Big brother Family- тема 2 (28.03 - 04.04)

• 153 471
  • 5 555
  •   2
Отговори
# 5 385
Децата на Боряна си играеха с едни свещи, тя се опита да им ги вземе и последваха такива обиди: кучко, пу*ко...
Учиха ги на тъпотии, сега се чудят какви са тези реакции с/у майка си и с/у Ива.

# 5 386
Ицо е абсолютно живо копие на древногръцка статуя на Посейдо

Това не е ли статуята на Нептун в Болоня?
Или Нептун и Посейдон бяха едно и също лице...

# 5 387
Ицо е абсолютно живо копие на древногръцка статуя на Посейдо
Това не е ли статуята на Нептун в Болоня?
Или Нептун и Посейдон са едно и също лице...
Посейдон и Нептун са един и същи бог, единият е на древните гърци, а другият на древните римляни.
Чичо Гугъл показва и двете статуи на търсене на Посейдон на гръцки. Simple Smile

# 5 388
ех, ква съм умна  Mr. Green ( и скромна)

http://en.wikipedia.org/wiki/Fountain_of_Neptune,_Bologna

# 5 389
Ники: Питаха ме: Искаш ли утре да напуснеш? Да. Точка. Нема да казвам нищо...
Корнелия го гледа и кима с разбиране.

# 5 390
Казах ви аз, че е много образователен ББ. Mr. Green

В Къщата са влизали социални,за да разговарят с Милеви за възпитателните им методи.

# 5 391
О, не знаех, че социалните бдят:) Приятно ме изненадват

Какви са им методите?

# 5 392
О, не знаех, че социалните бдят:) Приятно ме изненадват
Да, бе! Бдят Sick
За да станат медийно впечатляващи.
Не бдят когато трябва и за каквото трябва, сега се сетиха да бдят.

# 5 393
  • София
Taя Софийска превъзходна не каза ли на децата си относно класата им или това е нормално за тяхната среда? Rolling Eyes

# 5 394
обяснете ми какъв е казуса с децата на Милеви?

# 5 395
Тия са страшна трагедия Давид и жена му. Беден ми е речника да ги квалифицирам даже. А сега като ги гледам тримата с Николайчо... идилия безкрай.

# 5 396
Христос Воскресе момичета Hug Нека бъдем здрави, усмихнати и много щастливи   bouquet
Доста сте изписали, след малко ще наваксвам, а и не съм гледала тези , та ще се надявам на вашите коментари Grinning

# 5 397
Бдят те...то и Царя ни оправи за 800 дни, а Борисов мен ни запълни всички дупки...
'Мижи да те лажем' е тази работа.
Всичко е заради бурните протести срещу влизането на деца в Биг Брадър преди старта на предаването.
Ако толкова им се работи, да вземат да отидат в един парк, само за ден. Толкова работен материал ще съберат.

Аз нямам идея какво точно се е случило, Боряна спомена сега, че са идвали, но не конкретизира за какво. Май Боян е врътнал шамар на сина си.

# 5 398
  • Варна
Ужас! Елеонора и Давид ми станаха адски противни! Без грам срам, достойнство, морал! Червеи!

# 5 399
  • София

Ако толкова им се работи, да вземат да отидат в един парк, само за ден. Толкова работен материал ще съберат.

Tи пък, в парка много работа ще им се отвори!

Общи условия

Активация на акаунт