Подсъзнанието може всичко 23 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 98 659
  • 709
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте ,момичета
Връщам се от семинара на Кехоу и искам да споделя с вас впечатленията си , който са много ярки,силни и прекрасни.Просто думите не могат да опишат моите чувства.Всички 1000 човека ,които присъстваха на семинара просто бяха .... очаровани.Накрая всички станаха на крака и дълго аплодираха този страхотен човек.Просто на никой не му се искаше да се раздели с него.Благодаря му.
Думите и видеото не са достатъчни но все пак искам и споделям с вас кратък запис от неговото представяне. txtloves  Hug
Линк за сваляне  : http://dox.bg/files/dw?a=12d2a60050

Благородно ти завиждам мила  Hug
Моля те,разкажи ми малко повече,ако искаш тук или на лични Hug
Вълнува ме ти как се чувстваш, какво става в теб, какво се промени...

# 601
Както Маргало,а предполагам и останалите дами тук са се досетили наистина се промених.Моето Усещане,което беше и посланието  на Джон,към всички –не само към присъстващите в залата ,но дори и към Вас,към Вселената беше –ЛЮБОВ.
Наистина витаеше във Въздуха или както по-точно той го наричаше Енергийна Матрица.
За това се пее в песента му.Той дори пее своите утвърждения,танцува ги.
Бих помолила  знаещите английски да преведат за останалите текста на песента.
Когато се прибрах,ме заляха негативни хора ,но те не успяха да променят моето вътрешно състояние на щастие.
Уникално преживяване.Всички хора си тръгнаха заредени и малко по-добри.
 Hug
Вселената е Енергия и ние можем да предаваме своите мисли и чувства чрез "енергийната матрица".
 txtloves

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 08:51 от Intella

# 602
  • Costa Rica

Здравейте
Аааа, никакви лични. Искаме да знаем, пък Whistling

Ще се заема с текста на песента следобед, ако някой не го свърши преди това.

Усмивки  Heart Eyes

# 603
  • Шотландия
Здравейте ,момичета
Връщам се от семинара на Кехоу и искам да споделя с вас впечатленията си , който са много ярки,силни и прекрасни.Просто думите не могат да опишат моите чувства.Всички 1000 човека ,които присъстваха на семинара просто бяха .... очаровани.Накрая всички станаха на крака и дълго аплодираха този страхотен човек.Просто на никой не му се искаше да се раздели с него.Благодаря му.
Думите и видеото не са достатъчни но все пак искам и споделям с вас кратък запис от неговото представяне. txtloves  Hug
Линк за сваляне  : http://dox.bg/files/dw?a=12d2a60050

И аз да се присъединя към молбата за по-подробен разказ - на факти и на преживяно, на усещания. Praynig Прекалено съм далече, за да присъствам на подобни неща, а много ми се иска. Те зареждат за много време напред! Наистина всичко е енергия, сигурна съм, че ще можем да я усетим и от твоя разказ.

Благодаря предварително, ако намериш време - и другите, присъствали на семинара.  Hug

# 604
  • София
Нещо съм забила напоследък. Идвам да ви чета отново.

# 605
Каза ,че трябва да повтаряме много пъти през деня утвържденията си/всичко което желаем/, докато не ги отпечатаме,изсечем като камък в своето подсъзнание,поне за 60 дни.
Както се ,казва дори да те бутнат насън и да те питат ,колко е 3х5 да отговориш.По този начин трябва да запечатиш утвържденията си.

# 606
Утвържденият добре, ами визуализацията, тя е по-трудно занимание и за нея трябва да се съсредоточиш, също така когато утвърждаваш и визуализираш е нужно да усещаш щастието, любовта, силата на желанията си, да се вълнуваш и да трепериш от превъзбуда, това не е ли по важно?
Аз утвърждавам, но ми се получава сухо и машинално, дори се получава нещо като да си говоря сама във всеки един момент без да чувам, най-малко да преживявам това, което си говоря, все си мисля че това не е начина...
Говори ни мила Hug

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 18:50 от Маргало

# 607
И за да ви вдъхновя още повече,ще ви разкажа следното.След като се прибрах минах през едно квартално магазинче и там видях съседи с които поприказвах 5 минути.На тръгване чух една жена да казва на другите -Виж ,колко е хубава нашата комшийка. Embarassed
Явно съм излъчвала яко щастие Laughing

# 608
И за да ви вдъхновя още повече,ще ви разкажа следното.След като се прибрах минах през едно квартално магазинче и там видях съседи с които поприказвах 5 минути.На тръгване чух една жена да казва на другите -Виж ,колко е хубава нашата комшийка. Embarassed
Явно съм излъчвала яко щастие Laughing

Hug

# 609
Впечатленията са много .Все пак това са 2 дена от сутрин до вечер.Незнам откъде да започна и къде да свърша.Ще пиша отново ,каквото се сетя.
Кехоу работи и с бъдеще време,така че не се притеснявайте за това.Само упорствайте и всичко ще си дойде на мястото.Една жена сподели ,че е работила по-програмата 90 дни и че започнали да и се случват немислими преди това чудеса.
Джон беше очарован от българската публика и каза ,че ще дойде пак.Професионални записи от семинара ще има и на сайта на Феникс Дизайн.
Може и да успее да предаде вибрациите в залата и да разкаже повече за системата на Кехоу. Peace
Между другото песента,която снимах специално за Вас беше изпяна за пръв път пред публика. Явно и ние успяхме да го впечатлим. newsm10

# 610
Intella Сподели още впечатления, интересно е Simple Smile

# 611
 Laughing
Упражнението с автоматично писане се прави,както каза Джон по-малко от .... 6 часа ,но повече от 20-30 минути.Пишете много дълго.Пишете дори "Не мога да измисля какво да пиша".Накрая ще ви омръзне и ще ви хрумне какво да пишете.Бързо обръщайте страницата.Не спирайте да пишете!!!
Така откриваш какви негативни утвърждения имаш.Защото много неща не знаем,че мислим. Embarassed
"Това твърдение не ми звучи добре; с него не мога да продължа напред!!!"
Тогава започваме да утвърждаваме негативното с противоположността му.
"Това е вид медитация.Правете го често.Особено в периоди в ,които имате проблеми"
"Всички убеждения са въпрос на избор"

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 09:54 от Intella

# 612
Ще взема да прочета някоя книга на Джон Кехоу, коя ми препоръчвате?

# 613
  • Варна
Здравейте мили позитивни момичета Hug Hug Hug

Аз се позагубих малко,детенце ми се разболя.Вече е добре,аз съм щастлива и съм тук при вас.
Много неща сте дискутирали,интересни както винаги Peace

По повод старите вещи,и аз съм малко вещоман Embarassedи си обичам много старите неща,но освен да пълнят гърдеробите,май друго не правят.Давам по домове и на нуждаеки се хора/дрехи и играчки/.днес пак ще пълня чувалите.Благодаря че ми напомнихте  bouquet

С интерес ще следя,Intella за още впечатления от семинара.Страшно ми е интересно Peace Радвам се че Кехоу има намерение да дойде пак,надявам се този път да успея да отида Peace

lenny_pld ,за тази книга четох в един сайт. Гледах я и в книжарница,много интересна изглежда.

Успешна нова седмица на всички

# 614
След хващането на негативна мисъл,за която трябва да следим осторожно-  2-4 минути трябва да повтаряме същата мисъл,но с положителен знак.
"Човек стига до подсъзнанието си чрез повторение.Трябва да отпечатате мощни вярвания!"
Лайтмотивът на 2 дневния семинар беше:
"Something verry powerfull is happening this weekend!!!
Нещо много могъщо се случва този уикенд.
Беше казвано с такава сила ,че накрая го повярвахме. Laughing
Предполагам ,че така трябва да утвърждаваме.

Изреченията в кавички са цитати от лекцията на Джон.

Общи условия

Активация на акаунт