Отговори
# 330
Много да внимавате!  Явно в темата е избухнала епидемия от неканени/неочаквани гости...и мен ме сполетя днес  Mr. Green  Но при нас сценарият беше малко по-различен...едната сестра на мъжа ми му казала, че ако в събота (днес) времето е хубаво ще ни дойдат на гости..обаче той ЗАБРАВИЛ. Съответно тя пристигна с три от децата си , аз се шашардисах, а той беше в банята и след това с такъв устрем влезе в стаята, но при вида на стълпотворението изпълни завиден подскок към тавана. Дори захарта ми беше на свършване, едвам успях да я разпределя между няколко чаши чай, всички други провизии също бяха свършили (пазаруваме уикенда за цяла седмица). Добре че , неговото семейство обикновено си носят храна като ни навестяват (има голям кяр в това да си жена на изтърсака в семейството, изглежда и мен ме имат за малка, та не изискват много от мен  Mr. Green...) После женицата се опретна и почна да ми разчиства градината, даже ми донесла три растения и ги засади....всъщност установих, че ако всички неочаквани гости са толкова примерни не биха ме дразнили много......

# 331
  • Varna
АНГЕЛЧЕ Hug
Разбрах, аз, че е млечно-чеснов сос. Много го обичам и го правя. Но ти какво поливаш със него? Това не разбрах. Да не е лещата както каза Лю?
ЛЮ Hug
Да ти имам пък аз гостито. Ми те сладури, направо на фона на наглеците бе. Късметлийкеееееее smile3521

# 332
Здравейтеее  Hug. Лю завиждам ти за гостите  Wink такива с радост да ги приемеш  Laughing. Ние сме спокойни не са ни притеснявали вече. Делтичке аз обичам млечно чеснов сос върху пържени тиквички, мммм обожавам ги така само да има кой да ми ги пържи  Simple Smile. Ние днес пак цял ден в къщи- много дъжд, много чудо. Дано при вас поне е топличко и слънчево.
Анджели да ти е жив и здрав рожденика и много да се обичкате  Hug
Поздрави на всички

# 333
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Како Делте поливам рибката,скаридите,Зелената салатка,картофи нафурна,пиленце печено и пържени тиквички.
mama-magi благодаря ти За пожеланията,
ама и аЗ каква съм Заплесната Забравих да ви почепя
и наЗдраве

# 334
  • Varna
АНГЕЛЧЕ Hug
Благодаря ти миличка, страхотна почерпка, само забрави да кажеш за какво черпиш. А иначе и аз като тебе така доста неща със този сос си заливам. Нали наскоро ви дадох и една рецепта за едни Истанбулски кюфтенца със бял сос. Това не са тези Цариградските които ние знаем.
Ох, шампанскооо, обожавам, а тия черешки по тортата, само те ми стигат и те са от обожавинете неща за моето небце smile3508

# 335
Кой не внимава  Wink? За рожден ден на любимия черпи, да и е жив и здрав, и много да я обича и глези!

# 336
  • Varna
Въх, ми де пишеше #Crazy
АНГЕЛЧЕ Hug
Да ти е жив и здрав, много да те глези ей така

# 337
  • Varna
Имате поздрави от Ангелчето. Ще има нет след две седмици. Сменила е квартира. Сега отива да чисти старата. Дано не съм я объркала със някоя друга от вас. Че много Даниелки ми се обаждат, а аз хич не се помъчих да запомня Фамилиите smile3538 smile3537

Като гледам, не е Ангелчето тя горе на балкона. Ама коя беше друга Даниелка, че аз със Никовете ви знам newsm78

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 17:15 от DELTA_DELTA

# 338
Привет на всички пакитки,
къде сте се скрили или хубавото време ви е привлякло навън.
Како Делте аЗ съм си в съЩото жилиЩе и няма да го сменям Joy  bouquetАЗ съм Анджели а не Ангелче.Но все пак ти благодаря За Шампанското,ягодите и белите роЗи невероятни са.

# 339
  • Varna
Абе, знам, че си Анжели, казвам ти го галено на български-  Ангелче. Ако не ти е приятно, свиркай Wink
 Ей, сега видях, че Пандичка ме е помолила да ви кажа,  че ще има след две седмици нет, заради преместването във новата им квартира. Ама и три Даниелки беееее #Crazy И като не съм решила да помня фамилии и сЪ олях. Иначе помня като слон.

# 340
Аз съм лесна, ама другите две са и с подобни фамилии! Да си призная, и аз съм ги бъркала много пъти!

Ние пък нито един гардероб нямаме вкъщи. Само килери. Но така е по-хубаво де, иначе като гледам-то голяма играчка е да сглобяваш такова голямо чудовище!

Успех на тези с ремонтите, местенето, сглобяването на мебели и т.н.!

# 341
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Делте, сигурно Панда се е обаждала, нали тя сменяше квартирата.

Анджели, поздрави за празника, да сте много щастливи с любимия  Peace

Мама Маги, дано не ви се повторят неприятностите с неканените гости.

Лю, честит голям гардероб, има къде да се крият малките сладурчета, само да проходи малката  hahaha

Аз да ви оставям, че трябва да започвам голямо чистене- стягам абитуриент, и тази година  Wink

Много  Hug за всички

# 342
Момичета, минавам само да ви кажа, че най-добрата и работлива майка на света вече я няма. Почина в неделя. Сама съм вече. Поне я погребахме до татко, както тя искаше.
Обичам ви приятелки и ви прегръщам силно.

# 343
  • по пътеката
тесс, не мога да повярвам, моите най-искрени съболезнования! Cry това е много тежък момент, дано имаш реална подкрепа там, а ние тук си ни знаеш!
влязох да ви погледна,не съм влизала от  много отдавна, поради проблеми, а  то пак със сълзи са ми о4ите!лека  й пръст на майка ти!  Praynig
пак ще пиша, обещавам!

# 344
ТЕСС мойте искренни съболеЗнования За най скъпият ти човек,неЗнам как да помогна в тоЗи тежък За теб момент.Ние всички сме тук и Ще те подкрепяме.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт