РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 54 253
  • 758
  •   1
Отговори
# 495
Джу, на курс по английски се хванах, че зетя ти знае повече от мене и ме засрамва  Mr. Green ти пък къде ме излови  newsm78

...ми в по-горния пост го писа бе мила. Crazy каза,че следобяд си заета защото си на курс. Hug Ами хайде пък може зетя да те доведе тук та да се видим най-накрая. Heart Eyes

Франческа, децата са големи сладури,а ти си много хубава и елегантна. Grinning

# 496
...ми в по-горния пост го писа бе мила. Crazy каза,че следобяд си заета защото си на курс. Hug Ами хайде пък може зетя да те доведе тук та да се видим най-накрая. Heart Eyes
....
....леле срам  Sick явно съвсем съм изтрещяла от работа вече  Mr. Green не помня какво съм яла и писала като бабите  hahaha  е наистина ми е време за почивка ...убедих се окончателно  Rolling Eyes
колко му е Джу ей къде е Канада ...само през 1 океан  Wink зетя ти незнам  Thinking ама баткото ни напоследък само ми се заканва как ще ни избяга чак отвъд океана ...та току виж станала работата  newsm78

# 497
Добро утро!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА   Валентина на Имамама Много радост и късмет да съпътстват малката госпожица и цялото и семейство! newsm59  ura
В крайна сметка вчера записах Митко в предучилищна в училище. Той беше невероятно щастлив! Не можа да заобича детската градина и това си е.
На 26.06. ще кумуваме и решихме вчера в най-ужасната жега да отидем до Пловдив да пазаруваме за него и сестра му- нали ще са шафери. Лелеее, въздух не ми остана, но поне отхвърлихме част от ангажиментите. Отскочихме и до Джъмбо та ги спретнахме с бански и джапанки за морето. После цяла вечер не искат да ги свалят newsm68 голяма еуфория, особено малката фръцла smile3534

# 498
Привет момичета!
Франчи, прекрасни сте! И трите! Heart Eyes Честита ви първа годинка, както и кръщене! На мен съвсем скоро ми предстоят и двете събития и много се вълнувам. Simple Smile
vany6a, жива и здрава дъщеричка, много да ви радва!
Честит празник и на Валентина!
Момичета, ние тези дни имахме ужасни преживявания с един кътник на Вики. Започна с лека болка, ходихме на зъболекар и се оказа кариес. Започнахме да го лекува както си му е редът, затвори дупчицата. Да не казвам само колко приказки, увещания и пр. имаше докато отидем на преглед. След часове приказки влизаме ние да си запишем час, и на стола мъж, целия разкривен, от устата му висят маркучета и разни други нещица и тя като го видя, като се разпищя, и хайде назад. И пак уговорки, ама я заболя и нямаше накъде да се дърпа. И си мислим всичко приключи. Да ама не, вчера цяла нощ е ревала и пищяла, с баща й сме се редували да я носим на ръце, само така се успокояваше, едва сме дочакал да светне слънцето и пак на зъболекар. Отвориха зъбчето, махнаха плобата. И сега си седи отворен. Няма да казвам какво чистене пада след всяко ядене. Сигурно по 10-15 пъти на ден ги мие. Само се моля, феята по-бързичко да си ги взима и да ни праща новите, че не ми се мисли. Така че вече не само Вики чака феята и аз май съм  в очакване. Mr. Green

# 499
леле, Танче,  миличката кукла, правете ги зъбките, че скоро няма да стигне феята до кътниците ...бая ще има да почакате  Sick
А и после с новите не е по-различно....все трябва да се внимава много и редовно да си водим децата на зъболекар, а и колкото по-често ходят само за преглед или нещо дребно, по-лесно свикват и не се плашат  Rolling Eyes
Коко се изпищя и си изрева сълзичките рано-рано за съжаление и сега ходи на зъбар направо все едно отива на сладкарница  Peace докторката много му се радва какъв е смел и нахакан  Wink

# 500
леле, Танче,  миличката кукла, правете ги зъбките, че скоро няма да стигне феята до кътниците ...бая ще има да почакате  Sick
Вярка, аз направо се втрещих, че има кариес. Не съм очаквала.Казаха ни, че млечните зъбки много трудно се поддавали на работа и сега ще си сти така отворен, макар че не виждам как ще стане тази работа. Докато го смени има поне още 5 год. , а ние колкото и да го чистим все остава храна вътре. Ще видим..... дано скоро нямаме зъбни патила. Hug

