РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 53 960
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Имаме си рожденник  днес Тано на мама Gwen  newsm59
За брекетите и нашата зъболекарка каза да изчакме да излезнат всички постоянни зъби  и тогава ще решава. Дано не е късно newsm78.
Пийнете по едно малко за здраве на сетра ми и тя днес е рожденничка

HOLY , стискам палци при тази натоварена програма всичко да е наред.
Оф, с тези болести в детските градини ми е писнало, дано сега като е на предучилищна Митето да се разболява по- малко.

# 631
Ей, да е жив и здрав разбойника на Катето  nbirthday
Загуби се нещо тя като червения пипер  Joy

# 632
Gwen, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав Тано!
Вярка, не подхващай темата за воденето на болни деца на градина, че ми е болна и бързо се паля. Така и не успях да се примиря с това. А сега като знам, че покрай каката и малката ще го отнася, отсега ми се спича.

# 633
  • Плевен
Честит рожден ден на Тано!  newsm59

Защо се хвърляте на брекетите? Те са по-скъпи от скобите значително. Знам, че брекетите се слагат в случаи когато скобите не помагат. Едни скоби са 200лв и всеки месец около 10лв за стяжка при зъболекар.

# 634
  • Пловдив
Честито на днешния ни рожденик Тано!!!
Весело детство и мнооого щастливи мигове   bouquet  bouquet  bouquet

Валка - моят син носеше и скоби, чак след тях брекети. За съжаление скобите не могат да решат сложните случаи...

# 635
Да е жив и здрав днешния рожденик Тано  и да е добър ученик.
Пропуснала съм, че е имало и други поводи за празнуване през изминалите дни . За всички   bigdance2 Tada
Холи, представям си само какъв джаз и хип хоп ще е  Wink Wink  Важното е, че децата имат желание да ходят да играят. Стискам палци да сте здрави всички и болестите да бягат на далече. Дано и таткото се справи с не леката задача.

, даноКалоян се оправи бързо. А аз самата не мога да проумея, как може да има такива родители да си пускат болни децата на предучилищна. Sick
Валя от вторник е на градина . При тях са пък смесени още групите. Заедно са 3 годишните и е пълна лудница. Малките плачат за майките си. Даже има някой дечица, които са заедно с братчетата и сестричките си . И Валя сутринта искаше да ходи с бебето на градина.
За зъбите , миналата седмица извадихме третия зъб.

# 636
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАНО!

Честито и на всички, които съм изпуснала да поздравя!

# 637
Катенце, честит празник на Тано!  bouquet Да ви е жив и здрав и много да слуша мама и татко! Hug Знам, че и ти си заета, но намини да драснеш 2 реда.Бъдете здравички! Heart Eyes

Момичета, тук за брекети ми искат 7,400. Rolling Eyes, но нашия доФтор е скъпар по-принцип. На моя позната за сина й платиха 4,500, но така или иначе няма да бързам а ще чакам да изникнат зъбите и тогава. Peace пък дано няма нужда до тогава. Praynig

И нашите ученици ги заболяха гърлата и се разкашляха след 1-я ден на училище, но слава Богу са добре. Дано само като се върна на бач не ми се разболяват едно след друго,че ще полудея. #Crazy

Вярко, на Холи РДен ще го отпразнуваме на 18-ти(няколко дни по-рано), т.к. следващата събота ще имам изпит и няма да имам време да готвя.  chef На 18-ти пък съм от 9 до 4 на училище и тр да съм приготвила всичко до петък. Само да остане подреждането на масата и една смукачка за като се върна. Не знам дали ще се справя. Sick А и ми е едно притеснено за малката как ще изкара без мен. Баща й до сега й е сменял памперса един път, а не я е хранил никога. ooooh! Трябва да го потренирам предишния ден малко, иначе ще  е бомба като се върна.

На самия РДен(21-ви) пък Холи е поканила няколко дечица от класа и ще идват след училище до 5 часа,че после ще търчим на танци. Crazy Абе лудницата ще е пълна. Joy

Мила дано Коко се оправя бързо, че е много притеснително за мама като боледува детенце. Hug

Сега изчезвам по задачи милички и няма да ме видите скоро. Crazy Цунки и мно Crazyо здраве на всички! Heart Eyes

# 638
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН И ПРЕДУЧИЛИЩЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!!!

# 639
Да са ни живи и здрави дечицата  thumbsup как си порастнаха само   smile3501

# 640
Хайде на добър час на предучилищниците ни и първокласниците!

# 641
  • Плевен
Takaaa, влязохме в класната стая на предучилищната. Децата усмихнати, щастливи. В началото се бяха притеснили, но уплахата бързо премина. Имаха на чиновете по балон и шоколад. Виктор беше доволен. Heart Eyes
Честито на всички ученици, успешна година за всички - деца и родители. Peace

# 642
  • В светлината на слънцето
Хей, първокласниците, пуснете малко снимки. Heart Eyes

# 643
  • София
   Влизам и аз да пожелая успех на всички 6 годишни дечица, в градини, предучилищни, първокласници! newsm51 Да им върви като по вода на малките сладури!

# 644
  • Пловдив
Хе-хеее имаме си ученици  Joy
Да са живи и здрави и мноооооооооооого шестици   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт