съм тази която трябва да я дундуркам. Най- голямата наглост в понеделник сутринта,аз се притеснявам,че ще закъснее за работа, защото и такава версия имахме, а тя ми казва ами нямам работа там, ако можеш да ми намериш ти днес по интернет.  #Cussing out. Вече ми прикипя и и казах, че много съжалявам, но ще трябва да си намери друго място- аз нямам работа в момента, разчитаме на заплатата на Масуд, ходя на училище и на физиотерапия и не мога да си стоя в къщи да съм и компания всеки си има задачи. А и една вечер мина отдавна. Тя ми се нацупи и на следващия ден си тръгна уж приятеля и  намерил работа и стая. З и не бях длъжна да и давам обяснения. Казах на баща ми сега няма и да се обади да каже,че се е настанила и поне едно благодаря, но ако има проблем ще се обади непременно. Минаха 2 дни не се обажда и аз реших,че няма да и звъня, До вчера сутрин- звъни ми и аз си мисля еее най после се обади да каже добре съм. А тя Маги обадих се на братовчедка ми но тя ми каза ти да ми помогнеш,ние спим на гарата 2 дни  Shocked. Щях да припадна ви казвам. Шокирана и казах да ми даде 5 мин и ще и се обадя. Масуд категорично ми заяви,че не иска да я вижда у нас. Каза,че и няма доверие и не я иска тук. Приемали сме познати на познати по  месец и повече  са стояли у нас и никога не е реагирал така. Аз също и нямах доверие, не знам защо, а и наглостта и нямаше граници.  Обадих и се и и казах,че не мога да я приема пак и и казах да отидат на хостел, щом е за една вечер пак- което хич не ми се вярва. Към 16ч. всички спокойни леко изморени след разходки по забележителности на Копенхаген си пийваме кафе. Звъни се и Масуд ми казва за теб е. И кого да видя- госпожата с куфарите и с нейния приятел пред вратата  #Crazy. Момичета май голям грях направих, но не ги приех. Много глупости ви изписах, но да ви кажа не можах да спя- хем съм ядосана на нея хем на себе си,че съм такава мекушава и ме гризе съвестта. Ама то 5 дни беше като на хотел у нас- храна, собствена стая - баща ми и детето се гърчеха в хола, пералня и сушилня и пусках 3 пъти- не знам от къде толкова мръсни дрехи за 3 дни, купихме и 2 пъти карти за транспорт е какво повече. И накрая на вратата ми казва ами като не искаш да ни помогнеш да ми беше казала да се оправям.Та Масуд им даде и пари за хостел за 1 вечер. Ама аз не съм поемала ангажимент да му се не види, никой не ме е питал можеш ли или не можеш да я поемеш и защо аз като имат роднини и двамата тук? Направо съм бясна.
Сори за тъпото писание, ама имам чувството, че ще експлодирам и да си споделя с вас.
Не може да ми го побере главата как може да има такива хора. И аз съм стояла една ноя на летището, после съм спала на хостел докато се оправя, но никога не съм тормозила някой с мойте проблеми.
Оплаках ви се и се извинявам за което   bouquet.
Пожелавам ви един хубав и усмихнат петък  Hug Hug Hug

# 317
Мила Маги, хич недей да се тревожиш и да изпитваш угризения за такива хора. Това са нагли същества, които, ако им позволиш, на главата ще ти се качат, не ги приемай и не си създавай неудобства и главоболия за вашето семейство. Пуснеш ли ги, после може и да не успееш да ги изгониш от къщи. Как така ще ти се тупнат пред вратата с багажа, без да те попитат, ами това значи, че те изнудват по този начин - виждаш ли, щом са с багажа пред вратата, щеш не щеш, ще ги приемеш. Щом е поела риска да дойде в тази страна, да си носи последствията, ако има квартира и работа, приятели там, да стои при тях, ако не - пътя за България. Ти си я приела, направила си каквото трябва, но повече от това вече се нарича злоупотреба със състрадателността и човечността ти. Брей, че се ядосах! Най-добре, следващия път като се изтърси пред вратата, направо и кажи да не ти досажда, че и полиция ще извикаш!

# 318
  • Varna
МАГИ Hug
Ако беше тука до мене докато четях това което си написала, щеше да се хилиш и малко да ти поотмине от тая тъпотия която ти се е случила. Ако знаЙш как съм говорила на монитора и съм ругала, напраУ не съм аз Кака ти ДелтЪ. И виж какво и тая ти приятелка която ти я пробута тая нагла нахалница и тя много гадна. Как така след първото спане у вас и обслужването и от твоето семейство, и казала ти пак да се погрижиш за нея. Извинявай ама и тя такава като оная. Просто незная каква приятелка ти е.  Само да ме чуеш, само да ме чуеш как ругая. #Cussing out Ама и Масуд и той душица. Бе как така ще им дава пари за хостел бе. Боже какви лъжци и работа имали и квартира имали и накрая кО стана- дръжки. Натрисат се на напълно непознати хора. Вие сте я обслужвали като кралица, карти за пътуване сте и купували, стоите и я чакате у вас за да се поразходи мадамата, а тя уж работа си търсела. #2gunfire
Много се ядосах да знаеш, много smile3511
Моят син още преди да си вземе изпитите, го гледах как си търси жилище, а тия двамата готованковци на какво се надяват бе, , направо не мога да си обясня, ей, така да се изтупат във къщата на непознати хора. Плюс това вижда оная кукумявка, че заради нея твоите близки по земята спят. Айсиктир бе Rage
А ти няма да ни се извиняваш, щото не си виновна. Тъкмо ти е поолекнало малко. Чакам да пишеш, дали пак не са идвали да нахалстват. То бива, бива ама такава наглост......

ХаДи по едно каЙве от ВарнЪтЪ да се успокоим малко, че аз яко набрах.

# 319
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
МАГИ И ти си една дуШица пак че и толкова си ги иЗтърпяла аЗ ако ни бяха роднини досега съм ги натирила,но това са на мъжо ми племенници , на 2-та му братя синовете и Затова немога да ти ги натиря като кучета.Но в най скоро време единият Ще Заминава За Испания,а За другият неЗнам ниЩо не го раЗбирам техният еЗик перфектно,а ме е срам да питам.
Но МАГИ според мен правилно си постъпила не си майка ТереЗа а и не си човек с милиони За да ги иЗдържаШ.
Како ДЕЛТЕ рецептита За рибката не е сложна,но съм сигурна че ти приготвяШ големи вкуснотии,панирана рибка с майонеЗен сос и много лимон.Това е. Благодарско За кафенцето От много време си мечтая да го пия на брега на Варна и под секрет аЗ никога не съм била във Варна

# 320
 здравейте  bouquet
 пожелавам много любов и пролетни целувки на всички

mama-magi - учудвам се на тяхната безочливост ( явно са си лика- прилика)

летящият лахмаджун -  благодаря за поемата

# 321
Ох момичета аз още не мога да го проумея как може да има такива хора. Делтичке тя онази не ми е приятелка само я познавам от една среща на българи, но все пак е нейна братовчедка. Ами те си мислят,че това е така хайде някой да им помага докато си стъпят на краката. И днес ми беше звъняла, но колкото и да е гадно не и вдигнах. Twisted Evil  Crossing Arms
Анджели дано и вие скоро сте на спокойствие  Hug
Иначе ми се пие кафенце и на мен с вас във Варна, но тази година ще ми се размине морето. Така ми липсва слънцето и топлината му. Тук от 2 седмици няма хубаво време не сме и виждали слънцето общо може би за повече от 15 часа  Sad.
Много целувки и спокоен уикенд на всички  Hug

# 322
а добър вечер и от мен,как сме,виждам само се ядосвате на гости,и на мен ми се случи веднъж,мойта светла личност си похожда по вечерните часове и се прибирам по малките,и в тази нощ се случи така,дядо ми на вилата с преспиване и аз до никое време белот играх с аверите и се тътря и влизам с балетна стъпка във входа и се катеря нагоре по стълбите и стигайки на нашия етаж в отражението на  стъклата на прозореца гледам някаква жена стой на нашия етаж,и аз смело си се обърнах да си се ка4вам  и ето 4увам добър вечер ти ли си мария аз отговарям да и тя еми аз съм братовчедка на дядо ти от незнам кое село,аз си викам браво бе аз никога не съм я виждала,не че ме страх,ама не я познавам и аз културна я поканих да пийне чайче Laughing и й казах че ще звънна надядо ми да питам за нея ако той даде разрешително ще я настаня ама никой не ми вдигна телефон и съвсем открито и казах извинявам се но аз не Ви познавам и не мога да ви подслоня,тя ми каза че била дошла до София за да кандидатсва на английски виза,че дъщеря и се жени в Англия ама съжелявам,тези роднини никога не звънят значи щом аз не я  познавам едно 25 години със сигурност не е идвала или звъняла другите ги позвам,и си тръгна да ходи на хотел
АЛВЕРЧЕ я кажи ние като съселяни ти къде си?ние имаме вила на с.Желен,много пъти с приятели от скука палиме коли и се ходи до Своге да ядеме пици,после като ходих миналото лято имаше панаир в Своге,както се казва "истинксите хора са от Своге натурални"
ДЕЛТИЧКЕмуци ти за коя манджичка с кисело мляко питаш?има една пакистанска ама ако искаш да я готвиш малко трудно ще тиобясня ама ти трябва брашно от  леща което се нарича besan  и в България не съм виждала дори и в арабските магазини на Кирков
ЛЮ не се притеснявай работа игражда човека,ако не работиме ни е скучно пък и ще видиш скоро пак този гардероб ще ти се струва малък и ще искаш още място  Wink
на всички останали много целувки и превгръдки

# 323
  • Varna
ЧОЧОСАНЧО Hug
Ами манджарето със кисело мляко, Ангелчето, беше я изпляскала вчера бееее. Нямаше такова нЯщУ като леща. Аз не обичам леща, щото мЪ караха насила да я ям и мЪ биеха Sad
АНГЕЛЧЕ Hug
Тая риба със майонеза никой у дома от домашните ми любимци няма да я яде. Единия не обича майонеза, а другия диетичния сЮФсем .
Абе и аз съм имала нагли гости, ама не искам да разправям, че много се ядосвам. Ама някой път шЪ ви кажа де Hug
Иначе Маги и Ангелче, аз така от балконЯ си глейкЪм мУретУ и си пия каЙветУ или чая. Много ми е близичко, то пристанището на 5 мин от нас, гарата и тя. ЦентрУтУ и то. Виждам корабчетата как влизат, яхтите и без бинокъл. Ама като е лошУ мУрету Ич не го лИбя. Да не сте там като се разсърди, че е жална ви мамата....
Оооо ВЕТЪРКООО Hug
Кой ветОр тЪ дУвяяяяяя Shocked

# 324
след празничния Laughing

# 325
  • Varna
И що не ни разправиш къде си празнувала, какво си празнувала. Мълчиш кЪт същ комунист Laughing Сподели деееее

# 326
ДЕЛТИЧКЕ не сме се разбрали не леща в оргиналния и вид това за което ти говоря е брашно от червена леща,както в България имаме брашно от царевица за да приготвяме качамак,а за лещи има много видове-бяла,жълта,червена,зелена,кафява,черна,ако съмпропусналанякоя моля да ме извините,аз най-много обичам червената  леща ипосле жълтата,обаче и ако се смесят няколко вида и се сготвят става много вкусно може и месо да се прибави,имам един приятел афганистанец той приготвя едно много хубаво ястие микс от боб и нахут,значи страхотно става,охх спирам стемата за яденето че лошо става хахахаххаах лека вечер   bouquet    bouquet    bouquet

# 327
Абе Лю, ти сама ли го сглобяваш тоя гардероб #Crazy Shocked

трима човека го сглобявахме, кой помага с мускули, кой с ъкъл, кой се пречка...

отгоре на всичко се разболях, едно ми е такова трескаво и отпаднало

Леща с месо е супер, ние сме готвили от кафявата леща с пиле, направо да си оближеш пръстите, Чочосан добре че ми напомни да изврънкам на мъжо да ми сготви, че той е специалиста

Мама маги, супер гадно с тая 'гостенка'. то разбирам да помогнеш на някой в беда, но да се разхожда с твоите билетчета да гледа забележителности вместо да си търси работа, да ти се тупва с багажа...май си е въобразила, че е дошла на екскурзия на твоя издръжка.

имам да подреждам още дрехи, лека нощ

# 328
  • Varna
МАГИ Hug
Ония досадници досаждаха ли ти пак?
Значи манджарето на Ангелчето като го гледах, нямаше и помен от леща. Ако имаше леща, Ич нямаше и да питам как става Wink

# 329
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Како Делте това е с млечно чеснов сос.ТаЗи вечер Ще го направя За иЗненада на мъжлето,че днес има рожден ден и искам да го иЗненадам.

Общи условия

Активация на акаунт