Отговори
# 675
Добре дошла на Раджи  Hug.
Делтичке не съм разбрала  за танците мислех, че сега започваш Embarassed.
Анджели процедурата съм я разучила само да дойде момента,че майка му нещо все ни спира работата  #2gunfire. Трябва да си изберете къде в коя комуна -община искате да сключите брак. Ще има такса, която ще платите защото и двамата не сте жители на Дания. Таксата е около 500 крони. Ще ви дадат бланка да попълните, че не сте свързани лица, че нямате предишен валиден в момента брак и т.н. Имам такава ако искаш мога да ти пусна  Wink. Друго е актовете ви за раждане и свидетелство  за семейно положение май се казваше в Бг свидетелство, че не си женена в момента. И той трябва да има. Ако нямате свидетели ще ви бракуват и със служебни такива- не са задължителни. Трябва да обявите предварително на коя дата искате и те ще ви пуснат потвърждение- но е в рамките на няколко дни. А доколкото знам в Копенхаген- централна община май не се и чака, но ако искаш ще проверя за да не ви излъжа без да искам. Но аз съм си разпитала в нашата в която живеем и това което ти пиша е от там. Но доколкото знам е валидно за всички общини. Вие не сте ли пробвали в посолството да се ожените все едно на бг земя. Една позната скоро се подписаха с нейния в посолството ни тук и веднага им узакониха брака ама знам ли какви са условията там не съм питала  newsm78.
Ние ходихме в зоологическия музей на пук на дъжда  Laughing. Детенце беше възхитено от динозаврите и от това че можеше да пипа почти всичко там.
Сега мисля да направя банички със спанак и сиренце   chef и за това ви оставям. До скоро  Wink

# 676
Здравейте пакитки.Аз си ви чета редовно,въпреки,че не съм писала отдавна за което да ме извините.Не можах да се стърпя,нали и аз срещнах моят мъж в Дубай,та за това,добре дошла Радж,надявам се скоро да не си само кандидат ,а  да си госпожа.
Аз продължавам да си чакам момчето да се върне от Пакистан,дано този път всичко да е ок,очаквам го към края на септември,ако не се объркат нещата дотогава.
Иначе момичета не искам да ви развалям доброто настроение,но да ви се оплача,във вторник съм на изследвания,имам едана бучка на гърдата от едно известно време,не обръщах много внимание,защото до сега ми се е случвало и преди,както се появява,така и изчезва тази бучка,преди ,по време и на бремеността,по време на кърменето,пък след като спрях да кърмя,та затова не обръщах много внимание,но този път нещо много се задържа,пък и ме наболява .
Не съм споменавала на мъжа ми,да не го притеснявам,че този път от доста време не е тук,вече 7месеца,но вчера му споменах като се чухме,че като ми тегли едно конско,стреснах се и във вторник съм на изследвания.
Та така момичета,ако ви кажа какви филми ми се въртят в главата,ами ако е...даже не искам даго казвам наум...
Иначе Аватар,камиза ти е страхотен,защо не го носиш.Аз докато бяк в Дубай,си носих редовно когато излизахме.Даже в БГ на двапати съм слагала.
Прегръки момичета и стискайте палци ,тази бучка да се окаже ,че всичко е наред.
Чао за сега.

# 677
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
RaJi , добре дошла и от мен   bouquet

elionorich , не се притеснявай предварително  Hug. Ако бучката е нещо лошо няма да те боли. Аз имах такава бучка, оказа се фибро аденом- доброкачествено натрупване на тъкан. Оперираха ме за 40 мин, изчаках резултата от биопсията и си тръгнах още същия ден. Така, че споко, но е било нужно по-рано да си обърнеш внимание  Hug.

# 678
  • Varna
ЕЛЕОНИРИЧ Hug
Да те успокоя и аз. Алверича е права. Ако е нещо гадно няма да боли. Това  го знам от моя приятелка. Всичко мина добре. Но си за бой, браво на твоето момче, че те е подгонило!!! И друг път ако усетиш нещо, веднага отивай #Cussing out Ти не слушаш ли, не четеш ли, че при най малкото съмнения трябва да отидеш и да се изследваш. После като стане късно, наистина е късно. Еййй, напраУ мЪ ядосЪ якУ Rage. 21 век живеем бе, що праЙш такива глупости, да не кажа по кофти израз, че не ме познаваш и може да си помислиш нещо лошо за мене. Ама ако ми е безразлично, няма да съм ядосана, нали Hug
МАГИ Hug
Душе, там при вас сериозно ли почна есента бе #Crazy

# 679
Делтичке ами още не е есен, но днес с детенце бяхме с блузки с дълги ръкавки и якета за дъжд  Sad. 17 градуса но духаше много и едно такова хладничко  Confused. Хич не ми се иска да е есен вече, но днес по новините дадоха добри прогнози за следващата седмица пък да видим. Елинорич добре че си отишла- хич не е шега работа. Аз понякога ходя за глупости при доктора и тя в началото ме гледаше странно и искаше да ме гони, но после разбра че съм паника особено за детето и все ми казва нищо ти няма ти си знаеш, но искаш за успокоение от мен да го чуеш и се смее  Laughing.
Ох момичета и аз да се оплача- мен ме боли гърбът, по точно гръбначния стълб малко под врата. Аз имам изкривяване от малка ама вече стари кокали започнаха да ме болят  Laughing. Някой да е срещал някакви упражнения за това. Понякога не мога да си намеря място и да заспя  Sad. Ходих на масажи,ама те златни ми излязоха а и масажистката хич не я биваше.
Хайде отивам да спинкам рано рано. Мъжете се приспаха взаимно още преди час аз докато разчистя след вечеря- уж гледаха филм  Laughing. Но май днес всички в къщи сме изморени и аз ще ви оставям. Лека нощ  Hug

# 680
привет и от мен момичета как сте?ох мен тези дни нещо ме е размързяло и само ви чета.на всички които са имали поводи за празнуване много здраве и щастие от мен.добре дошла на Раджи и от мен  и аз да кажа дано скоро да си омъжена жена  Praynig Елинорич Делта е права страх не страх трябва да отидеш дано всичко да е наред ще чакаме добри новини от теб. Praynig Praynig Praynig и дано скоро да се съберете със мъжът ти и никога вече да не се разделяте.Грозен Аватар много хубави шалвар камизи аз съм фенка много ги харесвам.имам няколко и даже си ги нося тук.поздрави от мен на всички.

# 681
Имам една хубава новина- вече и синчето ми е студент. Почерпката е от мен, много съм щастлива

# 682
Мили момичета,искам да ви благодаря от сърце за топлото посрещане ! В най-скоро време се надявам да махна това "кандидат" пред пакистанска снаха  Grinning
Честитя на alvera специално за това,че синът й вече е студент-нека е здрав и взема всеки изпит с лекота!!!   bouquet

# 683
ДОБЪР ДЕН НА ВСИЧКИ ДАМИ В НАШИЯ ЗАВИДЕН ФОРУМДобре дошла Раджи и се надявам да прекараме приятни моменти заедно
АЛВЕРЧЕ а честито душко,да ти е жив и здрав и студентски живот изпълнен с радости и лесни изпити  Simple Smile
Хей муцко (Грозен аватар) ми ти кво си ги натиплила тия дрехи на закачалки  в гардероба носи ги,аз имам роба от Мароко ама една шаренийка,и моя светлост я ползва само като се ходи по джамии че с дънки като ходя и ме оплюват,та я ползвам само за религиозни цели както се казва,не че ми пука,мога с нея и в Централен Лондон да бродя,аз съм както се казва не малък а голям непукис,а за мойте бродения,ми да ти кажа ще отскоча до Бритиш Мюзиъм в неделята с един авер че то скука,ходих миналата седмица до опасния парк в Уест Хам,и аз нали съм незапозната и после ми казаха че там било опасно да се ходи че намушквали хора,ама това няма да ме спре,много ме беше яд щото незнаех че ще ходя в парк и не си взех камера,туй голям пропуск иначе аз съм винаги въоражена, и документирам всичко,ама нищо де пак ще ходя там,а та да ти се похваля,отива моя светлост на среща,и аз откъде да знам че в Ъптън Парк само хора от родата и чернокожи и отивам аз смело с бодра крачка с късата пола,ама под къса разбирай много къса и като застана мойта светла личност на улицата,то се почна,оглеждаха ме яко,беше смех голям,вървя аз всеки се объща,ама какво даправя,то не беше заради дрехите,а защото съм номер едно на улицата BUTT ZINDABAD,както и да е мойте премеждия по улиците в цял свят са много и никога няма да спрат затуй да ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ
днес сме на парти по случай рожден ден на едни приятели,а и на 18 септември има сватба,голяма,така че ако ходя ще снимам да ви покажа,тъй като аз никога не съм била на пакистанска сватба
за сега това отивам да проверя колата че свети една лампичка и дразни окото да видя какво е проблемно,и после сменям дрехите и отиваме на папачос и клюки
лека ве4ер и много целувки на всички   bouquet    bouquet

# 684
Както предвидливо предвидих:пакитската групичка се увеличава,ще минете арабските,хей  Naughty Laughing

Обаче в Пакистан само трагедии и бедствия напоследък;самолети се разбиват, наводнения,мусоните не минаха ли ?  Sad

Грозен аватар-на коя стр. е онуй за сунитските работи?

# 685
Алверче да ти е жив и здрав студента и леко да взима всички изпити  Hug.
Ние цял ден сме в зоопарка. Днес времето поне беше хубаво. Не можахме да го разгледаме целия, стигнахме до половината, но вече бях капнала, а и детето дето е пълно с енергия се измори  Laughing. Вече даже е в леглото  Wink.
Аз си прочетох книжките. Я кажете нещо ново и интересно за четене.
Хайде до утре мили дами. Лека вечер  Hug

# 686
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
 welcome RAJI добре доШла сред нас и дано в най скоро време да станеШ пакистанска снаха.
Маги благодаря За иЗчерпателното инфо,а това в посолството,че можем да уЗаконим брака ни никой ни е каЗал че е въЗможно.Ще го проеря и това.
Алверче да ти е жив и Здрав и да се радва на студентските години.
Елинорич не се стахувай колкото по на време отидеШ толкова по скоро Ще се успокоиШ,не се притеснявай кака ни Делта е права ако е неЩо лоШо Ще те боли.Ще стискаме палци и Ще те чакаме с добри новини.
Мили дами каня Ви на кафе и лека Закуска

# 687
Добре дошла на новата пакитка!
Алверче, честит ти студент! Да завърши с отличие и куп знания!  Praynig

# 688
Здравейте момичета  Hug
Много ви благодаря за пожеланията, днес пак черпя, че студентчето има рожден ден  Grinning Става на 19

елеонирич, какви са резултате. Днес трябваше да си на преглед, нали . Надявам се да имаш добри новини  Praynig

А аз утре постъпвам, операцията е в четвъртък. Ако след 8-9 дена пак ви пиша, значи всичко е минало добре  Laughing

А сега много  Heart Eyes Heart Eyes за всички !

# 689
  • Varna
Да ти е живо и здраво момчето, Алверич и да те радва винаги така. Честито му и студенство!!!

А това късметче за тебе Всичко да минава добре newsm10

Общи условия

Активация на акаунт