Подсъзнанието може всичко 23 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 98 655
  • 709
  •   1
Отговори
# 615
"Нуждаем се от мъдростта на тялото.То има много да сподели.Умът мисли ,а тялото чувства.Научете се да чувствате другите хора.Ще се научите да чувствате,усещате енергийната матрица.Душата  се нуждае от събуждане, от събудено Сърце.Тогава тялото се чувства силно,цяло.Първо се постига добруване на тялото.След това следва събуждане на Душата."

"Упреквате ли околните, задръстената Енергия,подсъзнанието ще започне и на вас да търси кусури.Щедри ли сте към околните и подсъзнанието ви започва да е щедро към вас!!!"

"Ще споделя с вас тайната на щастието - Ако искате да бъдете щастливи-БЪДЕТЕ щастливи.Щастието е ваш избор."

По силата на синхронностите , прочитайки написаното от Лени   bouquet    
искам да ви кажа че първите 2 изречения от поста и вчера ги каза и Кехоу

Ако искате да сте щастливи, бъдете. ~ Лев Толстой

Правим себе си или нещастни, или силни. И в двата случая влагаме еднакво усилие. ~ Карлос Кастанега

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 10:19 от Intella

# 616
тези дни неможех да чета ,колко сте изписали  Hug
Intella  с интерес чета и благородно завиждам  Hug не спирай да пишеш, дано качат скоро още видеа от него  Simple Smile

# 617
# 618
  • Universe
Лени, страхотни сентенции Hug
Нямам време да прегледам в момента, но цялата ли книга е написана на този принцип-мисли или...

Маргало,  Hug на този линк можеш да прегледаш 3 страници от книгата и да се ориентираш как е написана Peace - http://www.book.store.bg/p25712/wishpin-algoritymyt-na-uspeha-dzhejms-soul.html

П.П. Информация на ухо  Wink - тъй като книгата я има само на българския пазар, има предположение, че е от български автор, пишещ под псевдоним   Simple Smile
И как WISHPIN промени живота ми Laughing

Ummagumma, Hug прегледах я в книжарницата, но не съм я чела  Peace

honda_vti,  Simple Smile започни с "Подсъзнението може всичко" - има я ТУК , а също и ТУК

Подсъзнателно /и аз като Кехоу Blush/ си пригодих познати мелодии към някои негови утвърждения и поне по 3-4 пъти на ден си ги пея. Използвам мелодиите на маршове, защото ме тонизират, зареждат и ми вдигат духа Peace .

Например:
Във всеки един дееен,
във всяка минуута,
във всяко еднооо отношениееее
положението става поо-добро
все поо-дооброоо иии поо-дообро

съм го напаснала на "Боят настава" - http://www.youtube.com/watch?v=Ga32b3gC1Ls&feature=related  Peace

Имам утвърждение и на "Тих бял Дунав"  Simple Smile - http://www.youtube.com/watch?v=QsE2O0T4ibs

Уф, Thinking не знам дали го предадох добре   newsm78

Когато съм преди сфетофар си казвам: „Господи на Любовта, Боже на Светлината, разпръсни всички нечисти влияния около мене“ /това е по Дънов/. От скоро, благодарение на humanis    bouquet , като стигна кръстовище - " Да любя, да мълча и прощавам и пътя си да продължавам" /молитвата на Дънов за подмладяване/. Въобще кратко, автоматизирано  и забавно  thumbsup /за някой, вероятно звучи откачено  #Crazy/

За "Казано всичко ми е наред"-   http://www.youtube.com/watch?v=A-JxPjaISjc и преди съм споделяла, че също я пея /само припева, де  Joy/ Hug

Сега очаквам Винцето, Heart Eyes нали е музикант, да се включи с подходящи предложения  Peace

Intella, Благо-Даря за споделеното  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes thumbsup

След семинара на Кехоу очаквам наплив в темата  Simple Smile

И вдъхновена от прочетеното /и понеже днес е понеделник/, предлагам лайтмотивът на следващите 7 дни, да бъде:

Нещо много могъщо и прекрасно се случва тази седмица! Peace

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 14:42 от lenny_pld

# 619
  • Добрич
От време на време влизам, за да прочета какво сте написали. Много се радвам, че отново се раздвижи темата. Да споделя с вас нещо за утвържденията. Написала съм шест утвърждения, които започват с благодарност и съм ги поставила до входната врата. За фон под тях е цветето на живота. Всеки ден преди да излезе от къщи съпругът ми си ги чете, а аз си ги повтарям в движение, защото съм ги запомнила. Определено дават много положително въздействие върху дните ни. Наскоро наш гост попита какво е това, но аз отговорих само, че това са мои си работи, защото нямаше смисъл да обяснявам, тъй като нямаше да ме разберат. И въобще не се притеснявам от това какво ще си помислят гостите ми, като видят листа.

♥VIKI♥, възползвах се от идеята ти с кутията на желанията. За целта си купих специално ковчеже. Сега се чудя дали трябва да е лично само за мен или може да го ползва и съпругът ми, един вид става семейно.

Маргало, на мен визуализациите ми се отдават с лекота и действително се чувствам в хармония и щастие, когато ги правя. Може би е въпрос на навик или вътрешно усещане.

Intella, като се прибера у дома непременно ще сваля файла.

# 620
Вела Сигурно може, както го чувстваш най-добре.. аз на моя обаче не му давам  Naughty, че гледа малко скептично на нещата и ще ми наруши магията която витае в кутийката ми  Heart Eyes междудругото някои дребни материални неща вече са факт  Party

lenny_pld Hug всеки път добавяш, все нови и нови неща...  bouquet

# 621
Чета ви редовно. Simple Smile С благодарност!

Маргало, при мен с утвържденията се случваше абсолютно същото - пишех редовно, но машинално. В някои дни дори насила - не ми идваше отвътре. Разбира се, това не работи и се отказах. Докато веднъж в банята не ми се прииска да си пея утвърждение. Оказа се много приятно и зареждащо. Сега чакам с нетърпение тия минути на усамотено песнопение сутрин и вечер Simple Smile

Лени, това за автора на Wishpin ме изненада Simple Smile Но нищо чудно. Тази книга не е МОЯТА книга, така или иначе.

Intella, прииска ми се да ми се "стовари" това, което си преживяла. Звучиш мнооого заредена и над нещата ( в добрия смисъл).

jorjito, аз обратно на теб - с охота изхвърлям(или подарявам) стари вещи. Дрехи, обувки, които не нося, счупени играчки, предмети, които вече не ми трябват - горе-долу на месец-два се прави вкъщо подобно разчистване.
В тази връзка, има една много хубава инициатива - за съжаление не е много популярна в България :
http://www.freecycle.org/

Сбъдната седмица, прекрасни. Много усмивки!

# 622
Здравейте, чудодейни и прекрасни! Heart Eyes Приемам изцяло идеята на Лени- Нещо много могъщо и прекрасно се случва тази седмица!
Миналата седмица наистина се случиха чудеса при мен. Тази - продължаваме заедно! Hug
Интелла, свалих файла веднага и цялата съм слух... Много е интересно! Направо съм възхитена, че и Ернст Мулдашев сега е в България... Нищо не е случайно, напротив- времето е идеално за чудеса! И от астрологична гл.т., ако някой има нужда от доказателства Grinning
що се отнася до автора на ''wishpin''- българин е. Имам книгата, харесва ми.
Иска ми се да ви споделя нещо за картата с желания- направих си такава по новолуние и всичко ми се получи бързо и направо мистично! Намерих съвсем естествено подходящите картинки, а преди съм търсила безрезултатно такива. И забелязах, че някои сектори от картата ''се напълниха'' енергийно, а други имат още място... Това ми даде добър материал за размисъл. Сега всеки ден си поглеждам картата и ме залива щастие... Много е заредена Heart Eyes Вие имате ли подобни преживявания с вашите карти? Видях кои са ми вътрешните акценти в момента... Някои неща вече са узрели, други сега разцъфват.

'' Когато човек има добри помисли, тогава увеличава вместимостта на сърцето си.''

''Опростете живота си, за да изчезнат стресът и тревогите.''
 Hug

# 623
  • Пловдив
Нещо много могъщо и прекрасно се случва тази седмица!   и наистина е така, Лени.
Изобщо семинарът се оказа на нивото на очакванията, Кехоу беше неуморим, вдъхновен и устремен и предаде това и на нас.
Аудиторията също си беше готина , по български шарена, емоционална, весела и умислена едновременно.
Ама как пяхме накрая...

Утвръждавайте положителните си мисли всеки ден, повтаряйте ги, изграждайте щастието си.
Всеки от нас има силата да построи своя успех, дефинирайте го, потърсете го в днешния си ден, Вселената е ИЗОБИЛИЕ- програмирайте изобилието в себе си- това ни учи Кехоу.

Всичко във Вселената е създанено да бъде успешно- дървото, растението, мечката в гората, всеки човек.

Вярвай и ще успееш!

