Подсъзнанието може всичко 23 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 98 650
  • 709
  •   1
Отговори
# 120
Amitola много полезно  Благодаря   bouquet

# 121
  • На черешатааа
Desss  Благодаря за топлото посрещане  Hug , не ми бе лесно, но изчетох  Mr. Green. Дори си копирах неща на уорд документ и принтирах. Отново Благодаря, че ви има. Знам,че поне тук - като сред себеподобни, ще ми е уютно  Wink , тъй като  в живота когато говоря за тези неща съм чувала  реплики- тази е луда, дори и от приятелки  Laughing . Имам още някои въпроси за картата, но дали някой няма да ми обясни на лични, за да не пълним темата с едни и същи неща  Rolling Eyes . Прекрасен ден от мен на всички   bouquet

# 122
Dess, аз нетипично пък за овена седнах и изчетох всичко. Учудващо усърдие проявих и съм много доволна. Струваше си.

Amitola, много полезно. Благодаря!  Hug

Един глуповат въпрос - дали новолунието в овен е най-силното за овните или няма подобна зависимост ?

# 123
  • София
някъде бях чела за картата, че не било хубаво да се слагат снимки на хора и животни или се бъркам newsm78

# 124
Един глуповат въпрос - дали новолунието в овен е най-силното за овните или няма подобна зависимост ?

За овните не знам, но си спомням, че правенето на карта е най-силно точно това новолуние.  Peace

# 125
Dess, аз нетипично пък за овена седнах и изчетох всичко. Учудващо усърдие проявих и съм много доволна. Струваше си.

Amitola, много полезно. Благодаря!  Hug

Кристофер, доколкото се сещам, няма такава зависимост    Thinking

Освен ако тези седмици не си в най-силния си период ...    smile3503

В момента съм в най-силния си период, но отложих писането на (до 40  Mr. Green) желания от 14 април нататък.
   newsm03

# 126

Освен ако тези седмици не си в най-силния си период ...    smile3503

В момента съм в най-силния си период, но отложих писането на (до 40  Mr. Green) желания от 14 април нататък. [/color]   newsm03

И аз съм в най-силния си период!!!!!  Mr. Green Hug
Виж ти какво съвпадение  Laughing

# 127
  • най-шареното място
Имаше писано в темата, че най-силното за годината, Може би понеже е и началото на знаците - първия знак.

ПС Трябва да прочета какво е силен период, че да не го пропусна.... ще търся в първа страница...
Благодаря, че го споменахте!... отдавна отлагам...

# 128
Защо да не е хубаво да слагаме снимки на хора? Това значи ли, че не трябва да слагам снимки на семейството си, а само изрязани от списанията картинки? Вече се обърках и мен ме интересува как да си направя карта на желанията!

# 129
  • Tам през Атлантическия океан
На мойта карта съм сложила моя снимка по средата  Mr. Green
на някои изрезки има снимки на хора но те са с усмихнати и грейнали  лица  Hug

# 130
Здравейте момичета Simple Smile
От известно време ви чета, но все още имам да наваксвам. Определно вашата компания ми харесва и мисля, че има какво да науча от вас. Надявам се да ме приемете в редиците си  Hug

# 131
  • София, под Карлсон
Здравейте,
извинявам се, ако въпросът ми ще ви се стори глупав  Embarassed Прочетох доста за картите и начинът, по който се правят, но доколкото разбрах са най- силни ако се направят на 14-ти този месец. Виждам обаче, че вие вече работите върху вашите, което малко ме обърка. Та въпросът ми е как е най- удачно да направя- да си събера материалите и да ги сглобя на 14-ти или мога и по- рано?

# 132
  • Tам през Атлантическия океан
- да си събера материалите и да ги сглобя на 14-ти или мога и по- рано?
ДА  Peace

аз така направих  Wink с голям кеф си събирах "метерял" за картата дни преди едно новолуне септември , а иначе на самата дата си натравих вълшебния колаж  Peace
С времето някои от нещата които се сбъднаха махнах и добавих нови  Mr. Green  пак на новолУдие  Laughing

# 133
  • София
Здравейте, записвам се, за да ви чета по-лесно, с една сентенция на немския философ Артур Шопенхауер:;

възприемането на истината преминава през три фази
първо тя е нелепа и абсурдна
после жестоко й се противопоставяме
и накрая се приема като очевидна

Wink

# 134

Момичета, когато правите вашите карти на мечтите или  каквото там да е, слушайте вътрешния си глас, интуицяита си.   Следвайте усещанията си и няма да сгрешите. Wink  Импровизирайте и не се страхувайте да изпробвате нови неща/ ако ви се появят в главата !/  В работа с енергията, няма строги правила понеже,  всичко се прави с  душа и с желание.
 Приемете го като игра и се забавлявайте!  Heart Eyes Намерението е важно...какви чувства  влагате  в това, което правите.   Hug

tanita-81, привет!

"Ако молитвата е твоето послание към Бога, интуицията е Божието послание към теб"

Слънчев уикенд, феи и вълшебници!
  bouquet

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 14:31 от ЧервеноВинце

Общи условия

Активация на акаунт