Отговори
# 555
MAMA MAGI  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,НЕКА ВСИ4КИТЕ ТИ МЕЧТИ СЕ СБЪДНАТ И ТИ СИ ВИНАГИ ЩАСТЛИВА И УСМИХНАТА.ЗЛОТО ДА ТЕ ЗАБРАВИ И ДА ИМАШ КЪСМЕТ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ТВОЕ НАЧИНАНИЕ   bouquet  Hug

# 556
Момичета, здравейте! Знам, че много отдавна не съм писала, но толкова неща се случват, не мога да намеря време за нищо!

Само влизам за малко да ви кажа, че вече пристигнах в България и ще съм във Варна до 11 юли, после из страната... Какво стана със срещата на Св. Константин и Елена утре? В никакъв случай не искам да я пропусна! Моля драснете ми два реда с телефони за връзка, за да се уговорим допълнително.

Нямам търпение да ви видя всички, които ще дойдете.

Не съм чела нищо назад, затова се извинявам предварително, ако пропускам нещо, но сега от последните постинги видях, че честите рождения ден на мама Маги, та да се включа и аз! Маги, да си жива и здрава и много щастлива като жена, съпруга и майка! Много поздрави и целувки от мен!   bouquet

До скоро, момичета!

# 557
За любимата тема гореща

специален ден е днес.

Чакаме отчет за първа среща

от Тумхари, Делта, Тес.

# 558
А така, аз съм изпаднала от срещата някъде по пътя  Mr. Green

# 559
  • Varna
МАГИ, ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ САМО ПРЕКРАСНИ НЕЩА ДА ТИ СЕ СЛУЧВАТ, ДА СИ МНОГО, МНОГО ЗДРАВИЧКА И ИСКАМ ДА ТИ БЛАГОДАРЯ, ЗА ТОВА  КОЕТО ПРАВИШ ЗА НАС!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

За срещата- чакахме Марина да се обади за днеска, нали така се бяхме уговорили- Помня дати и числа  like elefant но тя сега чета, че е изпаднала някъде Joy
Нали бе Маринче, искаше във хотела ти да идваме да те видим, че малките не могат да пътуват. Малко ми е съмнеж да се видим тогава днеска. Но Тесс и Шахзади ако са свободни днеска може и да се видим, ако Маринчето има невъзможност за виждане. Тесс вече ми се обади и ми даде телефонче, Шахзади и тя ми се обади във ФесО.
Така, че трите сме на  на старта, даже е и нисък, че по-бързо да сЪ видим Hug
Много щастие пожелавам на детенце на Шилан  bouquet  bouquet  bouquet,  но тя едва ли ще си промени чувството за хумор.

# 560
  • по пътеката
а мене що ме отписахте? делте имаш тел за връзка, ако се уговорите пусни едно смс! или ако е достатъ4но рано да го видя на файса или ли4ни! няма проблем ,ако ме искате за компания ,де!  Laughing Hug
маги, 4естито на патерица, но с много хубави пожелания ,такива каквито ти са на сърце и душа! от мене преди вси4ко здраве и любов да те ограждат!

# 561
Добро утро.

Малееееее,винаги изпускам по някой, така е като поетирам в 1 през нощта...

МОля, не отписвайте Марина, за Марси не знаех, мислех че само с Делта ще се срещат някой друг ден...Но ще бъде чудесно, ако се съберете цели 5 парчета.

Преди известно време някой каза, че сте само 3 сигурни, ама то въпреки че Марина май го каза, аз нещо съм я изпуснала...

Хайде, тук се заоблачи, дано при вас пък слънце грее, и си прекарате чудесно

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 13:09 от Стара Загора на гарата

# 562
  • Varna
При нас времето е добро. Освен да не ни запука някой дъжд, че само вчера след обяда дето не валя.
Иначе се уговорихме и четири ще се виждаме. Репортаж след края на събитието smile3503

# 563
Видяхме сеееееееее  Hug
И сега още повече си ви обичам  Hug  Heart Eyes
Искаше ми се повече да си говорим, но децата толкова позволяват. Другия път повече.

# 564
  • Varna
Абе, виЙ знаЙтИ ли кВо е направила кака ви ДелтЪ Sad
То от толкУз радУст, толкУз положителни емоции и съм забравила да направя една снимка със моя апарат Joy
МОМИЧЕТА Hug
Благодаря ви, много ви благодаря, за прекрасните мигове, за радостта която ми доставихте, просто сте чудесни. Нямам дар слово и перо за да ви опиша, колко много ме направихте щастлива, ама многУ бе Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 565
Ееее ама как ви завиждам само, ама благородно де. Я дайте тука поне една снимка да ви видим всички заедно. Чак и на мен ми стана хубаво като прочетох Делтичка колко е радостна все едно и аз съм била с вас. Може на другата среща и аз да цъфна  Wink. Чакаме подробности  smile3521. Много  Hug и на Маринчето много слънчеви дни на моренцето.

# 566
  • Varna
МАГИ Hug
Ами тя ще е скоро другата среща Wink Така, че чакаме те smile3521

# 567
Ох, и аз влизам да изкажа своята огромна радост от срещата ни тази вечер! Влюбена съм във всички вас, направо сте страхотни, момичета! А за дечицата-нямам думи! Невероятни сладури са!
Снимките ще трябва да ги кача утре (че сега стана късничко) и ще ги препратя на тези, които присъстваха, а те да си преценят на кого искат да се показват:)

Много целувки от мен и хайде пак!!! Много искам!!! Simple Smile

# 568
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Добро утро след вчерашния специален ден !

Радвам се, че сте си изкарали страхотно    bouquet Ама сте много лаконични  Sad

Аз си нямам  профил във фейсбук, (не знам защо, ама не ми харесва) и ако може на лични една снимчица на всички, или няколко поотделно , с разяснение кой кой е Laughing моля, моля моля....

# 569
  • Varna
АЛВЕРКЕ Hug
За мене не ти требЕ разяснение. Мен мЪ знаЙш едно от аватарО и второ от друга тема Wink

Общи условия

Активация на акаунт