Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 20

• 40 686
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!  easter

Предложението на elica много ми харесва, защото в момента това е най-актуално, пък и ми е интересно да видя мненията на форумците за Неджля и Лейля и техните позиции, защото обикновено са много противоречиви тези мнения.

# 646

ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

# 647
  • на морето
ЧЕСТИТО ВОСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО !

Скъпи съфорумки , бъдете благословенни - вие и близките ви ! От все сърце ви желая благоденствие ,мир и любов!

От геджеманките .

# 648
Lazureni kosi, Hug

Ако трябва да съм честна ника ти/сегашния/ ми навява кофти асоциации соя-леща-фалафел-гадно ядене  Tired
Но аватара ти е уникален! Peace Hug
Че какво им е гадното на соята, лещата и фалафела?! Crossing Arms А какво да ям, мърша ли? Sick  Naughty
 tooth tooth tooth
Само да ти сготвя от оная оранжевата леща с къри, ще си оближеш чинийката и още ще искаш. Или кюфтенца от нахут с кориандър и кимион, сервирани върху зелена салата с пресен лук с апетитно сосче, мммм...  Rolling Eyes
fight gydi Ще се пренеса у вас,за да опитам тези неща.Аз ям много малко колкото когато и каквото има...

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 13:02 от Естел

# 649
Христос Воскресе!

# 650
Христос воскресе! Весело празнуване, много щастливи мигове и повече любов на всички! Grinning

# 651
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
  Естел много хубави пожелания!  Hug след теб какво оригинално да сложа  newsm78
  и с голям интерес прочетох историята на "Естел" - много хубаво  Heart Eyes

# 652
Каквото и да сложиш sinite o4i ще ни уважиш.Картички дал Господ,просто избери нещо красиво. Hug
търси в Гугъл Великденски пожелания  Wink

# 653
  • София
Христос Воскресе!

За да не ми липсва твърде много филмчето тези почивни дни, прочетох книгата. Чете се изключително бързо.

# 654
Христос Водскресе ! Бъдете здрави и благословени! И не забравяйте - БОГ Е ЛЮБОВ !  bouquet

# 655
Христос Воскресе!

# 656
Христос воскресе! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!

# 657
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ Hug
ВО ИСТИНА ВОСКРЕСЕ! Hug Hug Hug
ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 19:53 от Kati52

# 658
Някой знае ли, след колко серии,ще сменят Джанер Куртаран с  Hasan Kucukcetin?  Thinking

Искам да попитам в книгата семейството пак ли се казва Текин, защото ми направи впечатление името на автора Решат Нури ГюнТЕКИН? Thinking

# 659
Христос Воскресе на ВСИЧКИ!!!!!!!!

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 22:10 от cotton4e

Общи условия

Активация на акаунт