Отговори
# 660
  • Varna
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Да си жива и здрава, хапвай си newsm10
Е, Маги, като дойдем да видим ДиванетУ, ще си хапна и аз от любимият ми плод. Тука не намирам добро, или пък аз не сварвам. А със какъв кеф ще си хапваааам, още повече такова ярко жълтУУУУ smile3508 Божеййй, сама си говоря и ми се напълни устана със..... Joy

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 13:17 от DELTA_DELTA

# 661
арабско кафе, радвам се, че вече пишеш редовно,   макар и кратичко   Hug

любителките на мангото, въпреки че ароматът му е наистина прекрасен,вкусът също, така и не можах да свикна да го ям....неестествно ми е някак си да ям...манго. В Пакистан също много се яде гава (така ли се пише на бг?), и с нея не можах да се примиря...

Отдавна не съм писала и забравих да ви комплиментирам, колко добре изглеждате всички на срещата...само едната руса мадама не разбрах коя е...Мисля че разпознах Марси, но има още една...Марина успях да видя само камиза ти, много е хубав...и в тази връзка:

бях ви обещала да ви покажа някои мои шалвар камизи. Ето най-после ще имате честта да надникнете в гардероба ми  Mr. Green Майтапя се бе, каква чест, какви пет лева...не мога да понасям аз такова чудо на снагата си...Това ми са платове подаръци и си ги уших само защото са подаръци...На някое шаади (сватба) може и да се прежаля...Черният е подарък от свекито, платът е не само красив, но и материята е много удобна,не като другите найлонови гадории... само дето панталона се предполагаше да в ярко розов като цвечетата, но аз го замених с черен...

http://img836.imageshack.us/img836/960/1003422.jpg

http://img25.imageshack.us/img25/3416/1003417h.jpg

http://img269.imageshack.us/img269/7025/1003418l.jpg

http://img443.imageshack.us/img443/1774/1003421.jpg

За тези, които не са запознати с този вид одежда пояснявам, че висящото парче плат е дупатата - дълго правоъгълно парче, което се замята около врата, или на главата

П.С. извинете дрехите не са много естетически провесени и надиплени, но съм снимала под огромен стрес - да не би баткото да пристигне и да ми отнеме насила ролята на фотограф

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 15:50 от Грозен аватар

# 662
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮю ГрозниЬО аватар Hug
КВи сЪ тез крЪсоти, деТ дразнят врагО #2gunfire Joy Да си ги носиш със здраве.  И си ги представих на тебе. Все цветове които са твои. А това последното розово даже ако те видя със него, щИ бия два шамара и ще ти го крадна. Става и за моя тен Joy
Другата руса мацка е сестрЬОнката на ИнатчевЪ.
ХаДи шИ бягам на  Пилетес. Днеска няма Ориенталски танци.  Тъкмо ще мога да позяпам по улиците кО има, кО няма, че като имам и ОриенталскитИ и става късно и е затОлИнУ Wink
Пак сЪ връщам, пак ти зяпам красотите и виждам, че само първия не става за моЙтЪ бУя. Значи повече пердах ли ще отнесеш newsm78 Пък може и без бой да ги дадеш, ако са ти омръзнали smile3503 Хайде, шЪ чакам да ти омръзнат, нама праЙм цигански рабУтИ я tooth

# 663
Делта, пак ме разхили   Joy

Ами като съм тръгнала тъй настъпателно към врагО, викам дай да го разгромим напълно....с една сомалийска рокля...ей тъй дъ съ стопи от завиС.

http://img829.imageshack.us/img829/2358/1003419.jpg

# 664
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте !
аз ви поизоставих малко, ама доста работа ми се отвори тия дни. И то все с тиане, даже намам време да ям през деня, та и аз да се похваля с малко отслабване  Simple Smile
Кафенце, и аз ще ти кажа да не пазиш диети, ама и да не ядеш за двама. Повечко плодове и заленуци, хем е полезно, хем се отслабва.
аз преди мноооого години отслабвах по диетите на Демис Русос, имаше една негова  книга "Как отслабнах", нещо като разделно хранене е неговото. Та една седмица само на салата, без много мазнини и сол и смъкнах около 5 килограма. Ама сега и да гладувам, не мога да свалям толкова бързо, от годинките е...
Аватар, много са хубави дрешките, сигурно ще ти отиват, ти си русичка. ама аз предпоитам по-пастелни цветове.Черното ми е любимия цвят, затова си харесах онзи, с черния панталон  Simple Smile

Аз вече съм в отпуск, ама няма почивка, ще ходя да се правя изследвания, че денят Х наближава  :l

хайде , хубава вечер и   Hug

# 665
  • Varna
Грозен аватар, такъв #Cussing out Joy
Не ми трябва тая сомалийска прИмяна. Трабва ми Идин аФтУмат на койтУ куршумите му не свършват и всички сомалици шЪ ги стрелям #2gunfire НЪл знаЙш, че те пирати бе. И имаме там наши момчета които гният там. И не са само нашите и други има които са отвлечени. Може да е убава роклята, обаче аз не я харесвом #2gunfire Щи открадна розовкотО аз smile3508

# 666
Делта, шъ мъ прощаваш заради сомалийските оффтопици, знам че не са ти приятни, но....аз познавам много сомалийци дет' не си изкарват ляба с пиратство, а в техните магазини ходя главно с терапевтична цел.....Значи като обиколя азиатските магазини за шалвар камизи, туники и други писани туалети, и като не мога да се навра и в най големия размер, получавам комплекс за гигантизъм.....после наминавам в някой сомалийски магазин, пробвам някоя дълга пола,а  тя задължително ми е широка около кръста, и ми се влачи поне 20 см по пода (въпреки моите 170см), и пак започвам да се чуствам нормална! Защото сомалийско женище под 2 метра трудно се намира и аз много ги уважавам за това!

Сега ще ви разкажа за една специална улица в Лондон нарича се Грийн стрийт и е известна с две неща. Първото е че е обект на филма Green Street Hooligans, за запалянсковците на отбора Уест Хям, стадионът им се намира на тази улица.

Но по-интересното е, че на 10 мин пеша от стадиона се наблюдава един феномен, за който науката досега не е намерила обяснение. Както си вървиш и изведнъж попадаш в едно изкривяване на времепространството и се озоваваш на другия край на света - на субконтинента! Индия, Пакистан и Бангладеш наедно! Можеш да ги разгледаш за един ден, да си накупиш каквито си красотни дрехи искаш- сарита, шалвар камизи, покривала от всякакъв сорт...да ядеш вкусни манджи в Кебабиш, да зърнеш някой религиозен ритуал, или някоя сватба я на сикхи, я на индуси, я на мюсюлмани.....Дори украсата по улиците е същата като тази дето видях в Пакистан - разноцветни лампички като по НОва година, но предимството е, че не ги махат цяла година и празничната атмосфера е нон стоп.

Утре ще ви сложа снимки от Грийн стрийт,че сега ми се ходи по нужда, а Чочосан да не се спотайва, а да праща репортажи от Уест Хям, Ийст Хям и всичко що е помежду тях, щото съм абсолютно сигурна, че е бродил по тези места по-скоро отколкот аз и мойте спомени са поизбледняли.

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 03:09 от Грозен аватар

# 667
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУу newsm68

Виж сЯ, Грозен аватарец, ония дето ги харесваш ще ти ги оставят да ти продават, поли, камизи, и там кВот си харесаш Laughing Няма да им пУсягам, вЪобщЕ. И кЪт каза, че и женурята им са по два метрЪ, ясна рабУтата, що и хлапетата им са пирати. Joy
Обече, много, ама много ми разовърка любопитството със тоя сокак Green street, ама многУ бе. newsm78

# 668
Добро да е утрото и от мен  Wink.
Лю много хубави одежди имаш и аз като момичетата харесах черничкото и едно зеленко там  Wink Ама няма да се бием помежду си ще си ги разделим по братски  Joy а не по пиратски  #2gunfire.
Делтичке не знаех,че ходиш и на ориенталски танци. Значи на следващата среща като дойда и аз ще покажеш нещо  Wink. И тук има в нашия спортен център,но аз нямам време с това училище за допълнителни занимания. Иначе тук ги рекламират, че са много добри за пластичност и ритъм и май можеш и да свалиш малко обиколка в кръста и дупето. Не че ти имаш нужда като те видях на снимките Hug.
При нас вали дъжд  Sad и май ще ни се развалят последните разходки от ваканцията на детенце. А остана най хубавата разходка зоопарка Confused. Дано утре не вали за да зарадваме малчо. Но май се започва с валежите и пак гумени бутуши и дъждобрани.... малко време му се порадвахме на слънчо  Sad.
Хубав петъчен ден момичета  Hug

# 669
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Добро утро момичета,имам малко свободно време и наминавам да ви навестя.
ГроЗен аватар   страШен Шалвар камиЗ имаШ особнно черния,а таЗи сомалийска красота направи ми вЗе очите и аЗ имам една подобна премяна много обичам да се гиЗдя с нея ама неЩо времето Захладне при нас,а и време от работа много не ми остава да се пременям.
Направи малко снимки на Грийн стрийт та да видиме и ние малко от красотите.
mama-magi  имам 1 въпросче,ако можеШ да ми помогнеШ Ще ти бъда много Задължена Praynig
МожеШ ли да провериШ в Копенхаген каква е процедурата и какви документи са ни необходими да склучиме брак с мойто мъжле,че тук в Германия докато ни оЗаконят брака Ще минат месеци и ни каЗаха,че в Дания можем да склучим и Ще ни го приЗнаят беЗ да се тича по посолства и вънШни министерства.
Каня ви на обяд
За сега ви каЗвам чао,че отивам да се трудя много  Hug Hug Hug на всички и до скоро.

# 670
Здравейте,момичета! Бях много приятно изненадана ,когато попаднах на вашата темичка и видях,че няма да съм сама така да се каже... Grinning Казвам се Ралица и съм от Добрич,а моят бъдещ съпруг е пакистанец от Исламабад ,но живеем в Дубай . Много бих се радвала ако ме приемете сред вас  Grinning Благодаря предварително!   bouquet

# 671
  • Varna
РАДЖИ wavey
И за добре дошла едни пакистански сладки
МАГИ Hug
Не си обърнала внимание като съм писала за танците. Аз ходя повече от четири години и половина, че даже и замествам, като се налага. Иначе аз си танцувам от невръстнашест годишна дИвойка. Но тогава танца беше свързан със спорт. Да не ходя за отслабване, защото и със спорт се занимавам, освен със танците. Та от там лИбУФтЪ към различни танци. Но основно се занимавам със Ориенталски. А те помагат да, не само за пластичност. Може да свалиш от ханш и дупе, ама ако лапаш за световно, нищо няма да ти помогне, камо ли тези танци Wink
Ти като ми говориш за дъждовен сезон, и ми скри шапката- ботуши, мотуши а аз съм ти приготвила нещо лятно  rotfImao

# 672
Благодаря,Делта!   Grinning

# 673
Оставете вие Грийн Стрийт, ами дайде да убедим Раджи да разкаже цялата си история   Laughing Сигурна съм, че ще е много по-интересно

# 674
 Грозен аватар,историята е малко странна,ама за да не става много развлечено ще я кажа с 2-3 изречения  Laughing живеех в Швеция,запознахме се по интернет,той живее тук от години ,след няколко месеца огромно разстояние и безброй безсънни нощи,прекарани в интернет-решихме да се съберем на едно място,но бе много по-удачно да е на Екватора,отколкото на Северния полюс  Laughing ....и един ден го сторих -от Полюса се озовах на Екватора  Laughing това е накратко нашата история  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт