РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 54 238
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте и от мен   bouquet Сърдечни пожелания за всичко най-хубаво на всички празнували до момента  Kissing Heart

И Коко вече 2 пъти беше посетен от Феята на зъбките  Peace слава богу свалихме мизата за зъбче от 50 на 10лв, че както я беше подкарал  Mr. Green
1вото го извади зъболекарката преди морето точно, че изобщо не се клатеше, а долния беше наяве  #Crazy а 2рото го извади баща му с пинсети като се върнахме вечерта  hahaha

Така и нашето море вече е история за съжаление  Sick починахме си чудесно Hug отдавна не бях отдъхвала така пълноценно  newsm78 определно се убедих, че ми трябва повече от 1 седмица за основната почивка  Wink 10 дни на чистото гръцко моренце ми дойдоха идеално  Joy ...е сега ми е малко нанногорно в работата...ама тъкмо ще имам повод да се чупя другия месец за 2-3 дни  Wink

# 541
  • Страната на чудесата
Здравейте и от мен!Чета ви но не ми е до писане...Цвети е на село при баба си, ние правим ремонт и обособяваме стая за госпожицата.Вкарах се в такова приключение,че чак не ми се пише.
Бъдете здрави, аз отивам да чета форума на "Направи си сам" hahaha

# 542
  • Плевен
Дуци, честит ви рожденик! Здраве, щастие и много хубави подаръци за Пепи.  newsm59

# 543
Валка, благодаря Hug Бяхме заформили барбекю на открито,но при тази кал празникът ще бъде у дома.
Довечера ще ви черпя с лъвска торта Mr. Green

# 544
Честит рожден ден на Пепи. Жив и здрав да е, много сбъднати мечти му желая! Дуци, весел празник!

# 545
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕПИ. СБЪДНАТИ МЕЧТИ, ВЕСЕЛИ ИГРИ!!!!

# 546
Честито на Пепи!!!   bigdance2 newsm59 smile3510

Желая му да е много здрав и усмихнат, да гребе с пълни шепи от най-хубавите детски мигове, да носи много радост на мама, тати и сестричката!   bouquet

# 547
  • Sofia
Честито ни рождениче днеска  bowuu

# 548
  • Пловдив
Честито на рожденика и от мен!!!  newsm59

Ние пък тази година на море няма да идем - по разбираеми причини- още сме много мънички    ylinfant Нищо- догодина ще е по- сладко  Joy

# 549
Да е жив и здрав рожденика и от мен  newsm59 да е голям късметлия  Peace и поне малко послушен  Joy

# 550
  • В светлината на слънцето
Прекалено закъсняло, но бях извън страната...
ДУЦИ, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕНИК! ГОЛЯМОТО ТИ ВЕЧЕ МОМЧЕ РАСТЕ, НЕ СЕ ШЕГУВА... ПОЖЕЛАВАМ МУ ОТ СЪРЦЕ ДА РАСТЕ И НА МЕЧТИ, И ДА ГИ СБЪДВА С ЛЕКОТА!  

# 551
  • Sofia
Пази се, народеееее  Laughing Иде Августинският отбор  Sunglasses Започва моят любим месец, месецът, в който родих своето момче  bowuu и в който много мои дружки родиха своите дечковци! http://vbox7.com/play:87835f63&al=1&vid=43649 - по този случай - поздравче от мен

# 552
  • В светлината на слънцето
Вихрогонче, иде, иде. И моят малкият е августинче.  Mr. Green РД-то му е утре.
Я, да ви се похваля - Теди вече кара колело без помощни колелца. Онзи ден от раз се научила. Просто заявила на татито: "Стига вече бебешки работи!"  Naughty, махнали ги и тръгнала. То сигурно другите отдавна карат без, ама на нас ни е сефте. Иначе малкият разбойник е много отдавна само с едно и сега напира да махаме и него, че като видя кака си и се запали. Grinning

# 553
  • Плевен
Привет от Рибарица! Друго си е в планината, прохлада и чист въздух.

# 554

Благодаря ви за хубавите пожелания Hug Аз щях да намина да ви почерпя, но забравих. По-добре късно, отколкото никога Blush

Общи условия

Активация на акаунт