# 501
абе какви са тия работи, я сменете зъболекаря  Sick на мен така едно време една видна зъбарка ми казваше, да не му мисля разваления зъб на големия син щото бил млечен  не му трябвал, пък то се оказа, че е постоянен 6ти, та после зор видяхме докато го оправят  #Crazy
Коко е с изградени 4 предни горни млечни зъба от 2 годишен, как така да не се поддават на работа ...пълни глупост ...не мъчете детето, а го заведете при читав доктор  Peace

# 502
Не млечните зъбки се поддават трудно на работа, а самите деца. За това докторът трябва да ги предразположи, но е по-лесно да каже, че зъбите не се лекуват. И как стои отворен, за мен това е недопустимо Shocked Отидете на друго място.
Пепи има много кариеси, също и умъртвен млечен зъб.

# 503
  • Sofia
Алекс няма проблеми със зъбите, досега не са му правени никакви манипулации, само профилактични прегледи веднъж годишно горе-долу при една моя много добра приятелка - стоматоложка  Grinning

# 504
  • В светлината на слънцето
Здравейте на всички  Grinning
Вчера се прибрахме от скитня. Бяхме за десетина дни на селската ни къща. Голяяям кеф, но и голяма жега - температурата не падна под 35 градуса.  sweating Естествено басейнът бе изваден веднага на двора и не се излезе от него. Теди пак е с голяма рана и пак на брадата, ама надали ви казвам нещо ново.  Crazy И с брат си откриха сезона на боя с пълна сила - налагат се взаимно като за световно, а на мен само камшик ми трябва в ръка, за да заприличам съвсем на звероукротител от цирка. Пълна лудница. #Silly В цялата тази суматоха с мъж ми успяхме да чукнем 16 години съвместен живот.  Mr. Green
Гледам, че съм пропуснала доста хубави събития. Та по ред на номерата.
Маги, честит рожден ден на патерица! Както се казва в народния фолклор - да илядиш!   bouquet
vany6a, честита бебка, честита радост!  Hug Да ти е жива и здрава новата девойка в семейството!
Честит рожден ден и на Валентина на Имамама! Да расте красива и умна съвременна принцеса!  Hug
Франи, честито ти християнче!  Heart Eyes Искам и аз снимкииии, хлип, хлип...

# 505
lulumba,весело сте си изкарали Grinning
Честита ви годишнина!  Да се разбирате и уважавете още дълги години! luvbed
Нашата дъщеричка вчера стана на 2 годинки ето малко фото. Тортата е мое производство, но за късмет спря тока 2 часа преди това и всичко се разтече - украсата де. Иначе беше много вкусна  chef
http://storage1.album.bg/0b0/p1060550_4f898_23822137.jpg
http://storage1.album.bg/c61/p1060568_d6d42_23822141.jpg
http://storage1.album.bg/c58/p1060569_1f791_23822145.jpg

# 506
  • Страната на чудесата
lulumba, още 10 пъти по толкова съвместен живот ви пожелавам, да се обичате и да си помагате!
lu4a, щастлива си ти с такова слънчице! Да ти е жива,здрава и много поводи за усмивки да ти дава! А тортата изглежда много вкусна наистина!

# 507
  • В светлината на слънцето
lu4a, да ти е жива и здрава малката принцеса! Голяма е красавица, пу-пу. Hug

Сега да ви издам какво ново умение усвои Теди. От няколко дни се е специализирала майсторски в подсвиркването с уста.  Whistling Ходи из апартамента и тренира. И е много горда с постигнатото. Абе казвам аз, че нещо в корема ми се е объркало и от момче е станало момиче. Mr. Green

# 508
  • Sofia
Лъки Плам, поздравления за чистите дробове!!!   bouquet  Heart Eyes  Hug

# 509
  • Пловдив
lulumba  Joy
И моята как е придобила това умение със свиркането незнайно как и от къде  newsm78
Сега обаче напоследък забелязвам се опитва и да щрака с пръсти. Дали пък няма да се извъди някаква "видна купонджийка"  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт