Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 20

• 40 721
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Много сложна и напрегната обстановка се очертава в семейство Текин. Но това е животът, в него се случват и най-непредвидимите ситуации. Няма да бъде лесно нито на Лейля, нито на Неджля. Но, според мен, Неджля се прибра вкъщи, не защото е видяла зор, а защото вече й стана мъчно за семейството и се почувства готова за срещата с него. Confused
Тя, още докато чакаше отпред на вратите, беше готова на всякаква реакция от страна на Шефкет, на Лейля. Тя не даде израз на своите чувства, а ги чакаше те да реагират, точно като малко беззащитно котенце, ако го прегърнат то ще се гушне в скута ти.  HugЗатова много мило ми стана, като лежеше на коленете на майка си.
Наистина, ако разсъждаваме от мястото на Лейля, няма да сме очаровани от Неджля. Но ако пък сме на другото място, ще мислим друго. Всичко е субективно. Затова не би трябвало да съдим никого. Неджля се прибира у дома, като знае, че трудно ще й простят. Но мисля, че по-страшното е, че тя самата на себе си още не си е простила.
Този Тахсин, най-сетне се престраши да каже на Фикрет, че я обича. Е, след като си пийна Simple Smile. но пък Фикрет, как можа веднага така да реагира.
Много сложна ситуация направо не ми се мисли.  ooooh! #Crazy

# 556
  • У ДОМА
Ами там ситуацията наистина е мътна и кървава! както се казва!Родителите се разкъсват на две защото такава ситуация всички да са доволни няма!Все някоя ще нараниш повече-неминуемо е!
Страшно деликатна ситуация! Неджля поне трябваше едно -[извинявай!] да каже на сестра си!
колкото и де е банално и  изтъркано!А Тахсин пак направи  издънка- напи се -дойде му  сила да признае на Фикрет че я обича обаче като чуеш човек в неадекватно състояние как да му повярваш!?

# 557
Някой може ли да ми каже името на актрисата на Нехир, работя по един проект и ми трябва  newsm78

Благодаря предварително  Hug

# 558
Бедиа Енир. На 1 страница на темата има имената на всички артисти

# 559
Лейля е страхотен егоист само това мога да кажа !
Тя какво сега, не може тя да е център на вниманието, много ме изнервя, Али Ръза и Хайрие нямат ли си други деца, няква ревност проявява, хубаво сърдита й е, ама не е само това ...
Неджля не й ли е сърдита, но намери сили и почука на вратата  Naughty
Ванилия75 въобще не си права, Неджля е много силна и борбена и ако искаше щеше да търси и да си намери, просто се изплаши от това което се случи ! Неджля има много здрава психика, не е като Лейля да обикаля по лудници и терапевти, аз в момента не мога да я разбера защо ходи още и Оя след като се оправи ? Или търси внимание и татко като има пари да плаща ?
Неджля потърси ли някога родителите си за финансова помощ ? - Не ! Ходеше на лекции, след това на работа тя си знае дали й е лесно, а Лейля се увисна на врата на Али Ръза, болна беше до едно време, сега само харчи и търси внимание !
Крайно неприемливо и егоистично от нейна страна  Shocked

Никак не съм съгласна Mr. Green 1во Лейля не напусна дома си по собствено желание. Не смятам, че е "увиснала" на врата на Али Ръза и още по-малко, че харчи пари наляво и надясно.. Тя колко пъти предложи да прекъсне терапията? Родителите и не разрешиха Naughty Предложи също така и да работи, но те пак не разрешиха.. Аз не виждам какво се очаква от Лейля?!? Може би да започне да прегръща Неджля и да и целува ръката, че се е прибрала вкъщи newsm78 А даже едно "Извинявай" да не е получила.. Също така не мисля, че Неджля е по-силна от Лейля.. Това, че ходиш на психолог не означава, че си слаб характер /поне за мен/. Просто някой хора изживяват нещата по-силно от други.. А и какви бяха мъките на Неджля - дали да избяга със съпруга на сестра си или да живее с Джем... Просто за мен е глупаво.. Нямаше да ме е яд толкова на Неджля ако наистина обичаше Оуз.. Просто заради любовта мога да я оправдая донякъде, но тя с нищо не ми показа, че го обича дори и малко и все пак избяга с него.. Crossing Arms Peace

# 560
  • У ДОМА
soya -fen Заповядай!Специално за теб!

# 561

hahaha Joy Joy Joy сега ми се вдигна настроението за целия ден  Joy

# 562
Лейля е страхотен егоист само това мога да кажа !
Тя какво сега, не може тя да е център на вниманието, много ме изнервя, Али Ръза и Хайрие нямат ли си други деца, няква ревност проявява, хубаво сърдита й е, ама не е само това ...
Неджля не й ли е сърдита, но намери сили и почука на вратата  Naughty
Ванилия75 въобще не си права, Неджля е много силна и борбена и ако искаше щеше да търси и да си намери, просто се изплаши от това което се случи ! Неджля има много здрава психика, не е като Лейля да обикаля по лудници и терапевти, аз в момента не мога да я разбера защо ходи още и Оя след като се оправи ? Или търси внимание и татко като има пари да плаща ?
Неджля потърси ли някога родителите си за финансова помощ ? - Не ! Ходеше на лекции, след това на работа тя си знае дали й е лесно, а Лейля се увисна на врата на Али Ръза, болна беше до едно време, сега само харчи и търси внимание !
Крайно неприемливо и егоистично от нейна страна  Shocked

Никак не съм съгласна Mr. Green 1во Лейля не напусна дома си по собствено желание. Не смятам, че е "увиснала" на врата на Али Ръза и още по-малко, че харчи пари наляво и надясно.. Тя колко пъти предложи да прекъсне терапията? Родителите и не разрешиха Naughty Предложи също така и да работи, но те пак не разрешиха.. Аз не виждам какво се очаква от Лейля?!? Може би да започне да прегръща Неджля и да и целува ръката, че се е прибрала вкъщи newsm78 А даже едно "Извинявай" да не е получила.. Също така не мисля, че Неджля е по-силна от Лейля.. Това, че ходиш на психолог не означава, че си слаб характер /поне за мен/. Просто някой хора изживяват нещата по-силно от други.. А и какви бяха мъките на Неджля - дали да избяга със съпруга на сестра си или да живее с Джем... Просто за мен е глупаво.. Нямаше да ме е яд толкова на Неджля ако наистина обичаше Оуз.. Просто заради любовта мога да я оправдая донякъде, но тя с нищо не ми показа, че го обича дори и малко и все пак избяга с него.. Crossing Arms Peace
На 10000000000% съм съгласна с теб,мила Hug  bouquet
Magosniwa радвам се,че сме на едно мнение Hug Имаш много красив подпис и аватар Hug

# 563

hahaha Joy Joy Joy сега ми се вдигна настроението за целия ден  Joy
Това е уникално Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 564
Мисля,че Али Раза се окуражи от събирането на семейството в пълен състав и ще успее да накара децата си поне да се държат както трябва.Било,каквото било и никой не е безгрешен-дори и Фикрет,която се чуди какво да измисли,за да си отложи връщането на село.
Що се отнася до Оуз,не смятам,че жените му го обичаха.Джейда е ясно какво търсеше при него,а Лейля и Неджля обичаха високия стандарт на живота с него и го използваха,за да се съревновават и нараняват една друга.Че и Джем изгоря покрай това.Не знам кой на кого трябва да се извинява.Те сами себе си унищожиха.

# 565
Здравейте и от мен  Hug
За да не повтарям това, което вече сте казали ще кажа само, по отношение на конфликта между Лейля и Неджля, че съм напълно съгласна с мнението на Regen und Sonne Peace

Наистина, ако разсъждаваме от мястото на Лейля, няма да сме очаровани от Неджля. Но ако пък сме на другото място, ще мислим друго. Всичко е субективно. Затова не би трябвало да съдим никого. Неджля се прибира у дома, като знае, че трудно ще й простят. Но мисля, че по-страшното е, че тя самата на себе си още не си е простила.

# 566
Аааа!!!  Hug Жестока е!  Peace Стра'отна!!! Благодаря, Али Ръза, чок тешюкюр!!!   bouquet

Много точна преценка!

# 567

Ще ми позволиш и аз да го взема  Joy Joy Joy Joy

# 568
  • Майничка
Ох, разкошно е клипчето с Джеврие! Joy

Soya-fen, честит ти нов аватар! Laughing

# 569
Соя фен,твоя аватар печели първо място по хубост! Grinning Уникален е! Flutter

Не харесвам Оуз,но държа да взема отношение по космите на Оуз.Струва ми се че тези които го харесват космат са от набор 60ти.Тогава мъж без косми се е смятал за чист педал.Родените 70те и 80те години харесват Оузчо епилиран,защото модата сега е такава.
Не искам да се делим на набори,на "млади' и "стари",но ми се струва че вкуса се определя от набора и тогавашната мода.
Спомням си двете убийствени теми за обсъждане,когато нямаше филм-обрязването и чехличките.Май космите на Оуз ще са третата. Joy

Общи условия

Активация на акаунт