# 624
 Laughing
https://www.vbox7.com/play:a178de0c

http://www.facebook.com/pages/Fenix-Design/161545178509

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 16:47 от Intella

# 625
  • Universe
Лекции на Джон Кехоу на български    Peace
http://www.podsyznanie.otnosno.com/

bouquet С благодарност за споделеното към  Даниел Делчев, Hug чиято страница открих случайно, търсейки нещо друго /*всъщност случайности няма  Wink/

П.П. Ако някой е по-вещ в занаята, моля, да сподели можем ли да си ги свалим на РС  newsm78

# 626
Уикенд с Джон Кехоу
 ПОДСЪЗНАНИЕТО МОЖЕ ВСИЧКО - СТИГА ДА НЕ ВЯРВАТЕ В ОБРАТНОТО!

http://blogatstvo.com/blogatstvo/spiritual/john-kehoe/

# 627
Здравейте светли, красиви и креативни творци  Hug

Бързам да се включа към магичната енергия, споделяйки мойте преживявания от семинара на Кехоу, където имах чудесния шанс да бъда малка част от организацията.  Peace

Енергията, особено втория ден, беше осезаема, колективното съзнание, набъбналата увереност, щастливата вибрация на спокойни и усмихнати хора-невероятен подем.

На мен лично в неделя всичко, което исках ми се изпълняваше като с магическа пръчка. И това продължава...

Искам да споделя за това, че Кехоу наблегна колко е важно всеки човек да има морален код, правила, които сам си определя и никога не пренебрегва, каквито и да са обстоятелствата. Ще изброя неговите:
1. Да не влиза в договорни отношения, при които някоя от страните няма да бъде облагодетелствана, т.е. трябва да има полза за всеки участник.
2. Винаги изпълнява дадените обещания, каквото и да му коства това.
3. Отделя по 10% от всеки свой доход за благотворителност/дарения/: чрез организации, инициатива или персонално
и специално наблегна колко важно и положително е всеки да определи някаква твърда сума, независимо от доходите си, която да ДАРЯВА! И да знае, че тази месечна сума, просто не му принадлежи, тя си е заделена и планирана. Колкото повече даряваш, толкова повече се връща при теб. Понякога 5 лева могат да направят деня на някого щастлив, някакви си 5 лева, представете си, толкова ли струва щастието? И колко е хубаво, че можем да помагаме дарявайки Simple Smile
Каза, че спазването на моралния кодекс, го кара да се чувства изключително уверен, успешен и щастлив.

С огромно удоволствие се радвах на залата пълна с хора на всякаква възраст, различни по много критерии, но обединени от желанието да се докоснат до техниките за овладяване на подсъзнанието.

Работата в групи сближи хората и разшири възприятията им, обогати ги, премахна изградените прегради.

Сигурна съм, че всеки, който беше там излезе променен. Видях го, усетих го.
Благодаря на организационния екип /ние само помагахме/, пожелавам им здраве, светлина, любов и хармония  bouquet

# 628
  • Добрич
Много ми хареса:  Правото на прошка

Благодаря на всички за полезните линкове!  Hug

# 629
Intella, Green dream и  adi69... страхотно преживяване е да си около такива хора като Джно Кехоу  Heart Eyes Hug Същото нещо усетих, когато бях на лекциите и на семинара  на Шри Рави Шанкар...беше незабравимо!  Heart Eyes

Относно утвържденията, аз съм за ги си казвам моите всяка сутрин пред огледалото... hahaha  и така ми тръгва деня  Hug  Направо си ми е вече табиет  Mr. Green

Относно визуализациите... който може , ги прави, който има проблем с тях...всъщност това не е никакъв проблем.  Laughing  Не се мислете, че ако не може да визуализирате, то това ще е пречка за вашите утвърждения или желания..това  НЕ Е ВЯРНО!  Laughing  Ако намерението е силно и  идва от сърцето, то  това е напълно достатъчно!  Hug

Една съфорумка от темата, докато си писахме вчера на лични ,  каза нещо прекрасно, и за го споделям - Трябва да мислим със СЪРЦЕТО си!  Heart Eyes  

Лени..."Казано честно всичко ми е наред" ми е фаворит още от едно време  Sunglasses  Hug  

Иначе Лени,   ето ги и моите музикални утвърждения за повдигане на Духа.  Laughing Hug

Вярвам, че мога да летя! в женски вариант на  една любима моя певица Йоланда Адамс

Чувствам се  добре!/ аз го добре го замествам с -супер!/

Любовта е навсякъде !

Вела, това за Прошката!   bouquet

Благодаря на всичките за линковете и за споделянето!   bouquet

Уютен понеделник  ви желая , вълшебници!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт