Подсъзнанието може всичко 23 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 98 576
  • 709
  •   1
Отговори
# 15
Лени, благодарско за темичката.  bouquet
С най-голямо удоволствие се записвам.

# 16
Лени, сърдечни благодарности за прекрасното оформление на новата успешна тема newsm51

Свежа и чудесна предвеликденска седмица ви пожелавам  Heart Eyes

# 17
Лени, благодаря за новата тема,за прекрасното оформление и за големия труд,който влагаш.Чета ви редовно откакто ви открих и в живота ми има много положителни промени.Благодаря много,много

# 18
  • Русе
  И аз да се запиша, да не изпусна. на днешния ден, преди 6 години за първи път видях сина си. Той е най голямото чудо, което ми се случи. Той е точно това, което съм искала. Няма нито една частица от него, която да не е съвършенна  Simple Smile
Днес ще му подаря Енциклопедия на фентъзито. Насърчавам всяка негова фантазия

# 19
И аз съм тук,темата  е прекрасна!  bouquet

# 20
  • Tам през Атлантическия океан
Eх Лени  Hug неуморна си  Wink
Благодарности и от мен че обгрижваш тази вълшебна  тема   bouquet

Напоследък рядко пиша , но пък не изпускам сгоден момент да посетя темата която ми даде много  Wink
А едно от желанията ми което исках толкова много търпи равитие  Hug (справка , подписа ми под аватара)
Сега девиза който на този момент ми е водещ е ........

Има ли цел , няма провал   newsm10

Успех на всички  вълшебници тук  Hug

# 21
  • la Città Eterna
A m b e r , честит рожден ден на сина ти (малко не схващам разминаването с подписа ти)! Да е жив и здрав, умен и послушен, много да те радва и уважава!   bouquet

lenny_pld, благодаря!  Heart Eyes  Hug

*Мила* , това, което си написала е много точно! Благодаря!  Hug

# 22
  • Русе
 x-x-x , Благодаря  ти Hug Той няма днес рожден ден. Срещнахме се, когато той беше на 10 месеца  Simple Smile 
Исках да ти благодаря и за линка към филма за Елегантната вселена, ама ми изключи нета, та ще използвам тук. Тази книга ми стои на първи ред.  Simple Smile

# 23
Привет на всички обитатели на тази наистина вълшебна тема! Hug Докато ви настигна ще мине много време (все още не съм изчела първата тема), но не искам да ви изпускам от очи и за това се присъединявам към вашето позитивно и вярващо общество. Надявам се да дойде ден, в който и аз да споделям своите постижения.
Благодаря ви за страхотната информация, момичета! newsm51

# 24
Лени, страхотна оформление    bouquet

Надявам се да дойде ден, в който и аз да споделям своите постижения.
Че какво му е на днешния ден? Мисля, че е един идеален ден за споделяне на постижения   Hug
Добре дошла при нас, Синьо лято!  Grinning

Мила, изключително интересен линк  Thinking
Мернах го сутринта, но чак сега ми остана време да го изчета като хората  Simple Smile
Махатма-енергиите са най-новите енергии, чието влияние върху Земята и върху нас става все по-интезинвно особено в последните години.
Интересно, винаги съм се чувствала привлечена към планината Шаста, а то си имало причина защо е така  Grinning
Между другото, едни от най-важните ченълинги на Крион са канализирани именно на Шаста.
Защо обаче българските земи са така заобиколени  newsm78 Седемте рилски езера са също много силна енергетична точка...

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 21:10 от mijjjka

# 25
  • най-шареното място
A m b e r, честито!

Веднага разбрах, че не е рожден ден.
Но пък какъв подарък!
Господ здраве да му дава!

# 26
  • la Città Eterna
A m b e r, честито отново!

Замислих се, че може да е това, което пишеш, но може и да е като мен - аз не съм написала истинската рожденна дата на дъщеря ми, нито моята по лични причини... Всъщност не знам как се честити такава среща, но наистина е прекрасно! Много здраве, радост и късмет ви желая!

# 27
AmberHug!Честит ден на щъркела! Hug Много радост, късмет на всички ви-цялото семейство!  bouquet

verano azul , добре дошла  Hug!

Dessnewsm10 !

# 28
  • Universe
Защо обаче българските земи са така заобиколени  newsm78 Седемте рилски езера са също много силна енергетична точка...

mijjjka,   същото си помислих и аз   Two Hearts , даже първо потърсих България в картата   bg

*Мила*  Hug за порталите   bouquet

A m b e r,   bouquet са срещата, която, всички знаем  Wink, не е била случайна  Peace

Dess,   coolcool Ще ми липсваш на разстояние  Confused

Момичета, Благо-Даря txtloves txtloves txtloves  

P.S.   Kissing Heart
Елегантната Вселена - the.elegant.universe - http://www.kolibka.com/2.html

"Основната идея на теорията на струните е учудващо проста. Тя казва, че всичко във Вселената от най-малките частици до най-далечните звезди се състои от една и съща съставка - безрайно малки вибриращи частици наречени струни. Точно както струните на вилончело могат да родят голямо разнообразие от музикални ноти, така и малките струни в теорията на струните вибрират по различен начин образувайки всичко в природата. С други думите Вселената е като голям космична симфония резонираща на отделните ноти, които тези малки вибриращи струни от енергия могат да създадат."

И отново думите на мъдреца: "Цялото Небе е съчетано от композиции, симфонии, дуети, терцети..."

Симфония в лилаво от мен за всички Вас - con amorе!

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 02:02 от lenny_pld

# 29
  • София
нова тема, нов късмет (надявам се) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт