Отговори
# 570
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте момичета наминавам днес набърЗо да се раЗпиШа,че отвам пак на работа.
На mama-magi много  Hug бъди Здрава и жиЗнерадостна желая ти най голямото Щастие да ти на света.Бъди най обичаната майка и най обичаната съпруга.

Много се радвам За ваШата среЩа и чакаме снимчици,а следваЩата година дано се събереме повече моми.
Хайде За сега чао и да тичам на работа.Много  Hug Hug Hug

# 571
Ей ме на и мене,аз да се разпиша за днес,наитина в тази тема всички смемалко лаконични,защо така незнам,но виня и себе,заради мързела и голямо безразличие и необятното пространство в моята глава е нещо празно напоследък,радвам се че сте си прекарали добре и сте изградилипрекрасни спомени,които да ви греят и за вбъдеще,еми и аз се надявам догодина да се съберем всички девойки,и да се наклюкарсвтаме наживо,за сега ви оставям,отивам да ям,лек и приятен ден,и разбира се много усмивки и приятно настроени на всички   bouquet  Hug   newsm51    newsm51   newsm51

# 572
Няма как да се опише с думи, беше една приятелска среща, от най-хубавите! Само едно не очаквах - Тесс беше много меланхолична или тъжна, или просто уморена, а от тук я знам като друг човек. Но се надявам настроението и да е било такова заради многото събития, които я връхлетяха в последните седмици, и дано е за кратко. За мен е много ведър и позитивен човек и има много хубава усмивка, която трябва да показва по-често  Hug
Другите си бяха точно, както си ги представях  Hug

# 573
Здравейте момичета! Наистина ми беше много приятно и забавно снощи и много се радвам, че ви видях.
Маринка, бях много изморена /напоследък работата е ужасно много  #Cussing out /, а и ми беше криво за нещо. Много ще се радвам да се видим пак и то скоро, да не чакаме другата година. В събота например ако някой няма ангажименти можем да пием кафе или нещо подобно.
Оф, пак ме викат, нямам време за нищо  Sad

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 16:37 от tess_of_durbervilles

# 574
Добре де, в крайна сметка Марси ли не дойде? Казвате, че сте били 4, а Марси нали и тя щеше да идва...Айде, тази година 4, догодина 8, и т.н

Тес надявам се да е била уморена от изкачване на баири  Laughing Аз също уж спортувам, по-точно направих първата стъпка - извадих ей   тоя     степпер от стаята с натуриите. Въпрос на време е и да се кача на него, и да го задвижа.

Много искам да видя снимките, аз също ще добавя нови снимки към моите и шъ пуказвам. Намислила съм да снимам и няколко мои шалвар камиза, че скоро бях на шивач и се сдобих с някои нови парцалки...като се връщам от шивач ми е едно такова приповдигнато, припкам, припкам с повишен адреналин , да стигна по-бързо до вкъщи, да отворя големия куфар, и да заключа шалвар камизите вътре...и толкоз. Та, поне вие да ги видите на снимка, че няма кой друг да ги види.

айде до скоро

# 575
Ама и аз се бях облякла вчера с това, специално за срещата си го бях взела от в къщи. Само, че шалвара не взех, смених го с мой панталон, че изглеждам по-дебеличка, а и нещо много ми шаренее, шалът стига за цвят.
Четири не сме били, Лю, /само в твоето стихче са четири/ а направо шест плюс четири деца - аз, Делта, Шезади, Марси, Тесс, сестра ми, моите две деца, племенницата ми и Линда на Марси /тя също беше много автентична с рисунките по ръцете, как ме е яд, че не ги снимах/.
Тесс, аз съм съгласна за събота, нали и другите ще са тук до 11-и, Делта си е тук, ако искате, може да повторим срещата.

# 576
Е, голям купон е било значи...

newsm44 newsm68  bigdance2

# 577
  • Varna
Със удоволствие, но трябва да видя със сигурност за събота, че аз много обичам да съм точна и да не си разочаровам приятелите Hug
Ще се обадя ей сега на МарселинковчИтУ.
Казах на Марселинка, така, че давайте час и мястУ на явката, палавници такива вие Hug

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 21:14 от DELTA_DELTA

# 578
 smile3558
Ами Маринка да каже кога ще й е удобно, че тя е гостенка все пак, а и има две сладки вагончета  Hug . За мен по всяко време е удобно, щом е събота и не съм на работа.
Лю, баирите съм ги изоставила тази седмица нещо, все се връщаме от някъде си с мъжа ми по късни доби и не ми остава време за спорт или гори, което е много лошо разбира се. Още по-лошо е късната вечеря след това! Затова от понеделник смятаме да си променяме режима, че ще станем двойни. На него не му пречи, че той е прозрачен направо, ама за мен ще трябва да разширяваме вратите май  Mr. Green .
Чочо, защо този мързел напоследък?  newsm78
Маги, честит рожден ден на патерица! Да си жива и здрава!   bouquet
Вятър и Бабели съвсем ни изоставиха  Sad .
Хайде усмихнат ден на всички, въпреки дъждеца!  Hug

# 579
  • Varna
Абе, вали ама тих дъждец. Спира, тръгва, не е пороен, както казаха. Ама за Варна нека е такъв- тихичък  Wink
ТЕСС Hug
Душе, аз ти казах, никакво ядене вечер късно, ама хич, ти казвам.
Твоя мацко, ако иска да яде и във 12 часа полунощ, той е като моя. Виж, ако си на гости, тогава си хапваш по късничко. Няма да ставаш маниак, я thumbsup
За срещата, чакам аз, вие да се обадите. Аз също съм слУбодна. Дано нямам само проблеми със котето, че преди малко се прибрах от Ветеринар. Нещо му стана снощи и мислехме че умира. Не ни казаха, какво му е, трябва да го наблядаваме.

# 580
здравейте момичета,много се радвам,че сте си прекарали добре,и дано в събота емоциите да са още повече.охх какво да пиша и аз незнам вече,днес е поредния еднотипен ден от моето съществуване,но поне пък имам среща с един приятел след 2-3 4аса,та ще убия следобяда в компанията на един младеж,после ще ходя да видя братовчедите си в източен Лондон,ще прекарам уикенда с тях,най-младия ми братовчед  е много готин,и палав разбира се,друго с какво да се похваля а да вчера му донесоха МУЛТАНИ СОН ХАЛВА ХАФИЗ и стъклени гривни от Пакистан,еми туй е от мен пак ще пиша след няколко дена че компютъра няма да го влача с мен,много е тежък newsm78,лек ден и бъдете щастливи винаги   bouquet

# 581
Чочосанчее, ми разпиши се от компа на братчеда де, не е задължително само от твоя да пишеш...Ама ти като гледам напълно си се сляла с лондонската пакистанска общност.

Теске, наистина гледай да не ядеш късно, това е много важно. Аз да се похваля, свалила съм още 2 кг за една седмица някъде (няма измама, тегля се на едно и също кантарче, на една и съща плочка в банята). Това ме прави много щастлива, изглежда че намерих чалъма, постепенно се отказах от лошите навици един по един, и ето дава резултат. Иначе колко пъти съм се отвращавала от себе си и съм си казвала, хайде край - от днес почвам драстична диета...ама няма файда ви казвам....

Някой попадал ли е на този сайт, многу мъ ръзвълнувъ, пучти ръзплакъ:

http://detstvoto.com/

# 582
  • Varna
ЛЮ,
Браво за борбата ти, бравоооуууу newsm10 Аз ако имах две дечица, без борба със рЪнЪтЪ, щяФ да сЪм балерина, щом със едното за нула времИ станах 48 #Crazy Давай, във същия дух Wink
ИНАТ Hug
Абе, Душе, ко праЙтИ там, сега чувам, че при вас най-много дъжд валялУ.?

# 583
Делтичке а при нас жегааа. Искахме да дойде и при нас лятото на ти сега жеги  Laughing. Вече е 19,30 опитахме се да излезем пред блока да поиграят футбол, но мъжете ми издържаха само 10 минути. Аз си бях добре на сянката на една пейчица с кафенце и водичка Joy. Малкия днес като бях да го взема естествено бяха навън в 14ч  #Crazy. Учителите въоръжени със спрейчета против изгаряне току пръскаха децата. А хлапетата само по гащички и шапки  Laughing. Първо се втрещих, но после видях напълнили им басейн и им опънали водна пързалка. Някои от госпожите по бански и единия господин с децата в басейна  Joy. Е голям кеф в тая градина. Помолиха ни в понеделник да донесем на децата бански и хавлийка. Май доста ще се забавляват. Миналата седмица оставихме гумени ботуши и костюмите за дъжд. Сега бански. Никола не ще и да чуе да се каже за детска градина в Бг. Тук е свобода и забавление. Кефи се, че не го карат да яде и насила. Днес като отидох им бяха нарязали диня, черешки и плодово мляко. А те голишарчетата с мръсните ръце целите в пясък, защото не се задържат само на пързалката и в басейна, а обикалят двора, хапват си сладко сладко. Къде с пясък за добавка към вкуса  Laughing. Преди да влезнат в басейна или на пързалката една госпожа ги обливаше с маркуч, който ми приличаше на пръскачка за градина  Joy. Аз като тома неверни естествено пипнах водата, да не би да е студена, ама не супер си беше. Е сега отивам да вадя малкия от ваната, че се цамбурка и там.  Wink

# 584
  • Varna
Божееййй искам да съм във такава детска градина и аааааааааз!!!
Маги, голям късмет имате със градината. Там всички градини са такива, нали?

Общи условия

Активация на акаунт