Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 20

• 40 717
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • до една звездичка
soya-fen, ще ме умориш от смях.  Laughing Даже дъщеря ми се впечатли като го гледа и каза, че: баба цува... hahaha

Нов ник би ти подхождал повече на аватара май. Нещо като djevrie-fan... Thinking

# 571
  • У ДОМА
ЗДРАВЕЙТЕ! Радвам се че ви е харесала баба Джеврие със своя танц на радостта newsm62 newsm62!!!

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 11:08 от АЛИ РЪЗА

# 572
soya-fen, ще ме умориш от смях.  Laughing Даже дъщеря ми се впечатли като го гледа и каза, че: баба цува... hahaha

Нов ник би ти подхождал повече на аватара май. Нещо като djevrie-fan... Thinking
  Peace подкрепям защото сояфен не ми прави асоциации;Джеврие фен ме кара да се усмихвам

# 573
  • У ДОМА
soya -fen Заповядай!Специално за теб!

hahaha Joy Joy Joy сега ми се вдигна настроението за целия ден  Joy

Ами това да се чува !!! Иначе аз за какво ги правя тези неща!-когато виждам усмихнати хора и на мен ми се вдига настроението!Все някой съм успял да зарадвам!

# 574
Ще ми позволиш и аз да го взема  Joy Joy Joy Joy
Не-е-е-е-е! #Cussing out Само през трупа ми!  #2gunfire

Ей, благодаря ти! Точно мислех какво да сложа под аватара и нищо не ми раждаше! Ама ника май не може да се сменя. newsm78

# 575
Аз пък съм си Флюбена в подписа и ми е кеф да пиша мнения. FlutterМного ми харесва,защото са събрани част от любимите ми Ферхунде картинки и се размазвам го като гледам. Flutter Party                     

Сояфен,ще сменяш ли име?

# 576
Браво Али Ръза, с това клипче вдигна настроението на всички във форума.   Joy Joy Joy
 smile3501

# 577
  • У ДОМА
soya-fen според мен няма смисъл да сменяш ника! по скоро ми изпрати снимки за подписа!
може примерно да измислиш някакъв текст който да сложим в подписа или нещо подобно!Мисли и казвай!

newsm62

# 578
Аз пък съм си Флюбена в подписа и ми е кеф да пиша мнения. FlutterМного ми харесва,защото са събрани част от любимите ми Ферхунде картинки и се размазвам го като гледам. Flutter Party                    
Сояфен,ще сменяш ли име?
Искам да сложа там дето пише "новак" на негово място cevriye-fen.

soya-fen според мен няма смисъл да сменяш ника! по скоро ми изпрати снимки за подписа!
може примерно да измислиш някакъв текст който да сложим в подписа или нещо подобно!Мисли и казвай!
 newsm62
Чакай сега, аз си събирам снимки на няколко второстепенни герои, които са ми симпатични. Доста време изгубих да ги търся из клиповете, защото някои са в старите епизоди. После ще си цъкна снимки от тях и ще ти ги пратя.

# 579
  • У ДОМА
Цитат
Искам да сложа там дето пише "новак" на негово място cevriye-fen.

Ако искаш ще ти сложа такъв надпис в бъдещия ти  подпис!?  newsm62

# 580
Абе кажете ми моля ви как да махна това "новак" под аватара!?  smile3511 Срамота! Какъв новак съм аз! smile3514

# 581
Соя-фен,успокой се!

Име се сменя като си влезеш в профила най-отгоре;после вдясно пише потребителски настройки.На второто празно поле пише Име-там си пишеш името,което искаш.
Новак няма как да се махне-това е автоматичен ранг от форума,който зависи от броя публикувани мнения в сериозните раздели-Бременост...,Деца...

# 582
Соя-фен,успокой се!
Име се сменя като си влезеш в профила най-отгоре;после вдясно пише потребителски настройки.На второто празно поле пише Име-там си пишеш името,което искаш.
Новак няма как да се махне-това е автоматичен ранг от форума,който зависи от броя публикувани мнения в сериозните раздели-Бременост...,Деца...
Благодаря Естел, разбрах. Но ника няма да го сменям, че после няма да ме разпознават. Написах под аватара, това е достатъчно.

# 583
Както решиш. Hug
Но може да смениш името,а отдолу да напишеш бившата соя-фен. Crazy
Всъщност както прецениш ТИ! Flutter
С нетърпение чакам подписа ти.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт