Отговори
# 645
Ох а ти Тумхари направо ме разби с твойте снимки от Бг. Ама напълни ми душата със снимките от Пирин, така ми се иска да подишам и аз планински въздух.....  Sad Но май ще е следващата година. Нали съм македонско девойче  ако не знаете  Wink та си ми липсва този край на Бг.
Мацки сега искам помощ малко от вас. С готвенето взех да се справям вече, но в петък ще ни идват гости и са си поръчали пакора, не знам дали правилно го пиша. И сега ме хвърлиха в ужас. Дайте някоя изпитана рецепта,че да не се изложа. Не че не мога да си поръчам онлайн, но ще се пробвам първо. Ако не стане до 30 мин ще ми поправят грешката от ресторанта  Laughing Обещах всичко аз да направя- за тортата и салатите знам че няма да се изложа, ама с пакората... newsm78.  И ако ми кажете и някой вкусен десерт да спретна...  Wink
За сега мноого  Hug. Отивам да направя на детенце принцески- това му се хапвало.

# 646
  • Varna
МАГИ Hug
Много ти благодаря, за отговора  bouquet Марти още нещо ще ти пише, за да пита, но във момента го няма.
Ти за какъв сладкиш питаш, като торта ще правиш?

# 647
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте пакитки
гледам , не сте много усърдни във форума, Ама няма да се карам, защото и аз съм така
Аватар, много са пораснали децата и са големи сладурчета  Hug
Чочо сан и теб те видяхНаистина си много атрактивна
мама Маги , като се смееш, цялата ставащ на една сияйна усмивка, а Никола е много чаровен.
Радвам се, че ви видях  Hug

Аз да ви почерпя , днес моето малко момиченце има имен ден

# 648
Алверче да ти е жива и здрава именничката! Много да слушка мама и и пожелаваме много щастливо детство  Hug. Днес и мен ме поздравиха доста познати- и аз съм имала имен ден пък аз да не знам  newsm78. А аз не съм видяла Чочо сан и Лю, ако може поне по една снимчица и на мен  Wink.
При мен нищо ново- днес почивах и трябваше да ходя да гледам един апартамент, но се отложи за утре и цял ден си почивах - на дивана с книжка и кафенце. Ооооо рай  Laughing. Е преди това малко къщна работа, но тя не се брои. И утре почивам и май ще помързелувам още малко  Wink
Лека вечер  Hug

# 649
  • Varna
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МАГИИИИ!!!

честит имен ден и на малкото Алверче!!!

# 650
хей момичета май ви е хванал мързела и вас или сте във ваканция. Никакви не пишете Wink. Аз да се отчета. В петък нали ви казах,че ще имаме гости. Направих пакора по рецепта която ми даде Тумхари. Мммм облизах си пръстите и не само аз. Направих два варианта-едната почти без люто за нас и една много люта за гостите, но те ми казаха че съм могла да сложа още малко  Laughing. Делтичке ти питаше каква торта ами направих една дето много си я обичаме със сметана между блатовете и отгоре много плодове и с желатинче. А правих и лимонови кексчета. Никола ги рисува отгоре да са по интересни  Simple Smile. Вчера и днес бях на работа- ужас особено днес имах чувството,че времето не минава,а работа много. Но от утре сме с детенце ваканция чак до 2 ри  Wink. За мой късмет и времето ще е облачно и няма да мога да се поизтегна на плажа, но пък съм замислила програма за детенце. Зоопарка- той ни е за цял ден, че е много голям. Другия ден ще ходим на един Open Air museum, ще отидем до Швеция и по музеите. Той иска да отиде пак в националния исторически музей миналия път му хареса има детски отдел където могат да пипат всичко и е много интересно за децата и на още мнооого места.Сега отивам да погледам малко тв и да почивам.
Дечицата мнооого да ги нацелувате, а на вас много  Hug. До скоро и хубава нова седмица!

# 651
Добро утро момичета-кокичета!  Hug  А познайте кой се върна от странство!  Flutter Много имам да разказвам за 50-градусови температури, люти манджи и шарени шалвари!
Като за начало ще кажа, че и аз, и бебока сме ОК. Спасихме се от чилито със салати, сладкиши и сандвичи, последните от които за 2 седмици ми излязоха през носа  Хубавото беше страхотният хотел, в който отседнахме, а гадното - химикалите в басейна им! 
Останах очарована от пътищата и магистралите им /нещо, което не очаквах/ - пъти по-добри са от българските - а също и от плодовете им! Най-вкусното и ароматно манго на света е пакистанското.  Party  И до тук с романтичната част - иначе имам някои доста колоритни снимки, като например 6-членно семейство на мотоциклет - смятам да ги предложа на някоя информационна агенция  Mr. Green   
Девойки, изпадам в паника за килограмите, от началото на бременността съм качила 7 кг.  #Crazy Все пак 5 от тях са вече върнатите предварително свалени от една доста успешна диета. За протокола, упорито издирвам диета "Зоната" във вариант за бременни и не мога да я намеря в нета! Не искам да кача 30 кила с това бебе - знаете ли колко трудно свалям дори 5!   ooooh! ooooh!   
Драги гърли, чака ме много работа и ще ви оставя засега! Целувки!

# 652
Боже, току що разбрах, че на мястото, където вечеряхме с мъжо преди по-малко от седмица е станала самолетна катастрофа - загинали са около 160 души! Самолетът се е разбил в билото на планината Маргала (Murgala), което е на 8 км от летището в Ислямабад! Що за дяволски късмет сме извадили ooooh!

# 653
Aрабско кафе, добре завърнала се на европейска земя! Радвам се, че е минало без произшествия и че си толкова въодушевена.

Накара ме да си спомня някои неща, наистина пътищата и магистралите са в много добро състояние.И за плодовете си права, но аз повече си падах по натуралните плодове сокове дето ги изтискват пред теб ммммм   вкусотия....Чакаме снимки.

# 654
  • Varna
Арабско кафенцееййй Hug
Добре си се завърналооо  bouquet За тази диета за бременни не съм чувала, въобще  Rolling Eyes
Ох, като спомена за мангото, слюноотделях, че то ми е любим плод. И браво на хората за добрите пътища. Така ме е срам и ме е яд за нашите #Cussing out
Е тоя сок и манго ги копирах от едни снимки за Пакистан Wink Да виЙ сладкУ Wink

# 655
a ето ме и мен,гледам не съм пропуснала много,на имениците честито,да са живи,здрави и винаги усмихнати, и да хапнат по един бонбон и за мен,че аз съм любител на шоколада,на АРАБСКО КАФЕ добре дошла това е много добре че си останала с приятни спомени,защото акто знаеме те ни топлят когато сме тъжни,еми аз с удоволстви ще споделя снимки,но за това моля дами трябва ми вашия имайл или пък ако не може да се намериме във ФЕЙСБУК,това е от мен,после пак ще пиша,лек и приятен ден,целувки и гушки

# 656
Ето ме и мен! Нали знаете, че сме на село, а тук сме с мобилен интернет и много бързо си изчерпвам лимита  Mr. Green Затова, ще ме извините, че се включвам рядко. Вече шофирам и ставам все по-добра, въпреки това, мисля, че скоро няма да се престраша да карам в София, там е друга България  ooooh!
Тук ми е много скучно, в смисъл, че не си давам зор да чистя, готвя и гладя, много не ни интересува по село дали сме излезли с измачкани дрехи, голяма радост  Grinning По този случай, ще се разнообразя с шиене на гоблен, избрах си един и съм го поръчала, с нетърпение го чакам.
Арабско кафе, недей да спазваш диети по време на бременността, просто гледай да хапваш по-малко и здравословни храни, сега е лято и може да ядеш предимно пресни плодове, зеленчуци, сирене. Аз от 63 кг, станах 85 при първата ми бременност, след това смъкнах само до 70. За втората започнах от 70 и пак до 86 стигнах, трудно се свалят, сега съм 65. Честно казано, не съм се лишавала по време на бременностите ми, даже си позволявах всичко, каквото ми се ядеше. Но за нормално се счита до 15 кг да се напълнее, още с раждането свалих 11, значи се допуска освен бебето, околоплодна течност и разни други неща из корема, да има 3-4 кг тлъстинки  Mr. Green
Много жалко, и аз чух преди малко за катастрофата, в нашите новини го излъчиха.
Поздрави на всички ви, чета ви редовно. Пожелавам ви като нашето безгрижие в момента - по-добре си почиваме, отколкото на почивката  Wink

# 657
  • Varna
Ох, ИнаТ-че,
на селУ и аз ще карам добре и ще се кефя. Ама ти продължавай, продължавай да въртиш волана, просто да свикнеш със всеки шум на колата, да я усещаш. А във София и мъжът ми не иска да шофира. То и при нас стана както при вас. Че и във Варна не иска вече, кола да пипне.
Еееее, как ти е кеф на селУУУУ. Ни гладене, ни зор със чистене и готвене- кееееееееееф. Живей си сега там и да не си посмяла да ти е скучно Hug Изкарай едно прекрасно безвремие. Аз само да можех, ох само ако можех. Но тая моя неспокойна душица, не ми разрешава smile3538

# 658
Добро утро момичета. Инатче и аз си спомням като ходехме на село когато бях малка- после баба и дядо се преместиха в град и си нямахме село  Sad. Но спомените са ми точно както е казала Делтичка безвремие- няма часовници никой не те гони да ядеш под час или да спиш  Laughing. И аз все още съм във ваканция с малкия. По цял ден скитаме навън- малко по задачи и мнооого по удоволствия и хич не съм си починала, но пък прекарваме цялото време заедно с детенце и съм доволна  Wink.
Арабско кафе и аз съм на мнението на Инатчето недей да спазваш диети сега. Аз нямам много опит с качването на кила по време на бременност- качих само 8 и веднага след операцията си бях на същите на които забременях. Не се ограничавах с храната, но пък при мен други проблеми и май за това не качих от нерви и притеснения  Sad. Сега съм за диета, че в момента съм на килата на които бях в 9-тия месец бременна  Embarassed. Хич не  ми е добре с тези моите 61 ама се мъчех с диета и не става- много си обичам шоколад и тортички и кексчета  Embarassed. Сега съм на плодове и салати предимно и утре ще се претегля, че се тегля само един ден в седмицата, но мисля,че съм свалила малко. Усещам си по дрехите. А за мангото - пакистанското жълтичко ми е мнооого любимо. Вчера взех едно кашонче 2 кг. и вече има само 1 бр. Всички го обичаме.
Малчо още спинка и аз ще се понаслаждавам на сутрешното кафенце и вестник и после ни чака ново пътешествие  Wink.
Успешен ден момичета  Hug

# 659
Ехооо, минавам само да се разпиша и отивам на обяд! Доста задачи имах от сутринта и сега съм "гроги"!  Tired
И пак гладна...  Embarassed ама мноооооооооооооооооого гладна  Twisted Evil
Отивам да сгъна една, завидна по количество, порция  Mr. Green 
Цунки

Общи условия

Активация на акаунт