Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 20

• 40 685
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Някой знае ли, след колко серии,ще сменят Джанер Куртаран с  Hasan Kucukcetin?  Thinking

Искам да попитам в книгата семейството пак ли се казва Текин, защото ми направи впечатление името на автора Решат Нури ГюнТЕКИН? Thinking

Точно като брой серии не мога да ти кажа, гледах 20 серии напред някъде и Джанер си е още в сериала, тоест поне до края на април ще си е той  Peace

# 661
  • У ДОМА
Някой знае ли, след колко серии,ще сменят Джанер Куртаран с  Hasan Kucukcetin?  Thinking

Искам да попитам в книгата семейството пак ли се казва Текин, защото ми направи впечатление името на автора Решат Нури ГюнТЕКИН? Thinking

GÜN-ДЕН
TEKIN- УНИКАЛЕН,ЕДИНСТВЕН,НЕОБИКНОВЕН

ФАМИЛИЯТА  ГЮНТЕКИН ИМА СЛЕДНОТО АРАБСКО ЗНАЧЕНИЕ-[УНИКАЛЕН,ЕДИНСТВЕН КАТО СЛЪНЦЕТО]

# 662
  • София
И в книгата фамилията на семейството е Текин.  Peace

# 663
Честит Великден и от мен на всички,пак съм със закъснение но карай.Христос воскресе!Дано да сте излезли биячи в чукането с яйцата)Аз се бях засилил да сложа една снимка с яйцата на нашата маса,както ги е боядисала жената,но излезе много голям размер снимката,пък аз нямам опит в намаляването на никакви размери)Ха,тоя аватар с бабета ме застреля от упор,много зверско изпълнение,а някой знае ли този бабишкел дали ще се кротне до края,или ще си остане такъв бяс?Аз лично бих я затворил в клетка и бих и лепнал табелка отпред-"Внимание,зла свекърва,при опит за самоотбрана трови с поглед,гърми с език и мята свирепи гюбеци"Относно Шефкет,и мен ме съмнява дали като се види с пари в ръцете няма да опита да си пробва късмета и да докаже,че е независим от никoй,и аз съм хазартен тип и знам как сърбят ръцете,когато се видиш с повечко кинти в тях. ooooh!

# 664
Добро утро!Надявам се,че сте изкарали хубав Великден!
Какво сте се наточили срещу баба Джавки?Точно за 5 мин. синът й може да й стегне багажа и да я пренесе в собствената й къща и тя нищо не може да направи.Явно на него му е добре с три жени край себе си,свикнал е и е по-спокоен.Ако му излезе късмета и за любовен живот в съседство с майка му,той няма да я премести никога.
Шефкет нито умее да си потърси по-платена работа,нито знае как да пести,когато е с или без пари.И като не може да се оправи,започва да нервничи и крещи.Всички познаваме такива мъже,те изцяло зависят от това на какви жени ще попаднат,ако изобщо се отделят от родителите си.Предполагам,че по пътя към лихваря ще му дойде някоя блестяща идея за нова риза на майка му,нощница за Ферхи и сенки за Лейля.И я върне нещо,я още повече затъне.
На мястото на родителите бих си прибрала Неджля и предупредила семейството,че фасони няма да търпя.Който не е съгласен-всичките без Айше са пълнолетни...След което веднага правя график кой на работа,кой на училище и по-малко да се въртят из къщи.Когато всеки се заеме с личния си живот,им остава по-малко време за глупави идеи и враждебни действия.

# 665
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!! easter easter easter
ЧЕСТИТ СВЕТЪЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!  Hug
Аз пак със закъснение честитя, чак днес се добрах до комп. Ние, русенци много обичаме да ходим по Балкана, само чакаме по-дълга почивка и айдеееееее  travel, колкото може по-далеч от злободневието.  family.Сменяме ландшафта, че то едни и същи муцуни омръзват.
Утре  обаче започва работна седмица, слугинажа в къщи и т.н. - все любими  забавления. Mr. Green ooooh!
Забравих да кажа, че без малко да отидем до Истанбул на екскурзия за 3-4 дни, че там не сме ходили, ама попаднахме на неблагонадежден туроператор и в последния момент отложи екскурзията. Много е гадно така. Настроил си се да ядеш пишмание, обаче не би! smile3515  

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 10:26 от Dartanian

# 666
добро утро  Party

И там са Текин.

# 667
  • Варна
Христос Воскресе нека кажем и наздравица да вдигнем с пълни чаши,че е светъл празник днес. Много задраве да си пожелаем и по -добри един към друг да бъдем и така да възкресим образа на Божия син!

# 668
Здравейте! До довечера сигурно с новата серия и нова тема трябва да се пуска Heart Eyes

Как повече ви харесва Хайрие?  Joy

# 669
...Христос воскресе!... "Внимание,зла свекърва,при опит за самоотбрана трови с поглед,гърми с език и мята свирепи гюбеци"...
Воистина воскресе!  newsm24
Разби ме от смях с това "мята свирепи гюбеци"! Joy Трябва да прибавим "Единствен антидот - джиновете на Ферхунде!"  hahaha

# 670
Когато ми е кофти поглеждам аватара на  soya-fen и всичко си идва на мястото. Joy Joy Joy
Не мога да си събера устата от хил!! Joy
Приятен ден от мен на всички.Ще се намерим пак в удобен момент.! Hug

# 671
Айде довечера имаме серийка  Hug

# 672
И мен много ме дразни Шевкет напоследък! Точно пък на него какво лошо му е сторила Неджля, че не я иска в къщата, и даже не й говори??? ooooh!
Жалък нещастник, да ме прощават феновете му!

Ферхунде обаче каза много хубави и верни неща на Лейля и в последните 3 серии много ми се издигна в очите.

# 673
  • Варна
Ето това е Оуз в 28 сезон  Crazy  Mr. Green

# 674

Общи условия

Активация на акаунт