РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 53 987
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЛЕРИ! ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И МНОООГО ПОДАРЪЦИ - КАКВО ПОВЕЧЕ МУ ТРЯБВА НА ЕДНО ДЕТЕ!

Ние сега сме в чуденка. Дали да не направим още едно море, но малко по-арабско или да оставим за догодина.  newsm78 Щеше ми се Сашо да стане на 5 години, за да се впуснем в такива пътувания, че нали има разни задължителни ваксини. Но пък наши приятели с деца на подобна възраст се канят да ходят на море в Тунис през септември и големи колебания имаме дали и ние да не се присъединим.  Thinking

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 10:25 от lulumba

# 586
Нямаше ни близо две месеца и сега сме тука.
Лулумба, ако малкия може да издържи на пътуването защо не?! Ако отидете весело изкарване.

# 587
lulumba за Тунис няма никакви ваксини доколкото знам, моята приятелка в Италия през година почиват там и си мъкне децата от пеленачета, и определено са много доволни  Peace
Не виждам причина да отидете, ако само това те притеснява  newsm78 плюс това догодина като тръгне каката на училище, съвсем ще са сложни тези дестинации, тъй като са атрактивни извън сезона на нашата ваканция  #Crazy
И аз по тази причина исках тази година да направим един Тунис или Египет, но ще ми мине котка мъж път за съжаление   Mr. Green

# 588
Добро утро!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТИ НА МАМА Lucky Plam!  
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО ПОДАРЪЦИ!  bigdance2  ura

# 589
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТИ! КРАСИВИ МИГОВЕ И БОНБОНЕНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЕДИН ПРЕКРАСЕН ПРАЗНИК!

2K, не знаех, че за там няма ваксинации. За други места, за които си бяхме наточили лигите има, та смятах, че и там ще е така. Значи едно от притесненията ми (основното всъщност) отпада.  Grinning

# 590
Йони ще ходи предучилищна в градината, но пита защо някои деца то неговата група са отписани в училище   ще ходят, а пък той остава в градина. Иска на училище да ходи и той. Но просто няма начин за момента
А вашите деца питат ли такива неща и исказват ли предпочитания?

# 591
  • Плевен
Честит Рожден Ден на Цвети!
Здрава и винаги усмихната да е.
Весел празник, Лъки плам.  newsm59

Виктор за сега е ентусиазиран, че ще ходи в предучилищната на голямото училище, защото няма да спи на обяд. Mr. Green

# 592
Калоян си остава в ДГ  Peace най-вече заради работното време  #Crazy него ако го питаш неще да ходи ни на градина, нито на училище  Sick искал цитирам да си живее при баба си, че там никой не му се карал  Rolling Eyes и си правел каквото си иска   Mr. Green ...което е абсолютен факт  Confused ...та хубав купон ме чака от другата седмица докато го вкарам в релси  rotfImao

# 593
Теди също остава предучилищна в градината и по-скоро има желание да е там, при приятелчетата, отколкото на ново място. Не че сме го обсъждали, но все за децата от градината говори, за госпожите... Темата "училище" се отваря само като факт, когато реши да пише нещо или чете. В четенето е доста напреднала - чете разни комикси на Сашо: "Коли", "Том и Джери" и т.н. И той слуша в захлас. Умилителна картинка са вечер или следобед преди спането: той ляга на леглото до нея, двамата си сгушват главите, Теди отваря книжка или списание, и започва да му чете. Grinning

# 594
Честит рожден ден на Цвети!!!
Много подаръци, много усмивки и щасливо детство!!!
.
Валя скоро е заведохме да разгледа голямото училище, където евентуално ще учи. Малко с недоверие го гледашаше от вън. Когато стане време за записване, може би ще я взема със себе си . Да разгледа и училището от вътре.

# 595
  • Страната на чудесата
Благодаря за пожеланията Heart Eyes
Цвети е на седмото небе от щастие сега, тъкмо приключи партито и още е в еуфория LaughingТази година изненадващо без да плануваме нещо специално аниматорите устроиха страхотен купон (на море сме поради желанието и да празнуваме на море нейния рожден ден ) и беше много весело,по-късно ще кача и снимки.

# 596
Честит Рожден ден на Цвети. Много щастие желая и прекрасен ден днес.
А Йони е на 20,12 роден. От най-малките от набора, но е в този набор.

# 597
Нашата зъбна фея взе да става много редовно, вчера пак намина. По-важното е друго - нямаме вече нужда от зъболекар да вади зъбите, Теди се специализира здраво - ден-два клати яко зъбчето, после сама си го изважда. Grinning

# 598
При нас пък тази фея на зъбките не идва и няма такова намерение скоро време. А иначе сме го говорили това, на много деца от групата вече им паднаха зъбчета. Не знам дали има връзка с това когя е избил първият зъб, но на Йони първият му изби на годинка, та си мисля, че за това сега по-късно ще се сменят зъбчетата.  А Йони има един сив, 2 пъти е падал и се е разклащало зъбчето, но после пак се застои и си е там още, преден е. Последното му удряне беше преди 2-3 седмици и пак се закрепи.

# 599
Може и да има връзка с излизането. На Теди й излезе първият зъб почти като по учебник - на 6 месеца. Ако е така с малкия ще почакаме - при него появата бе едва на 10 месеца. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт