Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 20

• 40 705
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
   Много  е весело днес тук!
   soya-fen страхотен аватар!  Heart Eyes
  и на Естел,  Magosniwa и всички други - много готини аватари и подписи! и мойте също  Mr. Green
  Да благодаря пак на Али Ръза за това, че ни помага!   bouquet
  А Естел писа нещо за наборите на тези, които харесват Оуз преди и след епилация от една страна съм съгласна, но аз го харесвам всякак  Mr. Green , когато харесваш някого има ли значение вълната?  Laughing

# 601
  Много  е весело днес тук!
   soya-fen страхотен аватар!  Heart Eyes
Ааа, благодарение на Али-Ръза! Ако не беше той, щях да ръчкам по Гугъла една седмица, докато разбера как се правят анимации. А сега събирам снимчици за подписа, ще бъде още една изненада!  Crazy Crazy
П.П. Аа, разбрах сега какво бръсне Оуз на челото, вижда се на горните снимки. Посредата горе косата му прави триъгълниче и той го бръсне!  Laughing Mr. Green

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 13:49 от soya-fen

# 602
 ooooh! оф права си sinite o4i-когато харесваш някого има ли значение вълната?Естествено че не! Peace
Мен Оуз никак не ми харесва ама...разни хора,разни идеали. Flutter
Въоще мъжете са ми някак еднакви.Левент е симпатичен,ама и по него не припадам. Crazy

# 603
В коя серия Ферхунде говори с Лейля?Коя номерация е че не съм я гледала?

# 604
Чета ви винаги, но не пиша.
Сега да питам в много модерна къща се местят, и кой е този с мустака дето така гледа Неджля? Mr. Green
бб Този с мустака е Али ,който е влюбен в Неджля.

ББ : Дето беше сириец и имаше много жени ли е  #2gunfire

# 605
  • до една звездичка
Абе кажете ми моля ви как да махна това "новак" под аватара!?  smile3511 Срамота! Какъв новак съм аз! smile3514

Не може да махнеш "новак". Това е административна титла, която се променя в зависимост от броя на публикациите ти. Т.е, ти нямаш права върху тази "титла".

А за фена, на английски правилното изписване е fan. Просто да го имаш предвид. Fen означава тресавище.  Laughing

# 606
А за фена, на английски правилното изписване е fan. Просто да го имаш предвид. Fen означава тресавище.  Laughing
Ха-ха! Тресавище от соя!  Laughing Аз съм го изписала както се изговаря. Нека си стои така. На мен ми се иска въбще да си сменя ника, но после няма да се знае кой кой е.  ooooh!

# 607
  • някъде там и аз незнам
Ха-ха! Тресавище от соя!  Laughing Аз съм го изписала както се изговаря. Нека си стои така. На мен ми се иска въбще да си сменя ника, но после няма да се знае кой кой е.  ooooh!
Не знам за ника, нооооооооооооо аватара ти е убийствен smile3533  love001
Моите поздравления за Али Ръза

# 608
  • Пловдив
Чета ви винаги, но не пиша.
Сега да питам в много модерна къща се местят, и кой е този с мустака дето така гледа Неджля? Mr. Green
бб Този с мустака е Али ,който е влюбен в Неджля.

ББ : Дето беше сириец и имаше много жени ли е  #2gunfire
Сириецът с многото жени е в книгата, не във филма... Не бъркай двата щата Mr. Green

# 609
На мен ми се иска въбще да си сменя ника, но после няма да се знае кой кой е.  ooooh!

Споко, мацка, по танцуващата бабка няма как да те сбъркаме  Hug

Оузчо си е готин! Е, аз определено го харесвам повече епилиран, даже сега забелязах въпросното триъгълниче на челото му и не разбирам защо трябва да го бръсне, и без туй има толкова много работа по останалата част от тялото си  hahaha

Да добавя, че гледах линка на серията на турски, за пореден път Лейля е много хубава!!!
ББ Защо Ферхунде работи при Яман, нали Лейля уж почвала там работа  newsm78

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 14:52 от elica2009

# 610
  • някъде там и аз незнам
 newsm57 kyllmg
Пожелавам ви богата трапеза с хубаво пийване,
свежа салата и верни приятели.
И да внимавате с чукането…  на яйцата!

# 611
В коя серия Ферхунде говори с Лейля?Коя номерация е че не съм я гледала?

101-ва, започва с разговора.   bouquet

# 612
  • Пловдив
ББ Защо Ферхунде работи при Яман, нали Лейля уж почвала там работа  newsm78
ББ:  CrazyФерхунде не почва ли работа при Левент? newsm78

# 613
ББАли не е ли дизайнера от "Перла", онзи, който първи работи с Инджи в Шадоолу текстил?
Ако не беше Яман в този сериал не знам кой щеше да им плаща дълговете и да им намира работа. Laughing Да е жив и здрав.
Неджля се върна вкъщи, защото се почувства застрашена, а не, защото си изгуби работата. Винаги може да си намери нова. Но видя, че покрай нея страдат хора, които нямат нищо общо с нейната история. Затова взе това решение. Това е моето мнение, де. Може и да не е така.

# 614
  • Пловдив
ББАли не е ли дизайнера от "Перла", онзи, който първи работи с Инджи в Шадоолу текстил?
Thinking Вярно бе, той е - а аз през цялото време се чудех от къде ми е толкова познат newsm78

Общи условия

Активация на акаунт