РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 54 301
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Докторът си приказвал с Пепи, питал го по едно време "Искаш ли и на теб да махна зъбния камък?", а Пепи му отговорил "Не, но можеш да ми почистиш ушната кал".

hahaha Joy

Joy Joy Ще падна от смях, седя тук и си се хиля пред монитора!

О, и моето е великанче-същите мерки и теглилки, в гарнитура с 29-30 номер обувки Mr. Green-мома, та дрънка!

А-а-а, по отношение на краката, Мони води  Laughing - 31-32 номер носи (аз съм с 36-37 Crazy)

На цирк сме ходили два пъти досега - първия път беше на 3,5 год. и й доскуча по средата някъде. Втория път - на 4,5 год., но в компания с още 4 приятелчета, много й хареса и си го изгледа с кеф докрая (хем беше "Балкански", чиито представления продължават наистина доста дълго). Party

# 181
Здравейте Hug,отдавна не съм се мяркала,но нямам никакво време
така е с работа и ученик,ежедневния битовизъм
да поздравим всички имали повод
чета ,че сте на теми за ръст и тегло,както и за зъболекар
ами ние може би ще се окажем най-най -ниски за възраста около 110см,и 18 кг
за зъболекар посещавахме го скоро ,много е зле със зъбите досега имаме 4 пломби и още 2 чакат
нямаме сменени и клатещи зъби
не ходим на детски ,а при мойта зъболекарка-страхотна е
сама си влиза и сяда на стола,аз или баща и чакаме в чакалнята
ако може и ние да се присъединим към срещата-можем в почивните дни до края на месеца

# 182
Здравейте и от нас.
 На цирк Валя ходи на 4 год за първи път. Повече и харесаха животните извън цирка в клетките отколкото самият цирк. Ходили ли сме и на софийския зоопарк и патетата дето плуват в началото на зоопарка и направиха най - силно впечатление, маймунките по клоните също но носорога и слона не и направиха никакво впечатление. Ходили сме и на делфнирариума във Варна и там издържа цялото представление на делфините. Иначе в града по аквариумите и терариумите сме редовни. Не знам какво и харесва да ги зяпа тези змии.
 На зъболекар не съм я водила, не сме имали повод.
Дуци, ама много сте остороумни  Wink Wink Wink Wink

# 183
  • В светлината на слънцето
Аууу, вчера сме имали рожденик... ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИН НА БРАНИМИРА! ГОЛЯМО И СИЛНО МОМЧЕ ДА СТАНЕ, И ДА ПОДАРИ НА МАМА НАЙ-ХУБАВАТА СИ УСМИВКА. А ТЯ СИ ЗНАЕ КАКВО ДА МУ ПОДАРИ В ЗАМЯНА! Heart Eyes

А сега ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ИМЕТО МАРТИН ИЛИ МАРТИНА! МНОГО ВЕСЕЛИЕ И СМЯХ, И МНОГО ТАНЦИ, КАКТО СЕ КАЗВА - ДО ЗОРИ!

# 184
Честит имен ден на Мартин или Мартина. Със здраве да си носят името.

# 185
Добре че влязох в темата за да разбера че днес е св Мартин  Embarassed

Довечера ще празнуваме
Момичета имам въпрос накой посещавал ли е   http://zamakat.org/
Снощи е имало РС и са решили тържеството за края на учебната година да е тук
Аз след като разгледах сайта не видях нищо интересно .Просто къща за игра  ooooh!
Ако някой е ходил да сподели

# 186
Зузи, не съм ходила, но най-добре попитай в Нашите деца. Там дори има специална тема за клубове, може да погледнеш и в нея за коментари. newsm78

# 187
  • Плевен
Брани, честит рожден ден на Марти!

Честит имен ден на имениците!

# 188
и аз съм за зоопарка  Mr. Green

кажете само кога

Дуц, много смешно изказване е спретнал Пепитооо!  Heart Eyes

# 189
Брани, честит рожден ден на Марти!

Честит имен ден и на всички празнували вчера.
Ние бяхме едни от тях. Спретнахме си страхотно момчешко парти в къщи - на пица , сладолед и мноооого сок. Добре си пощуряха. Снимки не съм правила  Embarassed

Дуци, със глас съм се смяла - голям сладур Пепи    Joy   Да ти е жив и здрав.

# 190
 newsm38 да ви почерпя (със закъснение, моля да ме извините Embarassed). Благодаря на всички за хубавите пожелания!

# 191
И ние много сме смяхме. Обаче по някой път такива ги изцепва, че умирам от срам, та не му се радвам никак Laughing

Ние докато се наканим за среща ще стане 1ви юни Crazy
Хайде другата събота да нарочим, искате ли Flutter

# 192
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАВЯНА! МНОГО ПОДАРЪЦИ ДА Я ЗАРАДВАТ ДНЕС И ДА ИМА НЕЗАБРАВИМО ТЪРЖЕСТВО!

За другата събота за среща аз съм маааалко под въпрос. Има една дребна вероятност да работим, та затова. Но още нищо не е сигурно. Thinking

# 193
Привет майчета! Записвам се във вашата тема. Синът ми е роден 2004г.Чета ,че обсъждате ръст и тегло. Та ние сме 22,5 кг и 116 см. Носим обувки номер 34.Не сме посещавали зъболекар, нямали сме повод.Съвсем случайно онзи ден видях , че му е излязъл трети кътник отдолу. Вие имате ли трети кътници?

# 194
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАСКО! ГОЛЯМО И СИЛНО МОМЧЕ ДА СТАНЕ, МНОГО ЩАСТЛИВИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ ДА ИМА!

yanuni, добре дошла!  bouquet Нормално е да му излезе кътник. По принцип излизат четири кътника преди да започне смяната на зъбите. В някои случай май даже процесите текат успоредно. Thinking Напиши още нещо за вас - как се казва сина ти, кога точно е роден, какви са му интересите. Heart Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт