Отговори
# 345
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Тес, моите съболезнования ! Няма думи, които да те утешат в този момент, но знаеш, че можеш да разчиташ на нас ! Поне малко да намериш утеха. Ще се молим за нея  Praynig

# 346
Оххххх, Тес! Моите най-дълбоки и искрени съболезнования!
С какво ме събуди тази сутрин само? Не мога да спра да те мисля! Знам, че каквото и да ти кажем сега, ще отнеме доста време, за да преодолееш загубата на най-близкия си човек. Но моля те само едно, никога не казвай, че си сама. Имаш сестра си, имаш и нас! А дори и родителите ти ще са винаги с теб духом!
Знаеш, че скоро си идвам и се надявам да отделиш малко време, за да си поговорим. Изпращам ти молитвичка са успокоение на мъката.  Hug Hug Hug

# 347
  • Varna
ТЕСС Hug
Незнам какво да кажа, защото ще прозвучи глупаво. Обади ми се, знаеш, че съм от Варна. Ако имаш желание, просто да си помълчиш със някой и да си поплачеш мълчаливо, аз съм насреща.  Hug Hug Hug
Разплака ме със това - най-добрата и най- работливата майка на света-

Да почива в светлина Praynig Flowers Rose

# 348
Тес най- искрени съболезнования и от нас. Съжалявам за загубата ти, ще ти бъде трудно, но бъди силна родителите ти са духом с теб Flowers Rose Flowers Rose

# 349
Тес, моите съболезнования, и на мен ми е трудно да намеря думи....шокирах се, нямах представа, че положението е било чак толкова сериозно...всички разбираме как се чустваш и аз съм поредната която те уверява, че ще помогнем, ако имаш нужда от нещо в този тежък момент..

# 350
Благодаря ви момичета   bouquet

# 351
Тесс, толкова ми е мъчно! Трябваше да го прочета няколко пъти, за да го проумея. Много съжалявам, искрено ти съчувствам и те прегръщам много силно!

# 352
TEC moite naj-iskreni saboleznovaniq za majka ti,takava maka trudno se zabravq,no horata sa jivi dokato ostanalite gi pomnqt i nosqt v sarcata si
sajelqvam 4e pisha na latinica no neshto nemoga da go opravq,izvin[vam se oshte vednaj

# 353
tess

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 01:01 от Вятър

# 354
Тесс,моите най-искренни съболезнования.Дано намериш сили да бъдеш силна.

# 355
Момичета,токущо успях да се свържа с пакистанското посолство в софия,и се оказа,че не подновяват паспорти от тук или поне така ми беше отговорено на развален английски.Давам телефоните-00359-2-971-96-19.Факс-00359-2-971-01-94
e-mail-Parepsofia@gmail.com
адрес-Интерпред СТЦ,бул.Драган Цанков36,офис 102.
Когато посрещам съпруга си,се надявам лично да го посетя това посолство и тогава ще пиша повече за това какви услуги визвършват,доколкото разбрах,даже не вадят тези карти които Лю беше споменала РОС.Поздрави на всички.

# 356
привет момичета и от мен от дълго не съм писала но сега ще се върна назад да ви прочета.Тес моите най-искрени съболезнования.Наистина загубата е много голяма.Много съжалявам и ти съчуствам.Господ да я прости. Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 23:11 от reni31

# 357
Добро утро приятелки да ви почерпя- торта с любимата му кола  . Днес моето малко слънчице става на 5 години. По неговите думи вече е мнооого голям мъж  Laughing. Ще правя опит да му спретна обещаната торта пожарна или влак  newsm78 и после тичаме към летището- днес баща ми си заминава за Бг. Много ни е мъчно, че си тръгва така свикнахме с него 1 месец тук. Но пак ще дойдат с майка ми  скоро Wink.
Пожелавам ви хубав и усмихнат ден. При нас вече е почти лято- не мога да не се похваля с рекордните 20 градуса вчера  тук се усещат като 27, 28 в БГ  и мнооого слънцеееее   newsm44 . Днес слънчо се крие зад облаците,но пак е топло цели 17.
Много слънчеви усмивки от нас  Heart Eyes

# 358
  • Varna
Честит рожден ден на малкия голям мъж. Да сте много здрави преди всичко и по възможност поне средно палави!!! smile3503

И за тебе мила, че това е и твой празник
Много неприятно, че баща ти заминава точно на този ден, а пък е успокояващо от друга страна, ча ще идват със майка ти. Важното е да сте живи и здрави, другото се оправя Hug

# 359
Честит рожден ден на порастналия мъж! Хубав празник и щастливо детство му пожелаваме! Слънчев ден и хубав празник на цялото семейство!

Общи условия

Активация на акаунт