РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 54 299
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
Лъки, дано помогне хомеопатията.
chevroleta, браво че се подобрявате.
Михайлова, радвам се, че нещата с ушенцето се оправят. Дано повече няма такива случки!
Чоколина, представям си картинката при вас. Crazy Преди час преживях горе-долу същото.
Яна днес имаше час за зъболекар да и махнат зъбчето, колко време я подготвях и накая нищо не се получи.  WhistlingЛекарката след 2 опита с клещите не можа да го извади. Естествено трети просто нямаше, че тя така зарева... Cry ooooh! Задното зъбче доста е поизлязло и не позволява добро захващане на клещите. Сега как ще я навивам да я вода пак в кабинета, просто не ми се мисли. ooooh! Вече не важи ни подкупване, ни нищо. newsm78

# 256
  • Страната на чудесата
Ох,милата тя TiredДано поне не и е първа среща със зъболекаря на Яна,че нали тя е най-важната за да си изгради представа...Можеш да пробваш при друга зъболекарка, обикновено при Цвети номера минава с уговорката че я водим при по-по-най-добрата специалистка дето много внимателно работи и т.н.и т.н. Стискам палци да има успех Peace
Аз пък лекичко взех да пробутвам на Цвети идеята че може да имаме още едно детенце(защото таткото вече също иска Laughing), при което Цвета категорично отсече, че да,бебетата са много сладки, но не иска да си имаме бебе. Mr. GreenГоляма ревност я тресе, горката. Днес си е у дома, защото кашля, и е побъркала детегледачката с капризи. Вчера заяви, че иска да и купя пюре за обяд днес Wink,после спретна голяма драма по телефона,че и я няма специалната лъжичка за пюре,абе ooooh! чакат ни големи приключения, ако решим да я правим кака. А, и да-бебето да спи при мама и тате, защото много реве, а детето-в новата детска стая Mr. Green Нашата работа-нероден Петко, ама много смешно реагира тя, та затова и аз развивам темата.

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 17:16 от Lucky Plam

# 257

Здравейте и от нас.
Шевролета , хубаво е че бързо се възстановявате и дано не се повтарят повече подобни драми.

Лъки Плав , дано се оправи малката бързо с алтернативната медицина. А Цвете изглежда много се вълнува от мисълта за ново бебе Wink Успех в бебе правенето
Сега като се върна назад във времето виждам че Валя, като че ли прие всичко много нормално и спокойно. Нямаше коментари от рода, че не го иска бебето и други  такива. Ревността се появи при нея, когато малкия се роди но и това бързо отмина. Е все още проявява интерес към храната му . Като бебе не ядеше каши а сега  са и много сладки и вкусни. Сърди се ако не и обърна достатъчно внимание и гледам да разпределям на всеки го по равно.

Чокоина, сигурно и Валя ще се представи така при ваксинирането. Може и по - големи драми да има.

# 258
Привет от нас! Simple Smile
Ние вече сме добре! Еми е свежарка. Има цвят на лицето и енергия поне за един месец в аванс. Гледам само под око малкия, да не вземе и той да ми спретне същата драма, но засега човекът си има своите зъбни неволи и май друго не го мъчи.
Лъки, ние каката е преметнахме като й пробутахме идеята, че й раждаме лично на нея братче или сестриче, за да си има другарче и да не е самичка.  Прие го доста добре, но пък ние й промивахме мозъка 9 месеца.  Mr. Green Бях й обяснила, че бебето си е за нея, обаче в началото много ще реве и затова, за да не я буди нощем и да може е свежа сутрин за градина, аз съм съгласна /  Shocked Shocked Shocked/ да го взема при мен. После вече като се успокои, ще си й го върна...
Кари, мъчно ми стана за Яна! Все ще измислиш нещо, сигурна съм.
chockolina , с удоволствие ще гледам снимки, мммм? Wink

# 259
Луки,Цвети не иска да дели мама и тати с никой, а? Хитруша.
Шевролета, радвам се, че Еми е добре. Добре сте подходили с идеята за бебчето. hahaha
Нашия зъб още си седи/виси по- точно. Тази сутрин ходихме пак при зъболекарката, уж щеше да деде, но не и така... да видим до кога...
Чоколина, как мина партито? Давай снимки! Party

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 12:45 от Кари

# 260
  • Варна
Шевролета, радвам се, че Еми е добре.  Hug

Кари, няма ли начин ти да й го извадиш? С конец, както правехме едно време?! Thinking

Много хубаво си изкарахме. Party  

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 23:27 от chockolina

# 261
А такааааа, chockolina, какво да видя аз - посестрима по език!  Hug Hug Защо фейсбукът ви е на словашки,мммм?

# 262
  • Страната на чудесата
Ей,Чоко,много сладък този рожденник,особено на тортено-шоколадовата си снимка Heart Eyes Бузан сладък,да ти е жив и здрав Hug
и аз искам един такъв Embarassed

# 263
Страхотен е рожденикът! Да ти е жив и здрав! Хубаво парти е било, личи си! Мда! Grinning Peace

# 264
Chockolina да ти е жив и здрав рожденника!  bouquet

# 265
Страхотни снимки и дечица. А рожденника е супер сладък, като кака сиSimple Smile
Да ви е жив и здрав! Peace

и аз искам един такъв Embarassed
Хайде, дано скоро да ви се случи!

Кари, няма ли начин ти да й го извадиш? С конец, както правехме едно време?! Thinking
Ооох, опитвахме и това. Но толкова я е страх, че дори не можах да вържа конеца, като хората. ooooh!

# 266
  • Пловдив
Чоколина   bouquet честито ви едногодишен Пипо  Heart Eyes много да ви радва и да е здрав!!!

Кари - зъбчето падна ли? Опитайте с твърд плод - понякога става  Wink

Шевролета браво на Еми бързо пребори вирусчето  Hug

Лъки Плам - подари й на твоята дъщеричка книжката от поредицата за Франклин /онази, в която мечето Рошко става батко  Mr. Green/ много е зарибяваща. От там на Франклин му се приисква да си има бебе  Peace
А може ли да те помоля за повече инфо за това как изглеждат пъпчиците  на Цвети?/може и на ЛС/, защото моят големия има едни пъпчици ситни по бузите още от малък, но като прочетох за вас и си втълпих разни неща ...newsm78

# 267
Чоколина, голям сладур е малкия бузанчо  Heart Eyes да ви е жив и здрав и много да ви радва  Peace

# 268
  • Страната на чудесата
Джони, имаме цялата поредица, ще ги препрочетем-благодаря за съвета ти.
За молуските-ще дам линк към атлас на кожните болести, там са снимани и се виждат добре.
.............
Молуските са дадени на две поредни снимки.

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 15:34 от Lucky Plam

# 269
  • Пловдив
Лъки  Hug благодаря , но наистина са страшни снимките  Sad
Не нашето са ситни пъпчици които даже не са релефни..., когато се изпоти и те се зачервяват повече.
Май е по-добре да махнеш линка, да не уплашим някоя майка.

Общи условия

Активация на акаунт