РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 54 236
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
Привет на всички с наборчета 2004   Grinning

Дано да имате приятна и слънчева ваканция и всички дечица да са ни живи и здрави!
Благодаря на една услужлива майка, която имаше добрината да потърси за мен темата за набор 2004   bouquet
Виждам, че месечните подотчетни ги няма вече ... всички сме тук ... целогодишно  Grinning
Приятно е, че ще има повече информормация. Пожелавам ви да пишем по-многобройни и само с радостни новини  Peace

Весели и слънчеви почивни дни  Hug

# 556
Здравейте на всички!
Първо да поздравя всички, които са имали повод и да им пожелая само щастие и пак щастие  bouquet
Почти месец не сме били вкъщи, първо на балкан после на море и си изкарахме чудесно. Сега замислям още една планина, но ще видим.
На Митето му падна вече 5-ти зъб и без тези отгоре ми беше трудно да му свикна на физиономията ShockedТъкмо до 15 септември ще са му поникнали наполовина поне.
Ето малко снимки от нас   http://www.album.bg/lu4a/images/24314805/ към края

Весело лято на всички!

# 557
lu4a , прекрасни снимки от Царево и от планинските пеизажи ... сигурна съм, че децата са се забавлявали  Grinning   И нашите се чувстват отлично в "селска" обстановка, не мога да ги прибера вече втора седмица, а трябва  Mr. Green На дъщеричката й изтича паспорта, няма с какво да пътува Септември  ooooh! Скоро ни предстои и семейната ваканция, ще отсъстваме. Следващата седмица ще трябва да "уловя" госпожицата и да я заведа за снимка в паспортното  Wink
Много ме впечатли Митко с паднало 5-то зъбче  Thinking Досега се разделихме само с едно, отдавна имаме ново здраво и бяло  Peace Но няма клатещи се ... поне за сега.

Момичета, споделете дали и при вас зъбките са си по местата или вече и вашите дечица сменят 5-то, 6-то зъбче  Sunglasses

Отивам да чета темичката отначало, имам много за наваксване  Hug

# 558
  • Страната на чудесата
Цвети от началото на Юли е на село при баба си, смени 6 зъба и са вече поникнали,клатят се още 2. Кариеси няма(пу-пу), мие ги обаче редовно след приказката за  Чук и Пук.
Станала е страшно самостоятелна вече, едно голямо момиче. Много е и пораснала, на есен мерки и теглилки, обаче видимо е променена. И на нас ни предстои семейната ваканция на море в края на август, за нейния рожден ден(по традиция е морски).С нетърпение го чакам вече, много ми се почива...
lu4a,благодаря за снимките-и ние сме на Царево, след 3 седмици Grinning

# 559
Lucky Plam, вече се стресирам ... 6 зъбчета сте сменили  Sunglasses Да са ви бели и здрави! До ден днешен продължаваме да сме с 1 (един) сменен зъб  Thinking Дали няма да се разклатят 5- наведнъж и да се храним с каша 3-4 седмици, докато пораснат новите  Mr. Green  Ако пък това се случи през ноември за РД мноооого "интересни и забавни" снимки ще публикувам и аз тук  Sunglasses ... остава до тогава да се науча и как става качването на снимки  Crazy

Ще съм благодарна, някой да сподели с какво се е "оборудвал" за предучилищна в училище  Hug

# 560
  • Страната на чудесата
ivasl, колкото по-късно ги сменят,толкова по-здрави щели да бъдат-казват хората Simple SmileСамо проверявай да не избият постоянните зад млечните(на 2 реда), ако се заклатят млечните и не паднат има и такива случаи.
Ние за предучилищната се оборудвахме с бюро и отделихме Цвети в самостоятелна стая(досега спеше при нас), сега тепърва ще се оглеждаме какво е необходимо. Решихме да е и тази година в детска градина, така че прехода ще е по-плавен.
Надявам се само като се завърне от село да иска да си спи в стаята сама Praynig, иначе не знам Tired

# 561
Lucky Plam, за самостоятелна стая, опит не мога да споделя ... минали сме го този етап ... децата не са спали в нашата спалня нито минутка ... Бях боязлива, но тъпа и упорита от самото начало и резултатът е безупречен, "тих" и приятен още от първите дни, за всички "участници" ... Може би бях много наплашена от близки приятели, чието дете (8 г) спеше "за удобство" при тях и така си остана ... вече е на 14 и все така "за удобство", от миналото лято, таткото официално спи в "детската" стая, защото на спалнята не се побират вече  Crazy Но това, разбира се е супер изключение, друго такова семейство не познавам  Peace Дано Цвети се зарадва на новата си самостоятелна стая и се чувства щастлива да има "свое" място в къщата Heart Eyes

Много успокоително обяснение ... "калкото по-късно, толкова по-здрави"  Mr. Green Дали е така, не знам. Клатещи се зъбчета нямаме - нито едно  Blush Втори ред, също ... ходим с децата на профилактични прегледи два пъти годишно, последно беше преди месец ... всичко си беше наред ... може би ще огледам все пак за някое "второ" зъбче, когато я взема от селото с кокошките и кравите  Laughing

Много ме развесели ... с "оборудването" ... бюро  Peace  Подозирах, че без бюро няма да минем  Wink и подвижен контейнер с чехмеджета отдолу ... С това и ние сме се "оборудвали". Въпросът ми е за училищните принадлежности, облекло ... ако имате "хитринки" за споделяне ... примерно още се чудя дали ще ни трябва детски сгъваем чадър или няма  Thinking Разбира се, няма да ходи и да се връща сама от у-ще, ако вали,  имаме големи чадъри, но дали от сега да свиква да е "отговорна" за себе си и да носи понякога сгъваем чадър в раницата ... да не разчита, че завинаги ще има някой, който да "предвижда" вместо нея и да я обслужва до сватбения й ден  Sunglasses По този повод ... просто не ми се мисли колко пъти ще трябва да "докупувам" разни у-ще принадлежности ... толкова е разсеяна, милата ... дай й само да се върти пред огледалото ... Това ще е от първите неща, над които трябва да работим ... Ще се справяме някакси ... без това не може ... дечица са и това са им първите самостоятелни стъпки ... без лелки, госпожи и други хора, които да са отговорни за тях, на разположение и да ги обгрижват  ooooh! Да си пожелаем на всички ни здраве и късмет, все някак си ще се справяме  Peace
Друго, за което се сещам е чашка за водните боички ... купила съм две ... от тези с капачета. Споделете от какви моливи, боички, блокчета и други подобни материали сте доволни  Peace Да не дойде Септември месец и тепърва да откривам топлата вода  Wink

Много хубаво си го казала "преходът да е плавен" ... Дано! Ще ви чета с удоволствие за идеи как да е по-плавен този нелесен преход  Hug

# 562
  • Страната на чудесата
Понеже Цвети я вземаше детегледачка до тази година, тези проблеми с отговорността сама за себе си и се наложи да ги посрещне сама и да се справя някак си(понеже бабата е на 70г Wink) Та в този ред на мисли, по-лекичък и със същия успех вършещ работа е дъждобрана. Ние имаме един дежурен чадър в шкафчето и един дъждобран в раницата и.

# 563
Наистина ми носиш успокоение  Grinning Дано да имаме шкафчета в у-ще ... за чадърче. Иначе имаме дъждобран, не е "мушамен", мек е и в красиви цветове (тя си го е избирала  Laughing) и пролетта го носеше като връхна дрешка с удоволствие, може направо с него да тръгва за у-ще ... Добро предложение Hug

Пак съм с въпрос  Wink  гуменките за физическо ... с ленека ли са по-удобни или просто ластични отдред, в които се "пъха" крачето?
Нямам опит с "удобството" до сега, госпожицата маратонки не носи  ooooh! Гуменко-подобни обувки ... носи с удоволствие, но пък не е спортувала с тях  Thinking

# 564
Здравейте и от нас Hug
не сме писали отдавна,но сега лятото повечето време се нанякъде
изкарахме си морската почивка в Царево.
Луча ,вие кога бяхте на Царево,да не се окаже ,че сме били по едно и също време там?
Ние засега нямаме още клатещи зъбчета
Весело лято на всички Hug

# 565
Пепи няма нито един клатещ се зъб, а иначе рано му се показа първото зъбче, на 5 месеца май беше(леле, как се забравя, записала съм в дневника му, трябва да проверя). Има вече два постоянни кътника обаче.

# 566
Калоян е сменил досега само 2 зъба, и то един след друг миналия месец, засега друг не му се клати и има 1 нов постоянен кътник  Peace

# 567
Здравейте! Днес си имаме рожденници -Явор и Антониела - да са много щастливи и да радват родителите си. newsm67  ura
МИРО И ПОЛИ , ние бяхме отседнали в Приморско и само една вечер се разходихме до Царево на 30.07.2010.

# 568
Честит 6ти рожден ден на Елена на Колибри!
Да е жива и здрава и мноооого щастлива![/color][/b]

Честит празник и на вчерашните ни рожденици! hbdtu hbdtu hbdtu

# 569
  • Sofia
Днес цял ден си мислех за Колибри и нейната Ели   bouquet
Честит Рожден Ден (вече малко на патерица, но нищо), сладка 6-годишна красавице!  Flutter
От сърце ти желая здраве и щастие, а на мама и тати казвам "Наздраве!"  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт