Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 20

• 40 783
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
  • до една звездичка
Епизод 101 и 102
Фикрет и Шевкет се заемат да намерят Неджля, за да й покажат, че приемат извинението й. Джан и съпругата му взимат решение за развод, но дали той е доволен от този избор? Тахсин осъзнава грешката си и се опитва да я поправи. Оцеляването на Оуз в затвора става все по-трудно. Неджля започва да се изморява да се бори с трудностите.
Ферхунде се обръща към Яман за помощ. Лейля изненадва семейството си като предлага Неджля да се върне в дома на Али Ръза. Неджля намира приятел в изненадващ човек. Оя започва да подозира коя е истинската причина Джан да иска развод, но не е сигурна. Съквартирантите на Неджля правят опити да й помогнат, но тя е прекалено уморена от борбите в живота си.

Е не знам на теб КАК трябва да ти се каже, за да схванеш най-после, че предстоящите събития се пишат само  С БЕЛИ БУКВИ!!!

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 13:50 от ٠•● Dega ●•٠

# 436
Снощните серии бяха много интересни. Бяха започнали да проточват, пак се раздвижи.
Всичко лошо, което се случва на героите в момента, е последица от техните собствени грешки. Едно нещо води до друго. Никой не заслужава да страда, но за да пораснеш като личност и да осъзнаеш грешките си, е необходимо. Пък и сериал е, няма да се случват само хубави неща я  Mr. Green

Точно в момента всички ги разбирам (е, Джеврие прави изключение) и ми е жал за тях. И Неджля разбирам, трудно и е, сама е и преживя такива неща. Заслужава да се върне вкъщи. Лейля също я разбирам, озлобена е и аз бих била.  Wink Не е майка, за да разбере, а и си има своята гледна точка, която от една страна  си е правилна. Фикрет...и нея я разбирам отчасти, но ме издразни поведението и снощи. Тахсин  ми е страшно сладък, актьора ми е толкова симпатичен, че каквото и да направи, пак ще ми харесва. За Али Ръза и Хайрие ми е най-мъчно, защото са родители и най ги боли.

# 437
То и с ББ да е пак се вижда. Stop

# 438
  • до една звездичка
То и с ББ да е пак се вижда. Stop

Оф, cookie_ , много ти се моля да спреш да се месиш в разговори, които не те касаят, както и да апострофираш всяка моя реплика!

Не става въпрос за това, дали с бели букви се вижда, а за това, че когато е с ББ, тези от нас, които не искат да четат, просто прескачат съответния пост.
Докато когато е с редовни букви, човек започва да чете, без да знае, че става въпрос за предстоящи събития.

Става въпрос за информиран избор. Схвана ли сега?  Tired

# 439
٠•● Dega ●•٠ Не схванах,били ми обяснила пак!

# 440
 newsm10 newsm53 smile3503 Днес се присъединих към вас , и вече съм много доволна. От тук научих , че довечера ще има филма , а се бях настроила да не гледам и ми беше мъчно.
  За мен Лейля не е права. Вярно ,че Неджля  я предаде , но ако Баща и не я беше прибрал след развода с Оуз , как ли щеше да преживее всичко без семейната подкрепа. Тя трябва да се примири с това , че родителите  не могат да избират между децата си.

# 441
  • до една звездичка
٠•● Dega ●•٠ Не схванах,били ми обяснила пак!

Не бих. Върви си пиши домашните. Tired

# 442
Ваканция смеееее  Joy

# 443
cookie_ моля те, стига Stop Коментарите на ٠•● Dega ●•٠ понякога са малко парливи, но не е нужно да отговаряш на всеки коментар или да го приемаш лично. Тя няма нищо лично към теб, сигурна съм в това..  Peace

# 444
Вижте нашият Али Ръза какви ги върши   Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 445
Някой питаше са голички снимки на Ферхи,до колкото си спомням.   Mr. Green Mr. Green
 Е ето

# 446
Имам предложение към Али Ръза и soya-fen . Ако искате в новата тема сложете тази снимка
Тук са всички,а и го има прословутото дърво с листопада Heart Eyes Нали дървото е смисъла на филма. Това е предложение ако ви харесва,ще се радвам да го направите  bouquet

# 447
^1.Не виждам Шевкет newsm78
2.Анимираната картинка,която постна Ледена кралица (ако не се лъжа) е много по-добър вариант.
3.Колажите (в повечето слечаи на АЛИ РЪЗА) ми се струват по-удачни.

П.С. да не кажеш,че се заядам,само си изразявам мнението Peace

# 448
Ванилия75 Шефкет е най от дясно,нали го сменят.  Peace
Не се сърдя и аз просто изразявам мнение. И на мен много ми харесват колажите на Али Ръза Peace

# 449
Днес в 22.00 ще има нова серия.

Общи условия

Активация на акаунт