Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват публикациите във форума?
Каква е молитвата-мантра, споделена от Нина Ничева?
Какви съвети са дадени във връзка с раздялата с партньора?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват публикациите във форума?
-
Каква е молитвата-мантра, споделена от Нина Ничева?
Молитвата-мантра, споделена от Нина Ничева, представлява универсална изчистваща и хармонизираща енергия за фините структури на душата. Тя се изразява чрез усещането за хармония с душата, като подчертава връзката с извора на доброто, светлината и мъдростта. Препоръчително е да се произнася всеки ден, сутрин или вечер.
-
Какви съвети са дадени във връзка с раздялата с партньора?
Във връзка с раздялата със своя партньор се споделят съвети за намиране на любов в себе си, обичане на себе си и приемане на раздялата като божествена воля. Препоръчително е да се съсредоточите върху извличането на поуки и духовното израстване, като приемете, че всичко, което се случва, е за висше благо.
-
Какви са препоръките за празнуване на рожден ден?
-
Какви са примерите за използване на молитви и визуализации за постигане на желания?

а през последните 5 години зрението ми се подобряваше с всяка година! Имах астигматизъм, и не можех да карам кола, без очила. Сега вече захвърлих очилата! От 6 диоптъра, съм н а 1.00.
Дадена ви е от Бог...използвайте я за ваше добро.
а тя ми дава знаци, че това си е моя заслуга.
Ако сме едни вибрации сме, в тяхната компания , се чувстваме уютно. Обърнете внимание на приятелите си, с които сте и ще откриете интересни неща за себе си и ще може да разберете горе-долу къде сте и накъде се движите. За самоконтрол, обърнете внимание, за какво най-вече си говорите и какво най-много обсъждате, когато сте заедно? Книги, филми, живота, радостите, природата ...или обсъждате болести, колеги, шефове и други хора? Ако случайно чуете в компания някой да плюе по някого открито, пред много хора...бягайте далече от там! Попаднали сте в среда с ниски вибрации...
пращам ви от моята енегргия.
Наистина си е за гордост!
, и на мен много ми допадна... може би едва през последната година успях лекичко да "позабавя темпото", все още не може да ме догони
Незнам не мога да коментирам , на баба ми и се случва постоянно да разбира кога времето се разваля само по коляното и. Заболи ли я значи ще е лошо, за мен това е неразбираемо, но на някои хора им е дадено, като, че ли
Незнам..