Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 20

• 40 811
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
  • Враца
Вчерашните два епизода има ли ги някъде?
И аз ги чакам ...бях на работа ..и не ги гледах  #2gunfire а са били доста интересни..плс..ако някой ги намери да ги пусне..аз се ровя ,но ми излиза само версията на турски..  #Cussing out

# 406
Дениз Чакър бременна ли е или е сюжет към друг сериал  newsm78

# 407
  • Пловдив
Вчерашните два епизода има ли ги някъде?
И аз ги чакам ...бях на работа ..и не ги гледах  #2gunfire а са били доста интересни..плс..ако някой ги намери да ги пусне..аз се ровя ,но ми излиза само версията на турски..  #Cussing out
Тук има 99 епизод, не знам дали вече са качили и 100-я: Епизод 99  bouquet

# 408
има само епизод 99
http://vbox7.com/play:1beebc37
http://vbox7.com/play:dfc7cfd7
http://vbox7.com/play:bc6bf023

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 11:27 от Dartanian

# 409
...Я вижте каква снимка намерих , извинявам се , ако се повтаря!
Олеле! Shocked Много зловещо изглежда на тази снимка!

...Бедни ми Али Ръза! Тук дори не ми се коментира. Колко още може да понесе този здрав като дъб баща. Но прекалено много бури го облъскаха.
Какъв свят е това!?  Sad Горкият Али Ръза! Наистина беше излязъл вън от себе си, въпреки добрия си и спокоен нрав насмалко да сбие сводницата от пансиона! Да съм на негово място, сигурно няма да се удържа да не я сграбча за косата и да помета улицата с нея!  Twisted Evil

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 11:27 от soya-fen

# 410
  • Враца
Благодаря , а пък аз на търсачката ги търся ,но не ми излизат..От блота почвам да гледм 99 еп.Отново много благодаря..   bouquet

# 411
 Stop И от мен!Незнам,но Фикрет не ми беше много симпатична в снощните серии....
Държи се много дръпнато и студено....Убива и малкото чар ,който има Thinking

# 412
Права си! Аз по-нагоре се изказах за нея, но много завоалирано. Определено ме дразни! А беше една от любимките ми! Weary
Лейля ме дразни, Фикрет също, Хайрието перманентно .... абе станала съм много раздразнителна нещо!! Laughing Laughing Laughing
Сериалът започна да ме товари напоследък,
ББ   а и май не се вижда светлина в тунела  по-нататък.
Как ще издържа толкова серии отрицателни емоции, като съм позитивен човек, не знам!?!

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 12:16 от Dartanian

# 413
 Здравейте !  bouquet Запис за да ви следя ! И аз съм голяма фенка на този филм - всяка вечер го чакам с нетърпение ....

# 414
За съжаление не мога да ви изчета-имам много работа-сигурно сте писали тези неща,извинете ако ви повтарям....Исках да кажа,че забравих и за мед.сестра в болницата,когато Джейда раждаше-да дойдат тук да се научат на "добро отношение и обноски" #Cussing out #Cussing out #2gunfire

# 415
Права си! Аз по-нагоре се изказах за нея, но много завоалирано. Определено ме дразни! А беше една от любимките ми! Weary
Лейля ме дразни, Фикрет също, Хайрието перманентно .... абе станала съм много раздразнителна нещо!! Laughing Laughing Laughing

Само Ферхи ви внася спокойствие, така, така браво  Joy
Ох, четири пъти си превъртам клипа там където Джавки танцува и всеки път все повече се смея  Joy

# 416
Здравейте! И на мен ми стана жал за Ферхунде,Али Ръза отново излезе мъж на място,начетен и справедлив.  Naughty  А Лейля е голяма егоистка,иска само на нея да и се обръща внимание и само тя да бъде мила и драга на баща си. Относно Фикрет,не дава да и се каже и думичка,аз напълно подкрепям Тахсин,той е прав като каза,че и той има дъщеря и не иска да му излиза име.
Неджля в определени моменти ми харесва повече от Лейля много по-силна и сдържана .
Когато Лийля се депресира  семейството и беше до нея и я подкрепяше,а Неджля остана сама и не се предаде. И пак оставам с впечатление,че в този филм няма добри или лоши,всички герой претърпяват промени. А тазе Джаврие така ме дразни вече само заостра ушички и подслушва кой какво,ще каже.  #2gunfire

# 417
И аз вече се чудя как ще удържа края след като се очакват още драми..
Тежък е филма , няма спор.  ooooh!
А танца на Джаврието ..   newsm44 Кърти мивки направо!  hahaha
Ферхунде се вижда , че  е изпълнена с много злоба! Но всеки на нейно място би бил така огорчен.

# 418
Мен пък Лейля не ме дразни.Разбирам я.
Когато те предадат по такъв гаден начин,трудно се прощава.
Все пак Фикрет  е светицата на сериала,ако всички са състрадателни и жертвоготовни  като нея няма да е интересно.

# 419
Абе светица, ама прекаленият светец и богу не е драг.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт