Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 20

• 40 787
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Привет! Привет! Завърнах се най- после! Изредиха се такива интересни серий, а аз да нямам комп в квартирата и да не мога да коментирам с вас! #Cussing out
А и като гледам, колко сте писалиии... Уау!
Днес за жалост няма да има филмче ( за Бога, дават само повърни!), но се надявам скоро пак да вляза в крачка! Simple Smile

# 421
Привет! Привет! Завърнах се най- после! Изредиха се такива интересни серий, а аз да нямам комп в квартирата и да не мога да коментирам с вас! #Cussing out
А и като гледам, колко сте писалиии... Уау!
Днес за жалост няма да има филмче ( за Бога, дават само повърни!), но се надявам скоро пак да вляза в крачка! Simple Smile

Как така "няма да има филмче"?! Имай милост, не ни стряскай така!  Naughty Виж по-добре програмата http://www.btv.bg/programata има цели два епизода днес!

# 422
Ама как?! Нали в четвъртък не го дават, за сметка на вчерашните две серии? Thinking Греша ли?!

# 423
Епизод 101 и 102
Фикрет и Шевкет се заемат да намерят Неджля, за да й покажат, че приемат извинението й. Джан и съпругата му взимат решение за развод, но дали той е доволен от този избор? Тахсин осъзнава грешката си и се опитва да я поправи. Оцеляването на Оуз в затвора става все по-трудно. Неджля започва да се изморява да се бори с трудностите.
Ферхунде се обръща към Яман за помощ. Лейля изненадва семейството си като предлага Неджля да се върне в дома на Али Ръза. Неджля намира приятел в изненадващ човек. Оя започва да подозира коя е истинската причина Джан да иска развод, но не е сигурна. Съквартирантите на Неджля правят опити да й помогнат, но тя е прекалено уморена от борбите в живота си.

# 424
Ама как?! Нали в четвъртък не го дават, за сметка на вчерашните две серии? Thinking Греша ли?!

Форт Боярд вече ще е в събота и Листопад ще го дават и в четвъртък по две серии.

# 425

Форт Боярд вече ще е в събота и Листопад ще го дават и в четвъртък по две серии.

ЕХАААА!!! Не, не знаех... Ами, извинявам се тогава за внесения смут! Embarassed Супер, че ще дават филма и без това ми стана много интересно! Party

# 426
Ivana_My_Life, пак ще кажеш, че се заяждаме.
Но който иска, знае блога на Ледената кралица и си чете оттам вълнуващото го!! Айде  стига си писал в аванс!
Има участници във форума, които НЕ ИСКАТ ДА ЧЕТАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО!! Naughty
Преди няколко поста, ти беше дал линкове, за които ти благодарих надлежно и си ги изгледах. Пък сега какви ги вършиш Thinking

# 427
Но който иска, знае блога на Ледената кралица и си чете оттам вълнуващото го!! Айде  стига си писал в аванс!

Това е от сайта на Бтв, щом там са го пуснали значи така или иначе повечето са го прочели

# 428
Но който иска, знае блога на Ледената кралица и си чете оттам вълнуващото го!! Айде  стига си писал в аванс!
Преди няколко поста, ти беше дал линкове, за които ти благодарих надлежно и си ги изгледах. Пък сега какви ги вършиш Thinking
Права си Дартанян-дано да има кой да те чуе....

# 429
Ivana_My_Life Аз пък обичам да чета и да гледам сериите предварително  Peace
Някак си така съм подготвена за това което ще се случи Naughty
Но някой хора не обичат,сложи го в бяло , за да няма сърдити Peace

# 430

Направо не мога да повярвам!Много се кефя newsm44

# 431
svetla_nka8305 Всички се кефим  Heart Eyes с 2 сериики повече на седмица

# 432
В блога на Ледената Кралица имаше загадка да разпознаем персоната от снимките.

.

Разбира се за всички стана ясно,че това е Джейда,но в първият момент като видях тази снимка помислих,че това е   Шереф майката на Мехмед от Перла ето и една нейна снимка

Според мен има прилика,но и вие кажете вашето мнение!

# 433
Да и аз веднага я оприличих на Шереф, приличат си  Shocked

# 434
Да най вече в устните и очите  Crossing Arms Thinking Naughty

Общи условия

Активация на акаунт