А това е един беззъб Виктор

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs215.ash2/47831_156 … 519_7051331_n.jpg

Знаеш колко много ми липсвате и когато и да решите(дано да е по-скоро та все още да ни се пие
Обичаме ви.

/
и за теб позакъснели пожелания за много здраве и издържливост 
И на моя Алекс му падна вчера първото зъбче 
благодаря ти!!!

благодаря ти!!!
Аз също съм очарована от южната ни съседка

защото са му по-широчки
и 2-3 се понакачулиха
дофторите ми казаха, че му е много малка челюстта и затова, с възрастта щяло да се оправи най-вероятно
и то така стана, леко по-леко докато растеше се наместваха, а сега вече не можеш да разбереш кои са били ...но пък нали вече си е мъж с голяма уста/глава
е още леко празна ...ама
Весело празнуване.

но не е гаранция, че винаги се получава
така, че сме записали час за посещение при зъболекарката да видим как са нещата с малкото 
брат ми се смееше, че съм като акула с 2 реда зъби
след което естествено останалите се подредиха, но с 1 идея вдясно
така, че по-добре да се действа не само навреме и правилно
но с този неин страх от зъболекари, докато си падне само много време ще мине.

Много ми харесва чувството ти за хумор и си мисля, че ако се запознаем на живо ще си допаднем още повече! 
На Ерик му излизат както си поискат.
Със специални скоби успяха да се наместят, но след последното посещение при ортодонтиста/не знам дали така се казва на Бг-ки/, се установи,че имало да му излизат още зъби, а няма къде...
и ни сюрпризираха с огромна 4 цифрена сума, при която ми се изправи косъма.
Това е за брекети, които ще разтеглят разстоянието между зъбите, за да освободят място за новите. Смятам да потърся и друго/по-евтино/ мнение и да разбера дали не е по-добре да се изчака да поникнат новите зъби и тогава да се слагат.
Сега съм в търсене за обувки за джаз, трико и спец. клин.Абе само това ми липсваше, но отдавна ме врънкаха децата.
Сега иди се разправяй да ги водиш и връщаш, ако си нямаш др работа. 

Очакват ме трудни дни момичета, но ми стискайте палци да сме живи и здрави. 
До скоро! 
ама ще се справиш ...нема къде да ходиш
ама дано поне нещо ми остане в тиквата
Но какво да се прави като сме се хванали да си доучваме с децата
Криси преди го водих доста по зъбари и всеки вика БРЕКЕТИ ...но аз реших да послушам мойта зъболекарка и да изчакам да му израсне челюстта и тогава да решим какво да правим...и слава богу се получи 
след цели 2 дни ходене, сега се гледат с баща му ...а от градината ми викат...ами какво да се прави някои деца си дойдоха леко болни ....само не схващам може ли след толкова време лятна почивка да си дадеш нездраво детето в детската та да натръшка и останалите
аз ли не разбирам или ....

Препоръчани теми