РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 54 235
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
Честит рожден ден на Алекс на Деси КВ(Вихрогонче)!
Да е жив и здрав, гордост за мама и тати и скоро да стане батко Mr. Green

# 571
  • Sofia
Дуцка, ама как помниш партизанското ми име тук  Laughing
Благодаря ти, миличка!!! Много ми стана хубаво, като ти прочетох поста!  Hug  Heart Eyes
Всички бъдете живи и здрави, и честит празник на всички!

# 572
  • Плевен
Вихрогонче, честит ви рожденик!
Да ви е здрав и умен.

Жегата ми е изпила мозъка. Преди два часа в Плевен беше 32 градуса. Сега е 28 градуса.   Nature Sunny

# 573
  • Пловдив
Вихрогонче, честито и от мен!
Да е здрав и весел адашчето Hug
За мама   bouquet  bouquet  bouquet

# 574
Здравейте.
И аз съм в редиците на не писали отдавна. Blush

Честити Рожденни Дни на всичките ни порастнали наборчета!
 Да са здрави и много щастливи !

newsm59

Гледам коментирате зъбките. Моята Яна е вече - 2 долни, извадени с много увещания, страх и рев. Crazy Сега се клати 1 горе и има 3 поникнали кътника.

За предучилищната и тя ще е в градината. Още не съм купувала нищо, учителките ще си кажат, като започне годината.

# 575
Честит рожден ден на Яна! Щастливо детство и много късмет в живота!  ura newsm59 Весел празник на цялото семейство!  party023

# 576
  • В светлината на слънцето
Не бях известно време в София, а на място, където масовите комуникации са нещо нечувано и невиждано. Затова със закъснение
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, И МНОГО, МНОГО ОБИЧАНИ!

Тия дни ще се разпиша повече и ще пусна някоя и друга снимка. Heart Eyes

Няма да е тия дни, днес ще да е. Ииии, внимание: морски снимки. Много. Mr. Green
http://lulumba.snimka.bg/children/na-more-s-tedi-i-sashko.527812

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 23:41 от lulumba

# 577
Лулумба, големи сладури са малките. Теди е много красива на ретро снимките, пусни ги в оригинал да ги видим.

# 578
lulumba , направо ми се напълни душата. Много прекраси снимки и това щастие, което струи от тях, дано никога не ги напуска децата  Heart Eyes

# 579
  • Плевен
Лулу, хубава почивка сте изкарали. Децата са много щастливи. Grinning

# 580
  • В светлината на слънцето
Довечера ще кача оригиналните ретро снимки. В интерес на истината миналото лято направиха по-добри. Тази година нещо бързаха и претупваха нещата - не подбираха много, много аксесоарите, правиха странни комбинации. Но емоцията за Теди беше голяма, което е най-важно. Grinning

# 581
Тамън се чудех за набор 2004 дали са в градинския или ученичешкият подфорум, но не бях обърнала внимание, че е тук темичката. Моя син е също 2004, макър и декември, в набора си е.

# 582
И днес имаме рожденник  - Валери на  6estja . Желаем весело детство и късмет в живота!  ura  Gift
Аз от една седмица съм на работа след 2 годишен отпус по майчинство и ми е ужасно трудно да се организирам вкъщи. Особено вечер - готвене, чинии, пране, подготовка за другия ден.... Sad Ще влезна в ритъм, но дотогава Shocked

# 583
6estja Честит Празник   bouquet                Честит Рожден Ден на Валери  newsm67 Здраве и късмет!

lulumba, много са мили и фотогенични дечицата ви! Да са живи и здрави  Heart Eyes Прекрасни снимки от морето! Всеки ден минавам покрай хотела и не бях го видяла с твойте очи! Красиви цветни градини, простор и забавление за децата!
Мината година Силви  искаше да си снима с рокля на "Принцеса", но когато се стигна до обличане ... голям срам я хвана и се скри зад татко си  Mr. Green Тази година отново е запленена и ентусиазирана, ще я "поканим" за снимка, да видим дали вече е готова за принцеса  Joy
Междудругото, за пръв път тук, в Албена и двамата се качиха на карт-мотори ... изумиха ме колко сръчно и уверено подкараха и управляваха картовете  Shocked маневрираха и правеха красиви завои. Имаше и други деца на "пистата" бяха внимателни и "предвидливи" ... Няма да спрат да ме изумяват мъничетата Sunglasses

Луча, добре дошла в света на ходещите на работа  Hug Дано скоро се похвалиш, че си открила начин как денонощието да е с повече от 24 ч, седмицата с повече от 2 почивни дни, готвенето и гладенето да е като с вълшебна пръчица, за да имаме всичкото желано време за забавления с дечицата  Grinning

Лично аз се възхищавам на всички момичета, които са с по две, три + деца и ходят на работа, успявайки да се организират с децата, съпруга, къщата и не на последно място и за себе си  Peace Навярно не съм добър пример за това и от Септември ставам "Домакиня". Поне в началото ще вземам Силви от училище на обяд, докато разбера как би се справяла сама с подготовката и дали "Занималня" ще й е от полза  Thinking Сами с брат й няма да тръгнат скоро из София Mr. Green ще има да ги "паса" който за където и от където  Joy Поне едно "допълнително занимание" има дневно ... отделно спортни занимания или плуването или ездата (ще трябва да избере едно от двете, поне първия срок) Ако оцелея след Новогодишните почивни дни и ски-ваканцията ... ще му мисля за промени  Crazy

Продължавам да ви чета с интерес, прекрасни мнения и опит споделяте! Благодаря!

# 584
Честит Рожден Ден на Валери  party002 да е жив и здрав, да има много късмет и да слуша ....ама само колкото трябва   Joy много радост да ви носи[/color]   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт