РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 54 243
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
Джу, единственото, за което трябва да внимаваш ти с къмпингите е да не тръгнеш после да си сменяш местожителството  Joy  че ако не ме лъже паметта след едно таквоз летуване "премина" цяла Канада и се установи на другия й край  hahaha

# 526
Лулумба, благодаря за поздравите за именния ден на Пепи Hug
Ние бяхме на море, изкарахме си страхотно. Само един ден валя и тогава се търкаляхме по леглата Crazy

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 09:37 от Дуци

# 527
  • В светлината на слънцето
Дуци, страхотни снимки! Личи си, че сте си изкарали чудесно. Peace

# 528
  • Плевен
Дуци, много хубави снимки - прекарали сте си чудесно. Къде бяхте на море?

# 529
Бяхме в Лозенец, страхотно място.

# 530
До нашата морска ваканция има още време. Ще сме отново в Албена в началото на август. Децата естествено, вече нямат търпение. Сега на селската къща с майка ми, леля ми и чичо ми. И днес драмата е била кой да заеме повече място в басейна. А басейнът - надуваем, изобщо не е малък. Майка ми решила проблема генерално - извадила надуваумата лодка за малкия. И така единият се цамбуркал в единия край на двора, другият в другия. Това е положението: разделяй и владей. Mr. Green

# 531
Ехоооо, има ли някой? Май всички са на почивка newsm41  grinning039 smile3509
При нас тези дни е международното рали - не знам точно какъв кръг е - и е едно бръмчане и бучане по цял ден. Митето ходи с баща си да гледа по баирите, но не беше очарован. Дано се оправи това време , че морската ни почивка наближава.  sport027

# 532
Амии, от понеделник пак дават някакъв дъжд и гръмотевици Crazy
Нашата почивка на морето е от 1-ви август и то пък тогава сигурно някакви зверски жеги ще захванат  Joy Няма угодия...

# 533
Ехо,здравейтее! Hug

Май всички са по почивки.Никой не е писал в темичката! Sunglasses
Ние се завърнахме от къмпинга миналата седмица,но все миткаме и не остава време да пиша. Party

Хванахме малко лошо време,но там имаше доста забавления и дори не се усети лошото време. Почти всеки ден валя по малко и беше около 16-17 градуса,но странно се усещаха като 23-25. Thinking

В къмпинга имаше топъл басейн с Т на водата 29 градуса и децата не излизаха от там. На 2 мин с кола имаше 3 минерални басейна с 29,31 и 39 градуса на водата.Имаше и голф игрище. Бяхме 5 семейства-3 на палатки и 2 с каравани. Добре,че не ни пропусна палатката. Crazy

На Ема най- й хареса в горещата вода и в по-хладката ревеше и се сърдеше. Grinning Разбира се ние я топвахме и пак излизахме,че иначе може да ти прилошее от жега. Единия ден беше доста хладно -около 12 градуса и бяхме на разходка в планината.Много живописно място-бяхме на натурален минерален извор, който се стича от планината и водата е 43 градуса. Долу, където водата се влива в ледената река, бяха направени от огромни скални парчета, 2-3 като басейнчета, където да се събира водата.И там се топнахме,че и Емата с нас.Но водата беше вряла и тя не й хареса, но беше супер красиво мястото.

Вечерите си правихме огън и много се забавлявахме.Най-важното-децата се върнаха здрави на цялото лошо време. Heart Eyes

След като се прибрахме се отприщи едно хубаво 
време и не сме се спряли с децата..В квартала имаме малко езерце с пясък и кафене.и бяхме всеки ден с децата там.Вечер мъжа ми идваше да ни вземе, че не можех да се оправя с децата,хавлии,пясък и всичките надуваеми играчки. Mr. Green

Вчера бяхме за риба и от днес следва малко домакинстване и почивка. Crazy

Дуци,много хубави сте всички!

# 534
Мерси, Холи. Вие къде сте били? Снимки нещо няма ли?
Аз днес имам рожден ден и ви черпя с тортата ми подарък от една приятелка: http://farm5.static.flickr.com/4140/4787336845_d667e68e23.jpg

# 535
  • Плевен
Дуци, честит рожден ден и тук!
Много хубава торта, страхотна е! Сигурно е била и вкусна. Heart Eyes

# 536
Привет! Утре ще пиша повече, че сега нямам много възможност. Само да се похваля, че Феята на зъбите пак ни посети и сега на горния ред си имаме сериозна дупка. Казвам аз, че е време да се научи да плюе през нея, ама още не може да схване кефа... Joy
ДУЦИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН (с огрооомно закъснение, но от сърце) И ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО КЪСМЕТ ВЪВ ВСИЧКИ НАЧИНАНИЯ ПЛЮС ЗАВИДНА ДОЗА ЛЮБОВ!

# 537
  • Страната на чудесата
[...... Казвам аз, че е време да се научи да плюе през нея, ама още не може да схване кефа... Joy
Д....../size]
[/quote]
Лу, Цвети ползва празните места от падналите зъбчета за да намести там сламките, през които си пийва сок Mr. GreenПробвайте, забавно е Laughing

# 538
Дуци, тортата ти е много красива   bouquet

Чета ви сега, че отдавна не съм влизала  Hug

# 539
  • Sofia
Привет!  Heart Eyes
На Алекс снощи му падна първото зъбче! Държеше да си го запази. Прибрах го в една кутийка за бижута  Grinning
Нашето море свърши вече. Изкарахме страхотно, но беше толкова закратко... Днес изпратих съпруга ми за Франция, ще работи там, минимум месец, максимум 3-4 месеца...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт