Отговори
# 360
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
честит рожден ден на порасналият мъж на мама Маги,да ти е жив и Здрав,нека расте весел и обгрижван от твоите грижи в едно беЗгрижно детсво.Весел и Щастлив праЗник на всички ВИ.

А За мама Маги

# 361
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
За мама Маги слъчеви цветя

# 362
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Честити рожден ден на Никола!!! Да расте много щастлив и обичан !!!

И да носи само радост на мама Маги

# 363
  • по пътеката
4естит рожден ден на никола! да ти е слънцето на мама! здрав и много у4енолюбив!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 364
Благодаря за пожеланията момичета  Hug. Аз все пак успях да му направя торта пожарна и духна свещичките. Бяхме си само тримката с Ники и Масуд, но утре предстои щуруване и празнуване с приятелчетата му  Wink.  Оставям ви за да поуча малко докато не се е събудил още, че в сряда ме чака тест за следващо ниво  Confused newsm78.
Лек и усмихнат ден  Hug Heart Eyes

# 365
Малка почерпка от мен - днес е абитуриентския бал на моето пораснало момче  Simple Smile

честит имен ден на всички Елени   bouquet

# 366
  • Varna
АЛВЕРЧЕ Hug
НА ДОБЪР ЧАС НА ТВОЕТО ВЕЧЕ ГОЛЯМО МОМЧЕ!!!

# 367
mama-magi,  да ти е жив и здрав Никола и само да те радва:)

alvera ,  ех да но си изкара супер:)))))))))))

# 368
 Попътен вятър на големия мъж! Ще кандидатствате ли някъде? Да покажеш снимки после  Simple Smile

# 369
Tес моите съболезнования за майка ти....пожелавам ти да имаш сили да преодолееш загубата  Hug

На всички празнуващи - приятно изкарване   bouquet

това е от мен ,ще се задоволите с малко....нещо нямам мyzа да пиша... всичко ме разконцентрира,малката ме бута и ръчка постоянно....ако имах комп вкъщи щях да се включвам чесо и да пиша дълги мнения,но какво да се прави...за сега ще се задоволя с това.

# 370
  • Varna
Споко Мактубче Hug
Ние знаем, че нямаш Нет у дома.

# 371
Я виж ти кой се е появил  Simple Smile Нямаме нищо против малкото писане, ама не може ли по-често, цял месец те няма. Как е малката кукла, вече на половин година?

# 372
Здравейте пакитки!
Ние имахме проблем с компа тия дни и не съм чела много внимателно  Embarassed

Изпратила съм линк с албума ми на някои от вас, ако съм пропуснала някой, а иска да ни види, пишете ми на лични и ще ви го пратя.Има и нови снимки на най-красивия абитуриент  Laughing

Много целувки   bouquet

# 373
Е чак пък цял месец....нямаше ме около две седмици  Blush, просто не съм се мяркала насам.
сега се сетих да поздравя Лю за стихотворението,справила се е доста добре   bouquet
И Алверчето за абитюрента хубави са ви снимките   bouquet
Моята мома е добре,във вихъра си както винаги..мръщи се на пюрета и сокчета  Crazy...
Я да питам само аз ли не си виждам снимката или наистина се е издухала някъде?

И друго което искам да обсъдим...Какво ще кажете за системаната в Пакистан за гледане на децата...няма педиатри и такива екстри,ако се разболее детето и за ваксини се води на лекар...общо взето си го гледаш както знаеш и както намериш за добре,не следиш наддавания и не се вманиачаваш.....
е вие споделете ще се справите ли така?
Аз чакам да ми станат документите и да запишем личен лекар,а и за бебката също...

Bye

# 374
  • Varna
МАКТУБЧЕ Hug
Снимката ти я няма, наистина
Незнам как е за Пакистан, но аз никога не съм се вманиачвала. А съм била както знаеш сам самичка и би трябвало да се паникьосам. Просто следих много внимателно бебето. Усещах например по мириса на устата му дали се разболява. Аз съм като Граничанско куче. И лекарката ми каза, че без да съм знаела съм постъпвала правилно. Може би и защото съм много сензитивна ли, незнам, но съм усещала и предчувствала. Та вманиачване нямаше. Но си е добре детето да си има лекар, задължително.
АЛВЕРЧЕ Hug
Много УбаФФ, мамин той. Казвам ти го не да ти правя вятър. Казвам ти го от сърце. На добър час, му пожелавам, дано преминава със лекота препядствията които му предстоят. Да ти е жив и здрав newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт