Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 20

• 40 687
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Може би
Какво бихте направили на мястото на Лейля? (след като Неджля се върна, защото въпреки, че го поиска, по-късно Лейля съжали)

Може би отговори като
- ще се правя, че Неджля не е в къщата
- ще я накарам да страда, защото тя ми развали щастието
- ще избягам от къщи с адвоката, за да демонстрирам отново колко много пари имам
- ще започна работа, за да не стоя вкъщи
- ще й простя веднага, все пак ми е сестра
и т.н. (не ми се мисли повече, защото може да не ви хареса въпроса)

Чебурашка - доколкото разбирам предлага да се поставим на мястото на Неджля, но на мен ми е по-интересно състоянието и бъдещите действия на Лейля.

# 631
Нямах предвид да се акцентира върху Неджля, а върху завръщането й вкъщи, защото, колкото хора има в тази къща толкова реакции имаше на завръщането на блудното дете. За това ми е трудно да си формулирам предложението, защото не знам от позицията на кой да погледна.  newsm78

# 632
На мен пък ми харесва предложението на  elica2009.Само да се пооформи Simple Smile

# 633
  • до една звездичка
Ник се сменя лесно. Няма санкции за това. Влизаш си в профила и готово. И аз съм сменяла своя. Веднъж. Първо беше dega, после го тунинговах с точки отстрани.  Laughing

Предложенията на elica са хубави.  Peace И аз си мислих наскоро, че ако бях на мястото на Лейля, щях час по-скоро да започна работа (може би защото ми е болна тема в момента  Rolling Eyes). Така освен, че ще си спести честите срещи със сестра си, ще подпомогне и семейния бюджет.

# 634
Цитат
Това не е ли апартамента на Бену и Керем от 1001 нощи?
Да,и аз това бях питала преди няколко теми.Явно малко нови мебели са вкарали.Много е хубава къщата.Явно е обект за снимки.

Ей,тоя Шефкет голям малоумник ще излизе.Женичката му тъкмо го спаси от затъване по много хитър начин,само и само да не даде от нейните пари и мен ме съмнява ,че ще направи опит да си ги увеличава.А бе като се вижда ,че не става за такова нещо ,къде е тръгнал не мога да разбера.Има хора на които отвътре им идва и знаят как да печелят,от 2 може 200 да изкара.

А за аватара на soya-fen направо паднах от коня.Браво,супер е!

А бе в тоя филм няма ли да се появи някой истински мъж бе?Какви са тези льольовци и шматароци незнам.Втория,който ме дразни е Тахсин.Ако мойта майка така ми досаждаше постоянно досега да бях и събрала багажчето и айде по живо по здраво travelКой откъде дошъл.Мълчи като....... ,айде да не казвам,че срамота.И кво сега ,като се напи много романтичен стана,а кото изтрезня май нещо съжали кво е казал.Ей,тия мъже!Много им е трудно да кажат:Обичам те!С ченгели да им ги вадиш от устата .Ще умрат от срам ,ако го изрекат на трезва глава.Ама и Фикрет,много дива и дръпната.И тя почва да ме дразни с тая нейна загриженост към всеки.Сакън да не излязат гладни от вкъщи.Така се е вманиячила в тая си роля,че не вижда,че пътят към щастието и любовта е на една ръка разстояние до нея.Ама и тя пуста гордост,на кого да прилича ,я.

# 635
Ако трябва да съм честна ника ти/сегашния/ ми навява кофти асоциации соя-леща-фалафел-гадно ядене  Tired
Но аватара ти е уникален! Peace Hug
Че какво им е гадното на соята, лещата и фалафела?! Crossing Arms А какво да ям, мърша ли? Sick  Naughty
 tooth tooth tooth
Само да ти сготвя от оная оранжевата леща с къри, ще си оближеш чинийката и още ще искаш. Или кюфтенца от нахут с кориандър и кимион, сервирани върху зелена салата с пресен лук с апетитно сосче, мммм...  Rolling Eyes

Вярно, вече и е време на анкетата, аз предлагам въпроса да се върти около връщането на Неджля вкъщи.  Peace
Одобрявате ли, не одобрявате ли, бихте ли приели, бихте ли се върнали. Нещо такова, ама не мога да го формулирам кратко и ясно.  Rolling Eyes
Значи да измисля нещо за завръщането на Неджля ...  Thinking

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 23:34 от soya-fen

# 636
  • У ДОМА
Здравей! soya-fen  ето и моя вариант на твоя подпис  
самите снимки бяха с адски лошо качество! това е най доброто което може да се направи с тези снимки! Ако искаш нещо по-добро подбери по качествени!
Но все пак -ти си знаеш! както прецениш!

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 02:38 от АЛИ РЪЗА

# 637
  • Пловдив

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!

Да сте живи и здрави,
а светлината от днешния светъл празник
винаги да огрява душите ви!   bouquet

# 638
Естел,
преди малко прочетох историята на ника ти... Аз също съм сред феновете на Властелина и ако щеш вярвай, твоят ник веднага ми навя спомени, още щом го видях тук! Чак съм имала кратки истории, съчинявани от мен, където съм използвала името Естел, наистина ми беше направило впечатление!... Много е красиво и нежно! Стана ми много приятно, че и друг го е забелязал... Grinning

# 639
Христос воскресе! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!

# 640
  • до една звездичка
Христос Воскресе!

# 641
Честит Великден. Много здраве, мир и надежда в домовете ви.
Христос Воскресе!!!

Харесва ми предложението за анкета на elica2009. newsm10

# 642
Христос Воскресе!  Hug
Пожелавам на всички да се обичат повече и да правят повече добрини, за да имаме повече поводи за усмивки.  Hug

# 643
Христос воскресе!!!
Момичета, малко извън темата, но ще попитам-влюбила съм се в спалния комплект на едно от дечицата на Таксин / или Тахсин-не го знам точно как е  Embarassed /, със Скуби Ду Heart Eyes Та въпроса ми е-ако сте забелязали в края на филма на коя фирма са комплектите им моляяяя ви дайте ми линк Praynig Praynig Praynig

# 644
Христос Воскресе!   easter easter easter

Общи условия

Активация на акаунт