Подсъзнанието може всичко 23 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 98 601
  • 709
  •   1
Отговори
# 300
Едва сега видях, че днес изтича мощния ми период Simple Smile Здраве да е.

Имам почти половин ден + новолуние на мое разположение. Така или иначе няма да пиша десет или повече желание, а ще опиша подробно какви промени желая в три области на живота си.

Merilyn_33, кутията и картата имат еднакви функции според мен. Така, че което ти е повече на сърце. Аз си направих кутия на желанията, така че карта няма да правя.
Всъщност, опитах да правя декупаж с едно дървено сандъче, то взе че се получи много красиво и си го нарочих за "кутия на желанията".

# 301
  • най-шареното място
Който ще лепи с лепило или с мишката.... 3...2...1...
остават секунди Simple Smile

Всичките ви желания да се сбъднат по-най-чудесния начин!

# 302
  • Tам през Атлантическия океан
 babydust7

# 303
Нека да ни е честито най мощното новолуние и всички желания и мечти да ни се сбъднат,като с вълшебна пръчка Hug
Момичета,прочетох,че е добре да си пишем желанията и да си правим картите 8 часа след новолунието,според вас неможе ли да е примерно 6-часа след него или не?

# 304
  • София
хайде и аз дописах малко на мойто табло Simple Smile
сега забелязах, че две неща са се сбъднали, да видим, кога ще се случат и останалите Simple Smile
успех на всички  Hug

# 305
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Момичета, страхотни сте!
Пожелавам на всички сбъдване на съкровените ви желания!

Искам да ви попитам-като правите картата освен, че лепите изрезките пишете ли желанията си отделно?
И още едно въпросче, довечера към 22-23 часа ще е късно ли ако си направя картата?
Много Ви благодаря за отговорите предварително!

# 306
  • най-шареното място
Няма да е късно - ще е около 6-8-мия час Simple Smile

Както ти е на сърце направи. Можеш да пишеш по картата или да й добавиш списък ако искаш.
Може да е матрицата, за която горе Lenny_pld  е дала материали /няколко страници по-горе е в един красив пост/ или слънце - пак там - или пък сценка Simple Smile - някаква катртина, която въплащава щастието и желанията ти...

# 307
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Много ти благодаря, арт мама!

# 308
Всичките ви желания да се сбъднат по-най-чудесния начин!

Амин!  Praynig

вижте какв … 88;их  Wink

# 309
Момичета, пожелавам ви сбъдване на всички желания по картите ви Hug

Можете ли да ми кажете колко са мощните дни на Новолунието, аз мисля да правя списъка с желанията, но не мога да разбера колко дни да пиша желания. На всеки ден не повече от 10 и повече от 1 желание, но колко са мощните дни Thinking

# 310
  • Costa Rica
Урррраааа, имам си карта! Сътворих я за около час с елементи от китове за диги-скрапбукинг и картинки и си я пляснах на десктопа. Изобщо не се замислях, като си писах желанията, сякаш нещо отвътре ми движеше ръцете. Сега ще пиша по-конкретни желания в една тетрадчица, както и  утвърждения за прошка към себе си.

Пит, тия неща някой ги е копи-пейстнал от книгите на Силвър РейвънУлф. Вършат работа.

Сега е мой ред да благодаря на всички и особено на доайенката на темата Лени - благодаря, че ви има и благодаря, че ви намерих!

За всички - Еклесиаст:

# 311
и аз съм готова, не че се хваля,но  картата ми стана супер  Laughing написах и 25 желания, сега си изрязвам неща и довечера ще пъхна всичко ритуално  в кутията  Heart Eyes картата ще си я изкарам на плакат пак от някоя печатница, вече има освободено място в къщи  Flutter

сбъдване на всики желяния и незабравяйте да Благо-дарите, когато станат факт  Hug

# 312
Известни време нямах достъп до интернет  и като гледам колко много сте изписали.Записвам се и отивам да ви чета Peace

# 313
Феи, пожелавам ви  сбъдване на желанията! babydust7

# 314
И аз съм готова! Освен лепене, изрязване и писане на утвърждения си направих и на компа карта от руския сайт  LaughingНаписах си и 10 желания. Мисля и парички да сея, но още се колебая. Пожелавам на вички сбъдване на желанията!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт