Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 20

• 40 695
  • 726
  •   1
Отговори
# 615

Това не е ли апартамента на Бену и Керем от 1001 нощи?   Thinking

Оуз ако разкара тоновете косми би ми харесал, но сега ми е неприятно да го гледам такъв космясал..Харесват ми очите му.

# 616
  • Бургас
soya-fen  Hug Hug Hug аватара ти е УНИКАЛЕН !!!
Не го сменяй,моля те! Никога!
Тази гледка не се вижда често!  Peace

# 617
soya-fen  Hug Hug Hug аватара ти е УНИКАЛЕН !!!
Не го сменяй,моля те! Никога!
Тази гледка не се вижда често!  Peace
Хе-хе-хе!  Grinning Sunglasses И аз много му се радвам! Crazy  Днес определено е моят ден!  smile3521 Аватарът, който ми направи Али Ръза беше обсипан с овации.  Peace Обаче съм много доволна, че се научих да правя колажи с Photofiltre. Е, не е като професионалните Photoshop и пр., но пак се получи нещо! bowuu

# 618
Според вас Шефкет ще иде ли да си плати, с парите на Яман , дълга на лихваря или пак ще се опитва да прави някакви операции на борсата?  newsm78
По начина по който реагира, мен ме съмнява да ги използва за това, за което са му ги дали. Ама, ако не си плати дълга с тези пари, значи или е много глупав или е много алчен, или и двете.  Thinking

# 619
Според вас Шефкет ще иде ли да си плати, с парите на Яман , дълга на лихваря или пак ще се опитва да прави някакви операции на борсата?  newsm78
По начина по който реагира, мен ме съмнява да ги използва за това, за което са му ги дали. Ама, ако не си плати дълга с тези пари, значи или е много глупав или е много алчен, или и двете.  Thinking
И аз по-рано написах същото. И мен много ме съмнява, че ще използва парите по предназначение. Ако направи някоя глупост много ще ми падне в очите, независимо от причините.
soya-fen, чак сега ти видях аватара.  Laughing Laughing Laughing

# 620
Според вас Шефкет ще иде ли да си плати, с парите на Яман , дълга на лихваря или пак ще се опитва да прави някакви операции на борсата?  newsm78
По начина по който реагира, мен ме съмнява да ги използва за това, за което са му ги дали. Ама, ако не си плати дълга с тези пари, значи или е много глупав или е много алчен, или и двете.  Thinking
Според мен и двете Tired

# 621
А за фена, на английски правилното изписване е fan. Просто да го имаш предвид. Fen означава тресавище.  Laughing
Ха-ха! Тресавище от соя!  Laughing Аз съм го изписала както се изговаря. Нека си стои така. На мен ми се иска въбще да си сменя ника, но после няма да се знае кой кой е.  ooooh!
Смени си ника  Praynig Ако пишеш само в тая тема ние си те знаем.Ако пишеш и в други напиши отдолу бившата соя-фен. Wink Ако трябва да съм честна ника ти/сегашния/ ми навява кофти асоциации соя-леща-фалафел-гадно ядене  Tired
Но аватара ти е уникален! Peace Hug

# 622
Естел не се сменя така лесно ника, то ти е като личното име, все едно цял живот да са ти викали Мими и изведнъж да почнеш да се казваш Ваня. И аз не бих сменила моя, така, че разбирам soya-fen, ако не иска да го смени, защото е свикнала със сегашния си, след като го е ползвала дълго време. Flutter

# 623
 Rolling Eyes май сте прави  Thinking
Моя ник също ми е скъп,но аватара който е името го смених заради Ферхунде-то.
Избрах си го като бях на 19,луда фенка на Властелинът на пръстените.
Харесвам си ника защото има значение-надежда;надежда за по-добро...

Ето историята на моя ник и аватара:

Цитат
Естел означава надежда:

онен и естел едаин у-чебин естел аним
надежда дадох на другите не запазих надежда за себе си

Това са думи на майка му Гилраен малко преди да умре-имала пророческа дарба и знаела че сина й е надеждата на цялото кралство,оня от пророчествата:

Не всяко злато сияе,
не всеки скиталец е враг,
здрав старец не вехне до края,
не жари слана корен як.

Ще лумне пак пламък изгаснал,
над сянката лъч засиял,
строшения меч ще зарасне,
сваления пак ще е Крал.

Естел е едно от имената на Арагорн от ''Властелина на пръстените'' /а това ми е любимата книга/.

На тая картинка точно е първото появяване на Арагорн във филма /в гостилницата ''Скокливото пони'' в село Брее/ когато още не се знае кой и какъв е.От презрян Скиталец минава през много премеждия и накрая става крал.
А и ме кефи тайнствеността /качулката/,лулата /аз пафкам цигари и то по много/,свещта е светлината,познанието,каната-обичам много да пия кафета /е във филма е с бира/,мрачните дрехи съответстват на моята душевност...Това съм аз!

Въобще където и в нета да видите ник Естел и този аватар-аз съм.

# 624
Точно това имах предвид и аз, радвам се, че си ме разбрала  Peace
Аватара се сменя лесно, той зависи повече от настроението на човека в момента, докато никът прави човека личност в нета. Flutter
Много интересна история има твоя ник, гледала съм Властелина на пръстените, ама и идея си нямах, че е от там.  Hug

# 625
Аз като се регистрирах estel беше заето затова се писах estel-v.После разбрах че може да се смени и си го направих както исках.Обаче ако се регистрираш с ник,който ти самата не харесваш?
Бях луда LOTR  фенка,особено на Арагорн,ама на 19 пубертета си ме друсаше яко. Joy

# 626
Аз не съм сигурна, че навсякъде може да се сменя ника, в някои сайтове мисля, че не дават. Ама е хубаво да може да се сменя, че не винаги в момента на регистрация ти идват най-добрите идеи, пък и да дойдат обикновенно са заети.   Crossing Arms
Стига по тази тема, да не кажат, че пълним темата с неща дето нямат връзка с Листопад.  Laughing

# 627
Да, в някои неможе.

Стига по тази тема, да не кажат, че пълним темата с неща дето нямат връзка с Листопад.  Laughing

Е сефте  Joy

# 628
Аз предлагам да започнем да обмисляме новата анкета Wink Peace

# 629
Вярно, вече и е време на анкетата, аз предлагам въпроса да се върти около връщането на Неджля вкъщи.  Peace
Одобрявате ли, не одобрявате ли, бихте ли приели, бихте ли се върнали. Нещо такова, ама не мога да го формулирам кратко и ясно.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт