Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 20

• 40 711
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Magosniwa радвам се,че сме на едно мнение Hug Имаш много красив подпис и аватар Hug
Благодаря нали Али Ръза го направи не може да стане лош аватар и подпис.  Hug Пак да благодаря на Али Ръза за аватара и подписа ми ,много ми харесват.  newsm51 newsm51 newsm51

# 586
  • У ДОМА
Magosniwa радвам се,че сме на едно мнение Hug Имаш много красив подпис и аватар Hug
Благодаря нали Али Ръза го направи не може да стане лош аватар и подпис.  Hug Пак да благодаря на Али Ръза за аватара и подписа ми ,много ми харесват.  newsm51 newsm51 newsm51

И аз благодаря mangosniwa за приятните отзиви!
За мен е удоволствие да Ви зарадвам!

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 12:15 от АЛИ РЪЗА

# 587
 Party Party Party добре съм
Ходих сутринта за яйца,сега ще ги боядисват.Аз разпускам докато не се е наложило да ставам от компа.
Вчера изпуснах серията,защото забравих че  епетък.Губят ми се дните и датите напоследък. Crazy

И аз да благодаря на Али Ръза    bouquet за красивите аватари и подписи,които ни направи!  bouquet

# 588
  • У ДОМА
Опа-ни-на-най, яврум ... опа-ни-на-най!

soya-fen браво много добре си го измислила!!! newsm62

easter easter easter

ЖЕЛАЯ ВИ ПРИЯТЕН ДЕН !!! И ХУБАВ ПРАЗНИК!!!  easter easter easter

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 12:22 от АЛИ РЪЗА

# 589
Благодаря нали Али Ръза го направи не може да стане лош аватар и подпис.  Hug Пак да благодаря на Али Ръза за аватара и подписа ми ,много ми харесват.  newsm51 newsm51 newsm51
Май обърка цитатите Grinning Hug Heart Eyes Май тука всички подписи на актьори от Листопад са направени от АЛИ РЪЗА Simple Smile

# 590
# 591
Защо са им покрити главите?На погребение ли са?
Приличат на католички.

# 592
Гладни ли сте?

# 593
Тук нИ съм ли УбавЪ? на преден план вляво

# 594
Защо са им покрити главите?На погребение ли са?
Приличат на католички.

Това е погребението на Джем.

# 595
# 596
Чета ви винаги, но не пиша.
Сега да питам в много модерна къща се местят, и кой е този с мустака дето така гледа Неджля? Mr. Green

# 597
  • Варна
Чета ви винаги, но не пиша.
Сега да питам в много модерна къща се местят, и кой е този с мустака дето така гледа Неджля? Mr. Green
бб Този с мустака е Али ,който е влюбен в Неджля.

# 598
Благодаря ти Magosniwa
Фикрет се разхубавява много като гледам в бъдеще, Неджля също Flutter

# 599
  • Варна
Тази сряда ще се развият нещата ббмежду Неджля и Али luvbed http://www.youtube.com/watch?v=GUlohHSe1ZY

Общи условия

Активация на акаунт