РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 54 307
  • 758
  •   1
Отговори
# 270
  • Страната на чудесата
Готово Hug

# 271
Здравейте мацки Simple Smile
извинявайте ама хи4 немога да схвана...лятото стаме на 6 и незнам в преу4илищна ще сме или в 1 клас???Никой никаква информация не дава...нито директорката на у4илището нито тази на детската градина  smile3511

# 272
  • Плевен
Коя група е детето - 3-та или 4-та? Ако не е карало предучилищна няма как да бъде записано в първи клас. При нас вече излязоха списъците за предучилищна и първи клас.

# 273
  • Варна
Благодаря ви, момичета! Hug Махнах линка. Party

# 274
Коя група е детето - 3-та или 4-та? Ако не е карало предучилищна няма как да бъде записано в първи клас. При нас вече излязоха списъците за предучилищна и първи клас.
3та група е!

# 275
  • Страната на чудесата
3та група е!

Ще бъде предучилищна, тя е задължителна-в училище или в детската градина, но предучилищна.

# 276
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Аз се чудя,защо отдвана не ми се показва тази тема...а то, нова имало Grinning Embarassed

А здравейте момичета,
Ние сме в Загреб,цялото кралско войнство, и при мен е "весело" Crazy Crazy Таткото ни е на работа тук, аз по цял ден съм сама  с трите деца и кучето Crazy Ходиме на разходки, имат един страхотен парк - Максимир, с езерца, патици, хубави детски площадки, зоологическата градина също е там, има и тюлени в нея, гледаме как ги хранят Grinning КОгато вали или е студено, сме в молове, или сме си в къщи,ама взе да ме стяга нервата вече Crazy Crazy Прибираме се в началото на май, да може Алекс да си завърши годината с групата/той сега е предучилищна,тръгна на градина с набор 2003/. И след много безсънни нощи,разговори с учителки, госпожи и директорки, взех решение,отново да си изкара предучилищната в детската градина, вече с неговият набор, и да си тръгне в първи клас на 7, а не на 6 годинки Peace

Не съм ви чела назад, влизам да се запиша, и след като се върнем от поредната многодетна  разходка,ще намеря време да ви изчета Peace

Хубав ден на всички Hug

# 277
  • Пловдив
Ехее Магнолиам тъкмо се чудех къде се загуби...радвам се, че писа  Hug
Ама наистина как се оправяш сама с трима и куче  ooooh! евала!
Когато ти остане мъъъъничко време качи някоя снимчица да ви видим   bouquet

# 278
  • В светлината на слънцето
Ей, ме на! Два дни яко бачкане и точно тогава вие сте се разписали здраво, че и снимки май съм пропуснала. Бързо да си признават хората със снимките къде да гледам. Heart Eyes
Аз се включвам телеграфно обаче, че след малко тръгвам за открит урок на Теди. Този път на тема правилата за движение. Ще видим какви ще ги покажат и ще разказвам довечера или утре. Grinning

# 279
  • Плевен
Гледай във фейсбук. Снимки колкото щеш. Laughing

# 280
  • В светлината на слънцето
Ааа, тогава ще отскоча до ФБ. Аз и за там нямах време тия дни.
Снощи откритият урок мина много добре. Беше интересен, а и на децата им беше много интересно. Представиха се много добре. Peace
На 12 май пък ще ги водят на екскурзия - до пещерата Съева дупка, някаква еко-пътека в околността и ферма за щрауси. За един ден е, но ще им бъде интересно. Ще ходят цялата градина (без яслената група). Та ще има емоции.
Ние утре се каним да пътуваме и няма да ни има една седмица. Като се върнем, живот и здраве, ще разказвам и показвам снимки. Довечера надали ще успея да кача нещо, та явно после ще показвам и със задна дата снимки.  Grinning
И понеже на селската ни къща комуникациите никакви ги няма, използвам случая да пожелая в аванс весели празници на всички и щастливи рождени дни на онези, които ще се веселят в този период. Hug

# 281
Лулумба, весели празници и на теб! Ние също сигурно ще пътуваме, макар че нещо хлапетата имат други планове - сега малкият го дава болен, но все за ден два ще отскочим на зелено.
Много хубави емоции на теб и на децата. И не се притеснявай, ние снимки със задни дати много обичаме да гледаме! Mr. Green Hug

# 282
Приятно изкарване lulumba, chevroleta.
Браво за открития урик на Теди. Simple Smile
Къде във фейса гледате снимки? Blush

# 283
Весел уикенд и от нас! И ние ще се хванем за зелено из Родопите този уикенд, а следващия сме в северна България - Свищов,  на годеж married
magnoliamm , благородно ти завиждам и на мен ми се искаше да имаме три деца, но вече нещо не ми стиска. Възхищавам ти се от сърце.

# 284
А и ние също ще отсъстваме от града.
приятно изкарване на останалите във форума Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт