НеУпЕсуеми прЪвУписТни ОпрЪжнения и прикаСки- 42

• 45 411
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Спомням си в някоя предишна тема се нищеше този войн - май се оказа, че и двете са верни...

Shocked
Някой може ли да погледне в речник?
Пуснах гъгъла, наистина има хора, които казват, че са дублетни форми. Обогатих безсмъртната си душа.

Да, това е една от недомислиците в S-класата на правописните речници  Laughing

войн, войнът, война; войни, (двама и т.н.) войни
воин е дадено като дублетна форма.

Само че не ми е ясно как ще различим мн.ч. на войн и мн.ч. на война в писмен текст. Аз използвам воин.

# 361
# 362
"Мои познат, който е към 40 години, семейн с три деца"

# 363
Самоцитирам се това да не е прословутия Вигантол? Направих си така популярната маска ,но май прекалих със зехтина и стана косата ми една мазна на клечки.После се мих 3 пъти да се оправи. Rolling Eyes
Все с иповтарям да не забравя да давам на бебето Вигантол, та и нова маска за коса измислих  hahaha

# 364
  • София
неонтоложката
максимом

Напоседък само гост имам  Mr. Green
Да не и се уреди нещо гръбанчето Rolling Eyes

# 365
Цитат
3 резанчета вегитариянска писца; В- все още не знам.     Аз все още не мърдам от килата,но се чувствам мн.свежо,ай вчера съм допуснала доста груба грешка

Обърнете внимание на подчертаното.

# 366
Аз ми е интересно дали ще я обуят за въоръжен грабеж, при условие, че размахваното от нея не е оръжие. Whistling

# 367
Аз ми е интересно дали ще я обуят за въоръжен грабеж, при условие, че размахваното от нея не е оръжие. Whistling

В нашия североизточен край масово се говори така.

# 368

Не съм забелязала Thinking

# 369
М-да даааа, ама не - казваше Бочаров. Laughing

# 370

Не съм забелязала Thinking
Ти си от източния.

# 371
  • Mediterraneo
Току що се в,ъщав от сп бу,гас и ми казаха ,че докато имам ва.идни мо.би тоес още са в с,ок нет,ябва да нося бе.ежка от .ека, нито нова дек.а,ация за ч. 43 те си ги подновява.и с новия ч.ен 8

След използването на 4 и 6 за букви, сега идва ред и на пунктуационните знаци  Shocked

# 372
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
7-8 жилибона от тези които са като дунапрен

докато леко по кафиняет. Изстудяваме и режим на парчета.

# 373
Току що се в,ъщав от сп бу,гас и ми казаха ,че докато имам ва.идни мо.би тоес още са в с,ок нет,ябва да нося бе.ежка от .ека, нито нова дек.а,ация за ч. 43 те си ги подновява.и с новия ч.ен 8

След използването на 4 и 6 за букви, сега идва ред и на пунктуационните знаци  Shocked

Б"І+ос, а^$/%n!!!

# 374
Това последното е от темата за детските.Момичето каза преди време,че се извинява,че пише така,но не и работят няколко клавиша на клавиатурата.

Общи условия

Активация на акаунт